tai va problemele nutiko vakar griztant is vliniaus, zodziu pradzioj man prakiuro ausinimo skyscio zarna kuri eina nuo variklio i duju reduktoriu, plonesne, siaip ne taip pasikeiciau, vaziuoju toliau, kadangi sutrumpinau slanga tai ir ta vel prakiuro, teko pasikeist ir pirkt nauja, bet vat uzdejus nauja slanga ir pavaziavus man variklio temperatura smarkiai uzkilo, kai pamaciau, bandant nuorinti sistema ejo tik oras, o antifrizo kad ir kiek pilciau jis kazkur isgaruodavo,atleidus nuorinimo varztelius tik oras ejo smarkiai , daugiau nieko, siaip ne teaip pripyliau velns zino kiek ltr vandens i sistema kol pagaliau pasirode per nuorinimo varztelius skystis...taigi pradejuis vaziuot jau viskas lyg ir normaliai, autostrada vaziuojant temperatura rodes normos ribose, bet vos tik ivaziavau i kauna, kamsciuose pastovejau vel variklis nezmoniskai kaist pradejo, sustojau pasiziuret, ausinimo slangos karstos, taciau radiatorius saltas,
zodziu nieko nebesuprantu, taipogi prireike dapilt beveik 2 ltr tepalo, cia jau visai man nesuprantama, nors visai neseniai keiciau, ir prie namu jokiu tepalu varvejimo baluciu nerasta buvo, vakar pastaciau tai iskart tepaliukas pavarvejo po mano keliones
tai galvoju ar tik nebus variklis perkaites ir jam jau kaput
|