Įtariu, kad reiktų bandyti pirkti originalią spyruoklę, jei dar tiekiama.
Prieš dedant taip pat būtinai patikrinti visus kitus komponentus - skriemulį, generatorių (gal jis su sankabėle?), AC siurblio guolio būklę, tempėjų ir parazitų būklę, Hidro siurblio būklę. Žodžiu, kad viskas būtų standžiai ir idealiai tiesiai, jei yra generatoriaus sankabėlė - kad idealai dirbtų.
Ir vistiek kaip gali duot garantiją. Aš imdamas keisti tą koją, nebeduodu nieko, nesvarbu, ar pats perku dalis, ar perka žmogus. Nes tiesiog neaišku, kuo pasitikėt.
Pastaruoju atveju matau labai daug nesąmonių ir broko, arba projektavimo klaidų. PVZ, vieno rimčiausių gamintojų SKF tempėjo koja 1.9D, 1.9TD, 2.1TD varikliams (konstrukcija ta pati, kaip 2.5TD, bet manau kojos forma kitokia) sukinėjasi ne ant adatinių guolių, kaip originalioje kojoje, o ant plastikinės įvorės. Turbūt įsivaizduojat... Keičiau praeitą vėlyvą rudenį vienam žmogeliui, diržas tikrai nevibravo, bet toje vietoje įvorės tiesiog negali būti. Atvažiavo vasarą, kad pažiūrėtume, kas nutiko - ką gi, SKF koja po pusės metų darbo stovi kreivai. Dominykas neseniai keitė vienam 2.1TD, tai berods po 1-2mėnesių koja irgi jau stovi kreivai ir kliba, taip pat pirkta ir rimtai mokėta už SKF. Reikia bandyt INA ir panašius gamintojus, tik būtinai pažiūrėt, iš ko sutverta koja, kitaip sakant rast tiekėją, kuris leistų išsitraukt ašį ir pažiūrėt...
Jei dėl dirželio keitimo turėjot omeny mane ir Dominyką, tai aš ne plepys, o Tadas, ne tą eilutę perskaitėt

Jei turit Dominyko numerį, tai jam ir skambinkit pavasarį - sutarsim ką.