WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:45

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 29 2005, 09:00 
Cituoti:
Planas butu toks: pasikeist voztuvu gumeles, tuo paciu ir tarpine, o po to riebokslis

gerai, jei tik tarpines uzteks: Meharyje mane pati prigasdino, kad reiks visa dangteli keisti, atseit issikraipo...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 29 2005, 11:45 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

samas rašė:
gerai, jei tik tarpines uzteks: Meharyje mane pati prigasdino, kad reiks visa dangteli keisti, atseit issikraipo...

Mane daug kuo PYYYYPT* prigazdino, bet deja ka sako puse gali ismest.
As ta aferistu kontora is tolo lenkiu.

* - nevertas tas zodis but istartas mano lupomis.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 30 2005, 06:04 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

samas rašė:
Cituoti:
As ta aferistu kontora is tolo lenkiu.

dabar neaferistu sunku rasti :cry: Vieni is nezinojimo, kiti is perdidelio zinojimo (pvz ACS) jais tampa.
siaip tai arba turi daug babkiu arba daug noro ir ziniu paciam visus remonto darbus atlikt.

apie ACS isvis as tyliu ten nuo pat isikurimo turbut afiora atsirado :twisted: ten su auto net arti ju negalima vaziuoti nes gali dar ir uzsikresti.......... :P

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 09 2006, 22:53 
Vienzo problema ta pati,tik + dar tas tepaliukas atsiranda ant duslintuvo,o tada jau ir salone. Truko kantrybe ir nutariau patvarkyti(pakeisti tarpine).Nuemu oro filtro dangti,o ten truputi tepaliuko,dar ziuriu dangtelis kur dengia veleneli truputi kazkieno paklijuotas,tai sakau jau pro ji 100% leidzia.nuemu oro filtra,o ten kur paima ora is aplinkos pro ta skyle ziuriu ant dugno per visa ploti tepaliukas...nusiardau visa dangti,nuvezu kad rimtai suvirintu susimoku 60Lt,dar tarpinuke uz 35Lt VictorReinz ir hermetiko paimu.Issivalau visa dangteli,nes mano manymu ten pucia tik pro ta hermetiku uzglaistyta vieta.surenku viska kaip priklauso.palaukiu kol hermetikas sudzius,tada uzkaitinu varikli iki normalios temperaturos ir ramiai iki 2200rpm pasivazineju.ziuriu salone dvelkia gaiva:),na jau ramiai sakau vaziuosiu namo.bet mintis kilo biski paspausti,na 1,2,3 iki 3400rpm.gristu i garaza. po kiek laiko uzkisu ranka uz tos oro paemimo dezes o ten ant tokios skardeles vel sviezias tepaliukas :evil: ....po to dar geriau,nuimo oro filtra o ten lygiai tiek pat tepalo paemimo angoje kiek ir pries ardyma!!!klausimas is kur jis?na ir taip ir anaip masciau,bet atrodo kad per alsuokli.

gal zinot kaip ispresti ta problema?ar pas jus panasi tepalo bala nuemus oro filtra?nes vejelio juk reikia,o degancio tepalo nesinori uostyti :(

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007