WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:08

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Liambda?
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 00:05 
Yra tox dalykas.Paprasciausiai po galvos ir alkuninio veleno keitimo mano masiniukas labai durniuoja.Ant benzino beveik neimanoma vaziuoti, o duju mieste valgo 15-18l. Apie trauka as isviso patyliu.Kas per 2.0 variklis jei VAZ 2103 mane padare.Ryte uzkurus ent benzino dirba grazei.Pradedi vaziuoti tai ji lyg ir siurbtusi kol pramusa.Perjungi kita begi ir vel tas pats.Jei jeu masina buna pasilusi, tai net nesitikek kad ji normaliai dirbtu.Apsisukimai sokineja ir lyg 1 ar 2 cilindrai nedirbtu. + dar po tepalo dangteliu radau kazkokia balta kose.Kas tai ir nuo ko tai darosi. degima ziurejom.Viskas OK Gal lembda sudurniavo.Patarkit kas galetu buti ir ka galeciau padaryti. :(

Į viršų

Pranešimo tema: Re: Kas galetu buti per beda
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 08:09 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sajakas rašė:
Yra tox dalykas.Paprasciausiai po galvos ir alkuninio veleno keitimo mano masiniukas labai durniuoja.Ant benzino beveik neimanoma vaziuoti, o duju mieste valgo 15-18l. Apie trauka as isviso patyliu.Kas per 2.0 variklis jei VAZ 2103 mane padare.Ryte uzkurus ent benzino dirba grazei.Pradedi vaziuoti tai ji lyg ir siurbtusi kol pramusa.Perjungi kita begi ir vel tas pats.Jei jeu masina buna pasilusi, tai net nesitikek kad ji normaliai dirbtu.Apsisukimai sokineja ir lyg 1 ar 2 cilindrai nedirbtu. + dar po tepalo dangteliu radau kazkokia balta kose.Kas tai ir nuo ko tai darosi. degima ziurejom.Viskas OK Gal lembda sudurniavo.Patarkit kas galetu buti ir ka galeciau padaryti. :(

na cia reikia konkreciai girdeti ir matyti bet pagal pasakojimus gali buti ir tarpinei po galva xana ar paciai galvai nors zinoma cia priezasciu gali buti daugiau kaip jau minejau reiketu isgirsti.........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 13:30 
Tai kad keiciant galva tai ir tarpine buvo pakeista.negi pora menesiu tik atlaike tarpine?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 13:38 
Ir dar ties pamirsau paklauti tokio dalyko.Ant benzino ir ant duoju pro dultintuva ziauriai varo garai.Taip varo kad gale vazeves draugelis sake jog beveik nesimato mano masiniuko galo.O jei gaziuka paspaudi, tai kaip is kamino varo.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 13:46 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sajakas rašė:
Ir dar ties pamirsau paklauti tokio dalyko.Ant benzino ir ant duoju pro dultintuva ziauriai varo garai.Taip varo kad gale vazeves draugelis sake jog beveik nesimato mano masiniuko galo.O jei gaziuka paspaudi, tai kaip is kamino varo.

tai dar tik sustiprina mano zodzius, beto kad tarpine keista tai nieko dar nereiskia, o galva buvo slifuota pries dedant nauja tarpine.......... :?: ir dar gali buti trukusi pati galva o ne tarpine................. :cry:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 14:02 
nu tipo keiciau revi servise ar kaip ten jis vadinasi.Buvo ju galva.Jie viska pakeite.Pradzioj buvo lyg viskas ir OK.Bet dabar jau nebeimanoma.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 05 2006, 20:10 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sajakas rašė:
nu tipo keiciau revi servise ar kaip ten jis vadinasi.Buvo ju galva.Jie viska pakeite.Pradzioj buvo lyg viskas ir OK.Bet dabar jau nebeimanoma.

na cia sunku tiksliau pasakyti masinos nemacius o tiksliau negirdejus variklio................

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 08 2006, 20:00 
Dar siandien pastebejau toki dalyka.Ant diju vaziuojant variklis dirba normaliai, o ant benzino paspaudus pradeda kalti vostuvai.Tam man tokia mintis kilo kad gal tai degimas.Kartais ilgai neuzgesta kompo lempute paneleje.Tai gal su kompu kazkas

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 12 2006, 08:47 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sajakas rašė:
Dar siandien pastebejau toki dalyka.Ant diju vaziuojant variklis dirba normaliai, o ant benzino paspaudus pradeda kalti vostuvai.Tam man tokia mintis kilo kad gal tai degimas.Kartais ilgai neuzgesta kompo lempute paneleje.Tai gal su kompu kazkas

cia kokia ta kompo lempute ? ar tokia geltona su "k" raide , tai tada vaziuoji i deagnostika ir tiksliai pasakys kas cia grybauja tavame auto, cia surista su purskalu......... :P

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 12 2006, 08:59 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

sajakas rašė:

jei važiuoji dujomis, į tą kompo lemputę nekreipk dėmesio ;-) pas mani dujų įpurškimas, šeip kompo lemputė nedega, bet, pastovėjus prie sankryžos, kai kada ji užsidega ir dega tol, kol nepajudi iš vietos, tada užgęsta ir gali nedegti kokias 3 dienas. arba užsidegti stovint prie sekančios sankryžos ;-)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 12 2006, 22:02 
Jo.Ta lempute "K". O siaip kaip nekeista per daugiau nei metus kiek vazineju, ant duju niekada nebuvo ji uzsidegusi.Dega tik ant benzino.Arba tarkim is duju perjungi ant benzino.Padega kokiu ~10sek ir uzgesta bet taip ne visada buna.Kartais ir neuzsidega.O gal kazkas kartu sisije su dujom ir benzu, nes ir ant to ir ant to blogai dirba.
DEKUI :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 13 2006, 08:29 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

sajakas rašė:
Jo.Ta lempute "K". O siaip kaip nekeista per daugiau nei metus kiek vazineju, ant duju niekada nebuvo ji uzsidegusi.Dega tik ant benzino.Arba tarkim is duju perjungi ant benzino.Padega kokiu ~10sek ir uzgesta bet taip ne visada buna.Kartais ir neuzsidega.O gal kazkas kartu sisije su dujom ir benzu, nes ir ant to ir ant to blogai dirba.
DEKUI :)

na jei ji dega ant benzo tai reikia daryti diagnostika butinai del to greiciausiai gali buti nuejas lemda zondas del to blogai dirba ir ant benzo ir ant duju pila riebu misini.....................

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 13 2006, 12:47 
Viskas aisku.tikiuosi kad taip ir bus.O kiek tiesa lembda zondas galetu kainuoti.Kokios firmos ji reiktu pirkt (jei juos gamina daugiau firmu)ir kur vilniuje galima pigiau nusipirkti.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: