Pole rašė:
Ir tai lieča ne vien tik

, daugelis grabelių mūsų keliuose važinėja visiškai užmušti mano požiūriu. Bet mano požiūris yra patologinis ir aš tai žinau
Nu va; dar vienas patobendramintis...
dariusbu rašė:
o jus galvojat kad kaina zmogus pakels iki 5000 lt ir paemes rida atsuks iki 100 stuku jums ka ant sirdies legviau pasidarys
Tu ant tiek žalias, kad neatskirsi mašinos ridos- 100kkm, ar 400kkm ji?

Tada niekada nepirk XMų; vien juos pardavinėk.
Aukstabalis rašė:
Norėčiau sužinoti Jūsų nuomone apie šį XM. Man jis patinka
Skelbimo nebėra; bet tai gal tas ir į gera, jei ne pats nupirkai?

Neverta pirkti tokių metų XMo, jei neturi lėšų, bazės ir bent metų laiko jam atstatyti. O jei reikalinga tik šiaip mašina, "kad metus atvažinėtų", išvis be minčių apie transporto priemonės pavertimą į mašiną, tai į XMus net nežiūrėk.
Tokių metų, pagal skelbimą- drūtai padrožtas XMas (jau vien iššovusi atraminė kiek sako

) be rimtų investicijų metų niekaip netvažinės; greičiausiai, neatvažinės nė mėnesio. O jau kiek reiks investuoti, niekas tau pagal fasado fotkes neatspės. Jamk arba kažką paprastesnio (kad ir tą patį Passat3), arba kažką šviežesnio (kad ir C5 II), jei jau ant hidropneumatikos niežti.
XMai dabar telikę arba ubagams, arba fanatams. Bet tai iš fanato neįpirksi (arba liksi išdurtas; tipo už afigiennas babkes perki prižiūrėtą mašiną, kuri iš tikro tik "prižiūrėta"- atpoliruota), o pirkus iš ubagų, iškart keisti teks ne vien filtrus ir tepalus.
Neprasidėk su '91 XMu, jei neturi ryškiai išreikštos XMligės ir kalno lišnų babkių.