WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 00:58

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 11 2006, 18:59 
Sveiki,

Nesuprantu kas pasidare... preis 3 dienas keiciau zvakes (BERU su 2 kontaktais) Citroligonineje (pats Julius keite, paaiskino Xantios subtilybes :), kai po paskirstymo dangciu rado M10 kazkieno palikta verzliarakcio gabala :( ).
Taigi vakar pastebejau sodresni variklio garsa ... gali tik pasivaideno ... arba taip jis veikia su naujom zvakem, bet siandien uzsidege variklio daviklis - geltonas kairiame kampe :(. Gal tai tik kompo reakcija i zvakiu keitima ir laikina kompresijos dingima, klemu nenuiminejau ir kompo klaidu netryniau.
Prasau draugisko patarimo ...

Į viršų

StandartinėParašytas: Kov 11 2006, 19:33 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

dariusmg rašė:
Sveiki,

Nesuprantu kas pasidare... preis 3 dienas keiciau zvakes (BERU su 2 kontaktais) Citroligonineje (pats Julius keite, paaiskino Xantios subtilybes :), kai po paskirstymo dangciu rado M10 kazkieno palikta verzliarakcio gabala :( ).
Taigi vakar pastebejau sodresni variklio garsa ... gali tik pasivaideno ... arba taip jis veikia su naujom zvakem, bet siandien uzsidege variklio daviklis - geltonas kairiame kampe :(. Gal tai tik kompo reakcija i zvakiu keitima ir laikina kompresijos dingima, klemu nenuiminejau ir kompo klaidu netryniau.
Prasau draugisko patarimo ...

ta lempute uzsidege tikrai ne nuo zvakiu keitimo.........cia ipurskimo sistemos gedimas, gal koks daviklis ar panasiai, reikia pratestuoti kompa.......

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 12 2006, 11:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

paziurek gal kur laidas nuo zvakes truputi nusoko ir vienas cilindras blogai dirbti pradejo.
O siaip pas mane mazdau du kart per metus irgi ta empute uzsidega, bet po to uzgesta ir nieko.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2006, 09:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Maniskei purkstukas nekontakcino. Pabandyk pavalyt kontaktus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2006, 11:55 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Saulius rašė:
paziurek gal kur laidas nuo zvakes truputi nusoko ir vienas cilindras blogai dirbti pradejo.
O siaip pas mane mazdau du kart per metus irgi ta empute uzsidega, bet po to uzgesta ir nieko.

nuo zvakes laido gedimo neparodys, o va nuo purkstuko taip...........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2006, 21:20 
Pabandysiu paziureti, nors mano sugebejimai mashinos tvarkime nekokie gali tik laidus patmpyti... :roll:
O jei nieko nerasiu kur geriau vezti pas kokius citrodaktarus, kad ishtrintu kompo klaidas ir paziuretu kas nutiko ?
Lauksiu pasiulymu

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 15 2006, 12:16 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

dariusmg rašė:
O bliamba :( shaindein tik is ketvirto karto uzsikuriau ir ishpradziu duso, galios ner :( tik kad vaziuoja neprievartaujama :(

kaip ir sakiau belieka kompo diegnostika............... :cry:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2006, 20:36 
Uff :) nuvariau pas Juliu nueme klemas, pakrapste ipurskima (operatyviai). Kolkas varineju jei pasikartos reiks varyti i VEHO :?

Ačiū visiems už pagalba !!!

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 20 2006, 08:07 
Dar vienas klausimėlis į tą pačią temą.
Ką reiškia dega įpurškimo lemputė? Visą laiką, nuo pat užvedimo?

Pas mane visuomet ji užgesdavo iškart vedant variklį. Dabar kažkodėl užvedus dar keletui sekundžių lieka degti, bet po to užgęsta ir niekada nemirkčioja. Tačiau keletui sekundžių lieka degti kiekvieną kart užvedus.

Ar jau verta važiuoti tikrintis?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 20 2006, 08:43 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

raimiux rašė:
Dar vienas klausimėlis į tą pačią temą.
Ką reiškia dega įpurškimo lemputė? Visą laiką, nuo pat užvedimo?
Pas mane visuomet ji užgesdavo iškart vedant variklį. Dabar kažkodėl užvedus dar keletui sekundžių lieka degti, bet po to užgęsta ir niekada nemirkčioja. Tačiau keletui sekundžių lieka degti kiekvieną kart užvedus.

ar dujos yra? nes pas mane po kelių mėnesių dujų eksploatavimo užvedus variklį, "K" lampečka kelias sekundes irgi dega

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 20 2006, 09:48 
grumlinas rašė:
ar dujos yra? nes pas mane po kelių mėnesių dujų eksploatavimo užvedus variklį, "K" lampečka kelias sekundes irgi dega

Dujų nėra. Activa 2.0 Turbo CT '96.
Mašinai visiškai nieko nedariau. Tiesiog vieną ryta užvedus "K" lempa liko degti keletui sekundžių ir po to kiekvieną kartą užvedus taip.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 25 2006, 12:45 
Nežinau kiek degalai turi įtakos įpurškimui, bet savo istorijoje įžvelgiu keistų sutapimų. Buvo taip:
Nuo to laiko kai įsigijau savo Activą esu išbandęs turbūt visus benzus(95 ir 98 - tokie ir leistini), nors daugumoje 98 ultima pyliau. Įpurškimo indikatorius niekad nereagavo. Nuo naujų metų (kai stabilizavesi kainos buvo) pyliau tik 98 ultima. kai cia zveriskai pakilo kainos, užpyliau 95 ultima (pernai irgi esu jį ne kartą pylęs). Tuo momentu indikatorius dar nereagavo, bet ant rytojaus jau pasireiškė aukščiau minėta istorija. Išvažinėjau tą baką ir prisireikė papildyt nebuvo po ranka statoilo niekur, tai užsipyliau nestes 95. Kai po to degalinėje vedžiau mašiną įpurškimo indikatorius jau veikė normaliai. Jau pusę bako to nestes benzo išvažinėjau ir minėtas indikatoriaus veikimas niekada nebepasireiškė.

Jei kas turit pagrįstų nuomonių, pasidalinkit.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: