Laba,
Toks sakyciau kuriozas ivyko per tuos salcius, tikiu kad ne man vienam
Taip sakant tam dave tam dave ir anam nepagailejo.
Situacija: visa vasara skundziausi ir burnojau, kad pas mane (XM '89 2.0 be LPG) per zemos laisvos apsukos. Na jos buvo gal 600-700, ir budavo nemaloniu momentu, kuomet darant posuki sankryzoje uzgesdavo variklis, to pasekoje neveikdavo stiprintuva, tekdavo prisi... i kelnes ir skubiai atleist sankaba, kad variklis uzsikurtu. Kitaip tariant tikrai nemalonus jausmas.
O dabar po didziuju salciu, ka jus sau manot ? Viena ryta (buvo berods -28 ) vos uzkuriau savo laiva, bet taip vos vos. supratau, kad nieko gero is to laukti negalima, todel vakare issiemiau akumuliatoriu, parsinesiau namo, ir padejau prie radijatoriaus, kita ryta savaime suprantama problemu uzkuriant nebuvo. Po kurio laiko pastebejau (vat gaila kad neuzfiksavau tiksliai) kad apsukos nebekrenta zemiau 1000, niekaip. Toks vaizdas kad pastoviai "autopadsosas" isijunges. Ir pastebejau kad del to isaugo kuro sanaudos. Aisku masina posukiuose nebegesta, bet >=1000rpm man atrodo nera labai sveika bukle ar ne ?
Todel noriu Jusu, gerbiamieji paklausti, gal teko susidurti su tokiu reiskiniu ? Kokiu gal spelioniu galetumete parasyti, kur ieskoti slieku. Gal tai kazkaip susije su akumuliatoriaus isemimu, t.y. gal ten kompas kazkaip nusiresetino ir dirba kokiu avariniu rezimu, na nezinau net ka dar galvot, o gal tai kazkaip su majonezu susije ? Nes tiesa pasakius sia ziema jo dar nevaliau, vazineju trumpais atstumais (~10km i darba ir tiek pat atgal).
Aciu labai, ir geros visiems dienos.