WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 10 2025, 01:17

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Gęsta variklis
StandartinėParašytas: Bal 06 2006, 23:10 
Sveiki, jau nebezinau i ka kreiptis, visai nusiviles >>, o labiau "diagnostikais", jei juos galima tokiais laikyti. Gal zinote kur kreiptis ir pasitaisyti savo awto, o beda stai kame. Stovi duju iranga, dirzas keistas neseniai, bet... dusta-gesta ant laisvu apsuku (tik, kai benzinu dirba), persijungus ant duju, bedos kaip nebuta. Vaziavau pas vienus, pas kitus. Pasiskolinau visa droseline sklende, bet... meistrai tik guscioja peciais ir nieko pasakyti negali. Gedimas yra ir akivaizdus, o kaip ji pasalinti, nezino.
Skanavo su BOSCH stendu, klaidu neismeta. gal cia BOSCH'as nenori su >> kalbetis, ka as zinau, bet vis vien gesta ir "basta". :cry:
Gal galit patart :?: :!:

Nekantriai laukiu jusu patarimu.

P.S. dekingas Doncei ir neliksiu skolingas tam, kuris pagelbes. :alus:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 07:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

padrele rašė:
Speju:laisvu apsuku daviklis turetu but :oops:

na toks dalykas yra bet as nei kiek neabejoju kad pas ji stovi naujas, o jei ir nenaujas tai tikrai kad geras...................... :roll: bet turiu dar viena klausimeli o kaip jis tau gali dusti ant laisvu apsuku ..............? o jeigu jau taip ir yra tai priezastis mano kvaila galva tik viena , perpila............... :?: o tai gali buti tik lemdos zondo kalte, bet juk tu sakei kad kompa skanavai........... :roll:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 14:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

vangogas rašė:
Aidas1 rašė:
kaip jis tau gali dusti ant laisvu apsuku, o jeigu jau taip ir yra tai priezastis mano kvaila galva tik viena , perpila... :?:

Dūsta elementariai. Užkuri, 2-3 sek. padirba ir užgęsta (gal anksciau netyksliai issireiskiau :oops: ). Doncia rašė, kad su jo droseline sklende, variklis dirbo gerai, neturėjo bėdų, o aš...pakeičiau jo sklendę, bet visvien nedirba, nelaiko apsukų, gęsta (tik benzinu). Perpylti kaip ir neturetų.

Aidas1 rašė:
tai gali buti tik lemdos zondo kalte, bet juk tu sakei kad kompa skanavai... :roll:

Lambda zondas pakeistas NTK (Japana mat') ir skanuojant nepastebėjo, kad jis neveikiantis. Jei lambda z. nedirbtu, tai jaustusi ir ant duju... nebutu traukos, daug kuro rytu ir pan.

Esu nevilti, "kū daryt?", laukiu patarimų.

na tada dar pabandyk pakeisti( atrodo vadinasi MAP sensoriu) jis stovi desnem kampe po kapoto ir nuo jo eina dar tokia vakumine slangute ir pasijunge fiske, jei ne tai net neisivaizduoju, bet stebuklu juk nebuna........

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 07 2006, 21:31 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Paulius rašė:
Aidas1 rašė:
........bet stebuklu juk nebuna........

sita fraze tai man jau juoka kelia, cia mano XM automato remontininkai 5is kartus jau eme deze, taip sako, bet xm daugiau 150km poto nepravaziuoja :)

na tada pasirodo kad buna :P bet as jeis netikiu.......................... :wink:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 25 2006, 11:58 
vangogas rašė:
auksinis rašė:
kompa nuresetint bandei?

