WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:17

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 15:41 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Na antifrizas dingsta točnai per dangtelį, ir dar per kažkur, kadangi visas bakelis kalkėm apėjes. Na kaip apėjęs... Pėdsakai yra. Per mėnesį kažkur apie 0,5-1ltr. Kartais per 2 mėn tiek... Bet litro šiaip netempia, kadangi dapilinėju jau kelintą sykį iš 5ltr bambalio tai jame dar daaaug antifryzo...

96' Volvo 850 TDI universalas (šeimai)

Paskutinį kartą redagavo 1 Flyner. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 15:50 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kalkem ir pas mane apejes, nelabai, bet pedsakas yra. kartais tas slegis sukyla irgi iki max. matyt, gal kamsciuose, gal nuo dinamisko vaziavimo..
0,5-1 ltr. per menesi? :shock: :shock: jei nepustu zarnu ir nesimatytu burbulu-sakyciau vazinek toliau su tuo xm, viskas ten gerai. as su tariamai gera tarpine nuvaziuoju pas tevus 250 km, gryztu atgal i siaulius, ir manau koks puslitris jau dingo ir neimu i galva. esu per 3 metus turejes 3 V6 xm, ir i visus kaskart tekdavo dapilti antifrizo. litra per men. tai tikrai...tu ten gerai paziurek pas save..
ir dar viena s dalykas-ka tu vadini burbulais? pas mane burbulai buvo tarsi putos tokios, ir pats antifrizas jau buvo pakeites spalva i ruda, tarsi rudziu kokiu jame butu. nesupainiok, vandens pompa V6 yra kaip ir daugelis, kaip cia pasakius, turine, t. y. staigiai uzgazavus ir ziurint i bakeli, antifrizo lygis pakyla i virsu, o paskui nukrenta i normalu-tai yra normalu.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 15:55 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

na paskaicius jusu postus, tai man turbut isvis ner ko panikuot, jei per 3000km dingo maziau nei 0,2ltr antifrizo?
Nors zarnos kietokos ir burbuliuku yra... Bet nedapylinejau, tik nuo max nukrito iki zemiau vidurio...

O antifrizas pas mane irgi pro dangteli dingineja, nes kapoto izoliacija gerokai pabalus...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 15:58 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

matai, flyner, pas bica irgi burbuliuku yra, ir zarnas pucia...o variklis gut:)
didziaja dali ligu mes issigalvojame patys..:) neskubek ardyt variklio, gerai issiaiskink, kas ten yra..

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 16:00 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Užpilu pilną antifrizo bakelį sklidinai. Užvedus kad ir šiltą variklį tam tikrą laiką nieko nesimato, paskui pagazuoji ir iš pradžių pradeda eiti tokie maži maži burbuliukai ir paskui meta kokius 4-6 didelius burbulus ir antifrizas pasėda iki normalaus lygio (antifrizo kiekis iki dapylimo buvo ant ribos, dar lemputė nedegė bet...). Vat daugeliui meistrų pasakius kad šlangas pučia iškart vienareikšmė diagnozė- tarpinė galvos. Daugiau nuomonių kaip ir negirdėjau... O dabar jaučiu kad važiuosiu pas ACS ir darysiu patikrą. Tada jau tiksliai matysiu kas ir kaip.

Kad tik būtų kamštis... [-o<

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 16:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kad kamstis-nesitikek, as jau ji atmeciau..:) maniau-uzstriges, bet pats sakei-kalkiu pedsakas yra, reiskia kamscio voztuvas veikia.
nesupyk, tu visada uzpylineji issipletimo bakeli sklidina? juk ten irgi yra max. riba. jei perpylsi, antif. ir begs laukan...
tavo burbuliukai ir man nepatinka, vienok...
o kaip tos zarnos issipute? suprantu, nupasakoti l. sunku, bet ir pas mane jos issipucia, ir pakankamai.
nebandei ant karsto ATSARGIAI atsukt bakelio dangtelio? turetu daug antifrizo laukan isvaryt jei tarpine.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 16:26 
Taigi paprasčiausias tikrinimas: pažiūri, ar antifryze nėra tepalo, ar jis skaidrus gražus, tada pažiūri, ar tepalas švarus, be putų ir be jokio kito atspalvio. Ir aišku, tarpinė, ar ne. Ilgai pavažinėjus, kai pradės rimtai leist tarpinė, dar gali ir hidrosmūgį gaut.. Va tada tai kainuos..
P.S.: kaip jau sakiau, dėl kainų, tai jau pribūrė ojojoi.. :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 17:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Socrat rašė:
Taigi paprasčiausias tikrinimas: pažiūri, ar antifryze nėra tepalo, ar jis skaidrus gražus, tada pažiūri, ar tepalas švarus, be putų ir be jokio kito atspalvio.

