Flyner rašė:
Sveiki,
na čia gal ir ne bėda, tačiau erzina variklio diagnostinė lemputė. Lemputė įsijungia iš ryto užvedus automobilį ir pravažiavus kokį kilometrą. Užgesinus ir vėl užvedus automobilį lemputė nebeužsidega. Ir taip iki kito ryto ji nebeužsidega, nors visą dieną kol būnu darbe automobilis nevažinėjamas stovi. Ar diagnostikos servisuose galima pažiūrėti kas per velnias ten yra? Ar reikia važiuoti į VEHO?
<...>
LEMPUTĖ UŽSIDEGA VAŽIUOJANT BENZINU. DUJOS DAR BŪNA NESPĖJUSIOS ĮSIJUNGTI.
AUTOMOBILIS VEDASI LABAI GERAI, TRAUKA YRA, KURO NERYJA, IŠMETAMŲJŲ DUJŲ KVAPAS BŪNA NE KOKS TIK UŽKŪRUS AUTOMOBILĮ, VĖLIAU KVAPO BEVEIK VISAI NĖRA (nes turbūt dar veikia katalizatorius)
Pas mane irgi lygiai tkoia pati bėda, tik nuvažiuoti reikia apytiksliai 1800 metrų

Tiesa, kai orai buvo šeltesni - lempikė neužsideginėdavo.
Rolandas sakė, kad galbūt lembda zondas. Gal nepastebi, kad E95 rija gerokai daugiau, nes važinėji su dujomis?
Beje, mano simptomai atitinka, tik kuriasi pas mane sunkiai. Iš pirmo karto nuo gruodžio mėnesio - niekada (esant šaltam varikliui). Burbtelna ir užgesta. Po to reikia kelis abarotus su starteriu padaryti ir užsiveda nuo žemų apsukų, po poros sekundžių apsukos normalizuojasi.
Kai per šalčius buvau prisipylęs pilnutėlį baką - iki ~80l kūrėsi s'pol abarota. Taigi įtariu:
a) nežinia kada keistą kuro filtrą;
b) vandenį ir kitą brudą bake.
Filtrą turiu. Gal dar ką patartumėt?