Nuresetinau, bet po dienos vel tas pats. :evil:

:roll: Atrodo, kad tai l.dažna Xantijų su LPG problema, buvo ir su mano. Viską dariau(klaidų nuskaitymas padeda tik 2-3 sav.), dabar galvoju reikėtų pabandyti pakeisti ECU, gal su juo netvarka(paseno) ir jis pradeda kvailioti po 2-3 savaičių apsvaigęs nuo dujų :?:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 25 2006, 12:07 
:shock:
Užmiršau paklausti ar visai ant bendzo nedirba, t.y. užkurus tik 2-3 sek. dirba ir apsukų padidinti nespėji-užgesta :?: Jei tai yra, tai bus kuro siurblys :roll:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 25 2006, 17:06 
Sergejus rašė:
Užmiršau paklausti ar visai ant bendzo nedirba, t.y. užkurus tik 2-3 sek. dirba ir apsukų padidinti nespėji-užgesta :?: Jei tai yra, tai bus kuro siurblys :roll:

Suzinojau tik tiek, kad jei vazineju vien tik benzinu, tai viskas normaliai, o va dujos kazka padaro ir po keletos dienu pradeda masina gesti. Nuimu "fiske" nuo kompo, palaikau keleta min. Uzdejus fiske vel viskas savoje vietoje. Tai dabar vazuosiu pas dujininkus ir ten bandysiu knysti prota.

Tai va toks problemos radimas ir sprendimas .

Į viršų

StandartinėParašytas: Bal 25 2006, 17:43 
Turiu ir as problema su laivom apsukom. Kai idejau dujas laisvos apsukos is karto pradejo "vazineti" aukstyn - zemyn o kai saltas variklis tai ir kartais uzgesta ant duju. Dujos - ipurskimas. Gal kas turite kokiu minciu kur ieskoti proble- mos sprendimo? Busiu dekingas :D

Xantia 1.8i 16v 1996 LPG melyna

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 26 2006, 11:09 
Aidas1 rašė:
vangogas rašė:
Sergejus rašė:

Suzinojau tik tiek, kad jei vazineju vien tik benzinu, tai viskas normaliai, o va dujos kazka padaro ir po keletos dienu pradeda masina gesti. Nuimu "fiske" nuo kompo, palaikau keleta min. Uzdejus fiske vel viskas savoje vietoje. Tai dabar vazuosiu pas dujininkus ir ten bandysiu knysti prota.

Tai va toks problemos radimas ir sprendimas .

na tada idejo tau netinkama emuliatoriu, ir kompas vistiek uzmato klaida, cia tada jau tikrai dujininkai kalti...............

:wink: Gal ir taip, bet spėju, kad dujininkai visai kitą pasakys. Man atrodo visdėlto reikėtų išbandyti pakeisti ECU ir pasižiūrėti kokie bus rezultatai, jei nieko, tai toliau knysti protą dujininkam. :roll:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 06 2006, 06:59 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Gyts rašė:
Na man vienas vyriokas dejo dujas, truputi prie laisvos minutes papasakojo idomu dalyka. Kad jeigu dedamos dujos paprastos o ne sekvencines, atjungiami purkstukai, o kada jie atjungaimi kompas fiksuoja klaida, Kas kart uzkurus varikli ar perjungus ant duju uzsiziebia variklio gedimo dacikas. Tos klaidos nielat kaupiasi, tam kad jas panaikinit reik nuimt nuo akumo chlema ir palaikyti kokia 10 min. ir tai reikia daryti kas kokias 2 savaites. Maniskis dujininkas turi peugot su tokiu paciu varikliu ir jam panasi problema buvo, tai paare ir man panasiai padaryt.

kad taip nesidarytu su purkstukais ir kompas nematytu klaidos dedasi simuliator speciali tam dezute..................bet kai kurie dujininkai taupo ir deda penkiakoja rele vot tada kompas ir mato tas klaidas............... :roll:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bir 06 2006, 07:06 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Aukso zodziai!
O as galvoju, ko cia pas mane buvo XM "pamises" vazinejant ant duju. Akurat- vietoj emuliatoriaus relyte stovi !!! :evil:
Na, siandien kazkas gaus pipiru :gib:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Spa 30 2006, 14:37 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Sveiki, ir man ta pati problema, uzkurus ant benzo po poros sek. uzgesta, nekreipdavau demesio (nes vaziuoti tai vaziuoja ant benzo), bet kai dabar ir dujos brangios ir ryte reikia pasildyti masina tai jau tapo aktualu. Siandien pasiskaites sia tema nuemiau nuo akumo klema 10min. uzdejau ir viskas ciki :!: masina ant benzo vel graziai dirba :)
tai itariu reik dabar kreiptis pas tuos dujininkus kurie montavo kad idetu ta "simuliatoriu" :?:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: