Mano zx 1.4i [dujų įrangos nėra] ėmė labai keistai veikti

. Ligos negali diagnozuoti nė vienas is mano aplankytų servisų. Simptomai tokie: is ryto uzvedus iskart pakyla apsukos - 1500 ir laikosi taip stabiliai, kad vaziuojant pirma pavara nereikia spausti nei sankabos nei akseleratoriaus ir negesta. Truputi pavaziavus apsukos normalizuojasi, tačiau įjungus laisvą pulsuoja tarp 600 ir 900, be to labai lėtai nusileidžia sustojus prie sankryžos. Variklio darbinė temperatūra visalaik stabiliai laikosi ties 90C. Taip kokią valandą pavazinėjus variklio darbas pastebimai ima blogėti - garsas pasidaro duslesnis, zemesnis ir atrodo kad jis tarsi dūsta, ant laisvos dirba ties uzgesimo riba, vangiai reaguoja i akseleratoriaus pedalo paspaudimą. Jeigu užgesini rizikuoji nebeužvesti. O autostradoj dar geriau - vaziuoju 100-110km/h maždaug valandą ir staiga apsukos nukrito variklis ėmė dusti tarsi benzinas baigtusi [nors buvo pilnas bakas], visiškai nereagavo į akseleratorių tik kartais beminkant pagaudavo šiek tiek švarių sūkių ties 4000 ir vėl nudusdavo, o ir pats pedalas kažkaip kitaip spaudėsi - pasidarė kietesnis ir kaip guminis. Taip ir užgesau, taip ir partempė mane nuo kryžkalnio iki vilniaus. Vilniuj ataušęs vėl užsivedė. Dariau Veho diagnostiką tai diagnozavo - speed sensor fault - neva tai greicio daviklis [ant greiciu dėžės jungiasi prie troso] sugedes, pakeičiau - nepadėjo. Variklio kompresija anot meistru gera. Nebežinau kur kreiptis ir ka daryti, nes važinėti darosi nebeįmanoma, o ir vėl iki Klaipėdos pavažiuot nusimato

. Taigi jei kas nors yra susiduręs su panašiom problemom arba nutuokia kas tai galėtų būti tegu pasidalina patirtim, busiu labai dėkingas.