WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:29

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 28 2007, 09:05 
ok, jus turbut net nenorite zinoti, kad mano masina vis dar Veho? :oops:
Po oro slegio matuokles pakeitimo masina susitvarke tik is dalies, tad is karto grazinau atgal. Papildomai diagnozuota, kad neveikia laisvu apsuku daviklis/voztuvas. Tad laukiu detales atvykstant ir vel tikrinsiu :roll: su sia masina as vazinejau maziau nei ji prabuvo servisuose...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 15 2007, 12:24 
vakar pasiemiau masina is VEHO su pakeistu laisvos eigos varikliuku. Viskas veikia! Masina kaip nauja! :) Aciu Veho ir velniop visus CP ir DAROMA servisus. Kad dar kada nors as ka nors remontuociau tokiuose servisuose. Vietoj to kad is karto sumokeciau 2500 - 3000 Lt uz detales ir darbus. As palikau 4500 Lt keliuose servisuose kurie kiso nagu neasku prie ko ir kodel! Taigi, tikrai aciu Dariui is Veho... Mano masinos gedimas geras pavyzdys, kad labai sunku diagnozuoti kai gedimas kompleksinis...
vsio :wink: pagaliau

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 15 2007, 19:07 
Jo, užuojauta Tau kolega... Gražūs pinigėliai išplaukė už remontą, tiksliau už remontus :cry:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 16 2007, 18:00 
Augiau, o kaip tu su savo "Xantia" patekai į "Veho"? :roll: Man jie buvo arogantiškai pareiškę, kad "senienų netaisome", nors mano XM'as tokio paties amžiaus ir jame stovi toks pat variklis kaip taviškėje "kriušoje".

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 17 2007, 09:36 
Gaga. As is karto planavau vaziuoti pas juos, bet jie neprieme nes pas mane LPG. Tada variau i CP servisa, ten pamakalavo, pamakalavo israse saskaita uz nieka ir pasake, kad reikia keisti viska po truputi...Tada suzinojau apie oficialu citreon servisa Daroma, kur mane prieme su dujomis... Na ten, kaip jau visi zinote, toki suda primale, kad vaziavau truksciodamas ir pasisokinedamas tiesiai iki Veho. O tie sudmeistriai is Daromos turejo paskambinti ir paprasyti, kad mane priimtu. Aisku atvaziavau kaip durnelis ir klausiu, atseit, ar jums neskambino is Daromos? Na aisku jie neskambino ir t..t. paaiskinau beda tai prieme be garantijos kad ka nors padarys ir kada padarys. O ar antra karta ims tokia problema, nezinau. Manau, kad ne! Matai, Gaga, kas gerai Veho, tai gerai, kad jie supranda tai kas negerai (zodziu zaismas kazkoks), o ne keicia viska is eiles...nors tikrai galetu ir gal tai nuo atskiru zmoniu priklauso. Nezinau... Kas is to kad CP servise jau 2 kartus sferas pildziau ir garantija gavau. Jos tuscios, matyt, nes siurblys kas 5-6 sekundes klaksi... Moki pinigus uz nieka, o po to sunku issireikalauti... O del senienu tai net nezinau... nuo kada 9 metu masina seniena? jei 20 m. tai suprantu, o 9 tai manau normaliai. Senunenori priimti nes, matyt kompai ne tiek gudrus, kad parodytu gedimus..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 17 2007, 11:45 
Augius rašė:
nuo kada 9 metu masina seniena? jei 20 m. tai suprantu, o 9 tai manau normaliai. Senunenori priimti nes, matyt kompai ne tiek gudrus, kad parodytu gedimus..

Vat, nuo kada, ir aš nežinau. Bet tokią frazę iš "vehistų" yra girdėjęs ne vienas XM'o savininkas. Aš pas juos bandžiau įsiprašyti vien pagrindinį diržą pakeisti - ir tai nesėkmingai. Prieš metus su "Xantia" jie irgi buvo mane pasiuntę į nepadorias geografines lokacijas. :evil:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 17 2007, 12:05 
Je je, mano XMas jiems irgi per senas... :D
Augius rašė:
Kas is to kad CP servise jau 2 kartus sferas pildziau ir garantija gavau. Jos tuscios, matyt, nes siurblys kas 5-6 sekundes klaksi...

O slėgio reguliatorius gali dažnai klaksėti ir ne dėl sferų. Pas mane jos visos patikrintos, viskas su jom gerai, o klaksi kas 2-3 sekundes. :?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 17 2007, 16:21 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

o aš kai turėjau CX dyzelį galvos tarpinę sėkmingai pakeičiau veho.
ot laikai būdavo....

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 17 2007, 16:39 
:roll: taip iseina, kad jiems kai uzeina priima, kai kitaip uzeina - pasiuncia :) as parasiau direktoriui laiska su padeka ir keliais komentarais. Kai juodai uzkniso...atvariau juk pasiimti masina, o ten ratas nuleistas. Na as sakau taip ir taip, taip ir taip pripuskit padanga, nes ji gera buvo, tikrai nepradurta....o jie man sako balioneli nusipirk is Maximos ir prisipusi :shock: :shock: tai dar as tylejau, kad masina apsnigta 20 comu buvo...ne bet galvojau cia is tos serijos kad"be garantijos kada padarys ir ar padarys".. visko buna, bet senesnes masinas islaikyti darosi vis sudetingiau ir brangiau...tendencija aiski. Gal taip ir turi buti. Puiki nisa verslui

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 18 2007, 11:36 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

daugumas esame susidure su panasaus masto ir rimtesniais gedimais , kai gedimu daug, viskas luzta senoje masinoje, o tu tik basliuoji ir basliuoji......:)
bet nereikia manyti, kad va, nusipirksiu as nauja masina, ir pora meteliu ne cento nereikes investuoti...tai netiesa...:) tegu pasipasakoja, kas pirkes masina nauja is salono...jie irgi basliuoja, ir norint sekti garantijos salygas, reikia keisti elementarius filtrus, tepalus ir t.t. tik pas juos, ir tik originalius, ir kainuoja jie 5kart daugiau nei iprastai. ko pasekoje palieka zmogus, nusiprkes nauja masina taip pat drasiai tukstantelius per metus...tik viena paguoda, auto tai naujas, malonus,neluztantis beveik...:)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 18 2007, 11:42 
POWER rašė:
tik viena paguoda, auto tai naujas, malonus,neluztantis beveik...:)

Naujas tai naujas, tačiau kasmet prarandantis po keliolika tūkstančių litų vertės. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 18 2007, 12:48 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Jei jau taip norisi patikimumo, tai perki kokia HONDA, NISSAN ar TOYOTA kokiu 10 metu senumo ir su kuo maziau irangos :) Vat mamos Civicas 1.5 16 APD jau 4ti metai be gedimo vaziuoja. Keista tik granatos guma, nes pastebetas senosius suplysimas. Tevas 4ti metai Toyota Carina E drozia, tik nupirkus buvo pakeisti negyvi amortikai gyvais ir tuo pasibaige islaidos remontui. Bet as asmeniskai jau geriau biski dazniau nuvarysiu savo citra i dirbtuves, negu su tais "Racionaliais bedvaisias" devaisais vazinesiu.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007