WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:31

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Apsukos kyla,bet netraukia
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 07:28 
Sveiki,
na iskilo problemele mano xm'ui, zodziu vaziuojant imetus pavara ir paspaudus gazo pedala apsukos kyla taciau ant traukos nesijaucia, tik kad uzsigazuoja, tas pats yra tiek vaziuojant benzinu tiek ir dujomis, kas cia gali buti, gal sankaba link mirties ???
dekui uz nuomones

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 07:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Sankabai amen, arba ji tepaluota.

C5 II V6 APD by Carlsson

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 07:36 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tikrai taip tamsta, sankabelei amen, arba gal dar pareguliuot ( atleist) uzteks, nors greiciau jau teks keist. Bet 2.0 tai juokas ima, pigiau nei Golfo.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 10:36 
na tai kokios kainos remonto...man jau juokingu nebooona :shock:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 10:57 
Mhh ir as kazka panasaus pastebejes, reiks dar pasekti ir traukos nera (na cia variklis greiciausiai), bet kazkoks pergazavimas lyg ir yra atsirades :?

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Apsukos XM
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 11:44 
kakha rašė:
Sveiki,
na iskilo problemele mano xm'ui, zodziu vaziuojant imetus pavara ir paspaudus gazo pedala apsukos kyla taciau ant traukos nesijaucia, tik kad uzsigazuoja, tas pats yra tiek vaziuojant benzinu tiek ir dujomis, kas cia gali buti, gal sankaba link mirties ???
dekui uz nuomones

Man taip buvo su AX'u. Spaudziu greicio pedala o traukos jokios. Sankabai galas buvo, tiksliau diskatoriui - sulinkes buvo. Remontas su nuolaida kainavo 400 Lt :( (pakeite sankaba, diskatoriu, guoli).

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 12:29 
Cituoti:
Man taip buvo su AX'u. Spaudziu greicio pedala o traukos jokios. Sankabai galas buvo, tiksliau diskatoriui - sulinkes buvo. Remontas su nuolaida kainavo 400 Lt (pakeite sankaba, diskatoriu, guoli).

baikit vyrai su tokiom kainom, nespeju i ta triperi tiek kist, katik uz vandens pompos remonta su dirzeliais guoliuku etc ~500lt palikau
paskum rato guoliai priekiniai abu ~300lt atsistojo, daugokai islaidu per paskutinius kelis menesius, tiek per 2,5 metu nebuvo

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 15 2005, 13:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Juokingas tamsta esate. Ar gi cia daug? Taviskiam sankabos komplektas naujas Valeo su pakeitimu apie 500lt max kastuotu. O del guoliu nesijaudink, tevuko ziedu valdovei priekiniai guoliai SKF su nuolaidom po 140lt uz vnt. Vandens pompa be reikalo remontavai, nes nauja SKF apie 130lt kastuoja, na itempimo guoliai brnagus, bet ju nekeiti kas 10kkm Zinotum kiek kastuoja A6 ar Volvo toks malonumas tai greit apsiramintum. Reikejo V6 pirkt, butum grandine turejes. Taip kad neverk, viskas cia norma, nes 2.5 metu kaip supratau nieko nedarei.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 19 2005, 07:55 
na vat nuvaziavau pas meistra, paziurejo, zodziu sako jokie tempimai nepades, reikia keisti, na man kainas tai isvardino, dalys ~300-400lt + darbas ~200lt,
kiek kainuotu sankabos komplektas naujos, o gal imanomas variantas naudotos sankabos

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 19 2005, 23:14 
paskambink arba atvaryk pas mus galesim kainas issiaiskint uz kiek galim gaut pigiausiai... ir uz kiek pakeist... siaip tai tokia naujiena dar pastebejau kad meharis detaliu pats neimportuoja o perka is to kas importuoja :) ir perka urmo kainom tokiom kaip ir kiti servisiukai tokie kaip pvz mes :) tik kainas uzsimeta :) nes cia ne per seniausiai sutikau juos beperkancius sarnyrus... :) tai va jei domins tai ryt paskambink ir detaliu kainas issiaiskint galesiu...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 20 2005, 08:55 
na man reikia sankaba pasikeist

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 20 2005, 09:07 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

kakha rašė:
na man reikia sankaba pasikeist

bet kuris save gerbiantis garažinis meistriukas, krapštantis variklius, turėtų tą mokėt padaryt ;-)

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: