WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:05

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Spa 01 2005, 01:27 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

tai vat, varva tepaliukas pro kazkurtai, po truputi, bet toks jausmas, kad varva pro variklio galvutes dangtelio tarpine. po plastmasiniu dangteliu, nes perbraukus pirstu aplink jauciasi sviezias tepaliukas. tai vat, ar daug cia vargo pakeist tarpine ar dar kur nors slieku reikia ieskot

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 01 2005, 12:27 
Pas mane buvo tas pats. Pakeičiau tarpinę, gal 2 mėn. buvo gerai, paskui vėl pradėjo varyt. Nežinau, kaip Xantijoj, bet mano ZX'e, tai 3 varžtais tas dangtelis prisuktas. Sprendimas paprastas: nuėmiau dangtelį, tarpinę, labai gerai išvaliau, nuriebalinau skiedikliu, ir tada tigriuku (čia toks specialus hermetikas) sutepiau dangtelį ir galvutę, ten, kur gula tarpinė, dabar kolkas jokių prablemų. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 01 2005, 17:41 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

ziuriu pas mane su ta xantia vienos problemos, visa gyvenima ant vokieciu ( tik Xsara seimoj po to atsirado, veliau berlingo, dabar Xantia) jauciu reikes visas tarpines keist
O siaip tai kiek galetu tarpine kainuot? nes pas mane oro filtras ant galvos

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 03 2005, 10:06 
Pries savaite galvos dangtelio guma pirkau prancuziskose dalyse uz ~22 Lt. O tepaluojasi pro kur tik nori, net pro karterio tarpine... :(
Tiesa, visu tarpiniu (isk. galvos) ir rieboksliu pakeitimas naujais problemos neissprende... :(
Dabar jau itarimas krenta ant automatines greiciu dezes ir /arba reduktoriaus

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 04 2005, 08:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gyts rašė:
Nezinau kaip pas jus vaikinukai, bet as skambinau i Mehari, kad gauti nauja karterio tarpine, sake, kad Xantijose jie bent jau kataloge nerado, kad detus kokia tai tarpine, tipo tik hermetiku karteris uzsandarintas ir vsio, o pas mane irgi biski daba pro ta hermetika tepaliuka leidzia...

A pas visus hermetikas dedas a tik pas mane cia turkai vokieciuos tep padare?

Būna su tarpine, būna su hermetiku. Priklauso nuo to, koks karteris - metalinis su tarpine, iš ketaus su hermetiku.
Pas mane 100% tarpinė. Keičiau.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 05 2005, 12:08 
Atsiprasau, jei pasirodytu reklama (tikrai nenoreciau), pries savaite pirkau Belforte tarpine savo masiniuko karteriui. Gamintojo nepamenu, bet prancuziskas, "originalas". Apie 20Lt. Bet manajam karteriui reikejo ir hermetiko, nes duobes isgrauztos korozijos...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 06 2005, 07:31 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

auksinis rašė:
Atsiprasau, jei pasirodytu reklama (tikrai nenoreciau), pries savaite pirkau Belforte tarpine savo masiniuko karteriui. Gamintojo nepamenu, bet prancuziskas, "originalas". Apie 20Lt. Bet manajam karteriui reikejo ir hermetiko, nes duobes isgrauztos korozijos...

siaip tarpiniu dabar jau retai kas perka, sodini sena tarpine ant hermetiko ir psio.............

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2005, 10:10 
Cituoti:
tai vat, varva tepaliukas pro kazkurtai, po truputi, bet toks jausmas, kad varva pro variklio galvutes dangtelio tarpine. po plastmasiniu dangteliu, nes perbraukus pirstu aplink jauciasi sviezias tepaliukas. tai vat, ar daug cia vargo pakeist tarpine ar dar kur nors slieku reikia ieskot

KrypT][on, ar isprendei savo problemele?
Mano xantia'joj ir panasus tepalo "laistymas" prasidejo: visa variklio "uzpakaline" dalis tepaluota. Nuplovus ir pavazinejus kuri laika konkrecios tepalo pratekejimo vietos neiziurejau-sviezio tepalo pedsakai pagal visa variklio perimetra (tiksliau "uzpakaline" jo dali)...
Itarimas ant dangtelio krito.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2005, 14:13 
Pas mane tai per salnyka leidzia, tai visa variklio apacia tepaluota ir prie didelio greicio smagratis tepaliuko visur patasko, dugno tikrai korozija nepaveiks, nes labai gerai suteptas. Reiktu keist salnyka, bet pats niekaip neprisiruosiu, o kiti labai brungiai ima. :wink:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 02 2005, 22:30 
irmantas rašė:
Pas mane tai per salnyka leidzia, tai visa variklio apacia tepaluota ir prie didelio greicio smagratis tepaliuko visur patasko, dugno tikrai korozija nepaveiks, nes labai gerai suteptas. Reiktu keist salnyka, bet pats niekaip neprisiruosiu, o kiti labai brungiai ima. :wink:

Neseniai keiciausi pas Artura, Grigiskese. Darbas kainavo 80Lt.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 03 2005, 08:02 
Matai man darbas daug daugiau kainuotu, nes reikia pakeist variklio salnyka is greiciu dezes puses, jei ka pas mane automatine greiciu deze, tai vien dezes nuemimas ir uzdejimas jau nemazas kapeikas kainuoja. Bet jei citroligoninej penktadieni ir savaitgali vietos bus tai bandysiu pasikeist.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 03 2005, 09:16 
Hmm, likimo broliai... Po visu salniku ir tarpiniu pakeitimo, issk to paties galinio salniko, tepalai eina kaip eje. Varva tiesiog :( Irmantai, pranesk, jei pavyks isspresti problema. Gal kaip nors prisideciau, susikooperuotumeme 2 masinas kartu patvarkyt, nes greiciu deze vienam iskelt oi oi oi...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 03 2005, 09:18 
Vienas ir nekelciau, su kolegom citroligoniais ta darba darytumem. Vianam tai per sunku. :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 28 2005, 19:44 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Na pas mane irgi varva varva, dapilu ir vaziuoju, dapilu ir vaziuoju, leidzia per voztuvu dangtelio perimetra ir atrodo per rieboksli is kaires puses, ten prie skriemuliu. Planas butu toks: pasikeist voztuvu gumeles, tuo paciu ir tarpine, o po to riebokslis, idomu kiek visa tai kainuotu? nes kiek zinau voztuvu gumyciu komplektas kainuoja 22 Lt, tarpine 25 Lt. o del darbo ir riebokslio kainu nzn. PLZ help

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 29 2005, 08:24 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Voztuvu gumytes su reguliavimu apie 100Lt sveria.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: