WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:19

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: 1,8 dirželio keitimas
StandartinėParašytas: Lap 02 2008, 08:11 
Viskas labai paprasta. Dirželis buvo pasuktas per du dantukus, ko pasekoje vėl buvo sulankstytas ketvirto ( ar tai pirmo) cilindro išmetimo vožtuvas. Sutvarkė garažiniai meistrai. Dabar cilindruose kompresija 13. Į šešių procentų kilometrinį kalną kylu su penktu bėgiu.
Taigi ką daryt su tokiu meistru, kuris man viską tvarkė oficialiai ( yra dokumentai: pareiškos sąskaitos ir t.t.). Kaip atgauti pinigus? Yra daugiau pridaręs man bėdų.

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 02 2008, 09:46 
Laukys rašė:
Taigi ką daryt su tokiu meistru, kuris man viską tvarkė oficialiai ( yra dokumentai: pareiškos sąskaitos ir t.t.). Kaip atgauti pinigus? Yra daugiau pridaręs man bėdų.

Manau,kad niekaip. Nes jau buvai pas kitus meistrus,kurie kiso rankas i varikli. Dabar jau saukstai po pietu,neirodysi nieko.. Reikejo iskart pas ji vaziuot,kai buvo nustatyta,kad dirzas nevietoj..

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 02 2008, 19:52 
Ne visai taip. Buvom su kitais meistrais ir bendrai matavom kompresiją. Viename cilindre buvo 0. Aš buvau skolingas už naujas žvakes, laidus ir dar kai ką. sutiko, kad neatiduočiau. Bet prieš tai keičiau pečiuką, reaktyvines traukes ir t.t. Pridirbo....Žadu savo miesto tinklapį parašyti straipsnį. Ukmergė. Jai kas yra iš čia perspėju. Ukmergė, Rožių 10.

Į viršų

StandartinėParašytas: Lap 02 2008, 21:15 
O tai kodel nenorejai atgal jiems varyt,kad sutvarkytu tai,ka negerai padare? Siaip jei nebuvo noro ar pasitikejimo jais,tai reikejo atsivezt ju kazkoki atstova i ta servisa kur tvarkeisi ir deret,kad jie apmoketu remonta (tai yra sumoket uz savo klaidu taisyma kitam servise).
Pamenu man dirbant servise buvo variantas,tai meistras,taisydamas varikli,atseit kazko neprisuko,ko pasekoje sugedo variklis. Zmogus nuvare masina taisytis i kita servisa,ir faktura is jo,atnese i musu servisa,kad apmoketume. Buvo tiesiai sviesiai pasiustas "varpelis",nes niekas net nebuvo ispejes,kad kazkas padaryta negerai ir pan..

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007