Nebutinai tepalo turi buti ašinimo skystyje ar atvirkščiai. Viskas priklauso nuo to kur pramušta tarpinė.

Flyneri pagal mane nieko rimto pas tave čia nėra. Nes 100 laipsnių yra darbinė variklio temperatūra ir tokie kiekia kaip tau digsta per tokį laiką kaip tu rašai ašinimo skystis tai ir vos ne norma įvertinus mašinos metus.
Kaž kada analogiška situacija ir man buvo, šiknoje razinkų ieškojau. Visokių "protingų" pasiūlimų buvau prisiklauses. Kol vienas išmintingas žmogus iš klubo visą gyvenimo tiesą išaiškino. Taip, kad įpyliau marmalo į aušinimo skystį ir visos bėdos baigės, antri metai be problemų. Marmalo pavadinimo neprisimenu atvažiuosi Flyneri surasime. O galvas nukelti visada suspėsi.

Paskutinį kartą redagavo 1 RINIS. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 17:45 
RINIS rašė:
Taip, kad įpyliau marmalo į aušinimo skystį ir visos bėdos baigės, antri metai be problemų. Marmalo pavadinimo neprisimenu atvažiuosi Flyneri surasime. O galvas nukelti visada suspėsi.

O tas marmalas labai puikiai užkemša pečiukus.. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 18:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Nieko man neužkimšo puikiausiai pas mane šildo. Aš minėjau dveji metai jokių problemų.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 18:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

marmalo gal as nepylciau...kazkaip sunku patiketi, kad jis padetu ten, kur tokie slegiai yra. marmalo esu uzpyles i xm antifriza, bet tada salono peciukas slapiavo po keleivio kojomis, truputi padejo.
faktas vienas-arba tavo variklis gut, arba kaput, reikia issiaiskinti pries ardant, gal nereikes ir ardyt..:)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 21 2007, 21:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Tai aš ir sakau kad nepanašu kad čia tarpinė ar galva.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 22 2007, 07:22 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Ant karšto atsukus jokio antifrizo nevaro laukan, tepalas švarų švariausias nors jau beveik 10kkm nuvažiuota po keitimo (žiūrėjau matuoklę), antifryzas, kai žiūri irgi švarus (kiek matosi bakelyje).

Dėl kamščio tai aš ne dėl to kamščio turėjau omeny. Galvoju, gal sistema pasikišus biškį. Tada aš ją plovikliu bandyčiau gaivinti. :roll:

POWER, bakelį užpilinėju iki normos. Sklidiną pripyliau dėl to, kad matyčiau burbulus, kadangi giliai bakelyje neina pamatyt. :wink: Aš tame poste aprašiau burbulų tikrinimo procedūrą, kurią dariau su dr. Alvydu.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 22 2007, 08:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Alex rašė:
Buvo ir pas mame labai panašūs požymiai. Su kuo tik konsultavausi - visi sakė kad galvos tarpinė. Galiausiai vienas meistras ilgai tyrinėjo ir pasakė, kad nieko panašaus, reikia ieškoti kur yra skylė aušinimo sistemoj. Pakartosiu jo žodžius : " Tų Citroenų tokia durna aušinimo sistema, kad jeigu yra kur nors mažiausia skylutė darys visokias nesamones" . Įdomiausia, kad taip ir buvo - rado mažytį įtrūkimą radiatoriaus plastmasiniame vamzdyje. Bet tokį, kad net nelabai matėsi , kad ten varva. Jo žodžiais, jeigu jau pramušta tarpinė, tai žarnos pasidaro tokios kietos , kaip pagalys. O mano atveju, pasistengus, jas galima buvo suspausti. Epilogas : sutvarkė aušinimo sistemą ir jau beveik metai jokių problemų. Taigi, mano manymu reikia parodyti keliems meistrams, gal kas ką gero sugalvos .

Voba :shock: Mano žarnos tai nekietos... Jas suspausti galima drūsią... Jos tik išsipučia kaip bolionai... :roll: O vienoje žarnoje tai točnai yra įtrūkimas. :shock: Ir dar per vieną aušinimo vamzduką parasoja. Bet argi dėl to gali dėtis tokios nesamonės? :roll: :?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 22 2007, 08:16 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Aš irgi galvojau, kad negali ... . Bet , kaip jau rašiau, jau beveik metai važinėju :) , o jau buvau pradėjęs mastyti, kur reiks variklį tvarkyti. Tiesa pas mane variklis dvilitris turbo, bet gal ir pas V6 panašiai gali būti. Tai ir siūlyčiau pirmiausia aušinimo sistemą susitvarkyt - gal to tik ir tereiks

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 52 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007