WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 01:49

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Vožtuvų reguliavimas
StandartinėParašytas: Sau 08 2005, 21:19 
Reikia reguliuoti vožtuvus tai nusiemiau dirzeli, issimatavau tarpus visus, ir kai paziurejau kaip issiima velenelis tai biski nervas paime... :D ka negi kad nuimt ta gala prie tramplioriaus tai reik isleist antifreeza?? ir atsukt ten viska nuo variklio ar kazkaip issitraukia ir kitaip velenelis bet panasu man kad nea :/. :( ir dar vienas dalykas kiek kainuoja kur nors reguliavimas voztuvu pigiausia? :D nors aisku dabar kai puse darbo padaryta jau tai reiks paciam ir dabaigt :D

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 10 2005, 09:32 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Barbadosas rašė:
Reikia reguliuoti vožtuvus tai nusiemiau dirzeli, issimatavau tarpus visus, ir kai paziurejau kaip issiima velenelis tai biski nervas paime... :D ka negi kad nuimt ta gala prie tramplioriaus tai reik isleist antifreeza?? ir atsukt ten viska nuo variklio ar kazkaip issitraukia ir kitaip velenelis bet panasu man kad nea :/. :( ir dar vienas dalykas kiek kainuoja kur nors reguliavimas voztuvu pigiausia? :D nors aisku dabar kai puse darbo padaryta jau tai reiks paciam ir dabaigt :D

Manau reguliavimo kaina apie 60-80lt :roll: Paskambunk i Mehari ir mazdaug zinosi

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2005, 10:39 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Barbadosas rašė:
Meharis paskutine vieta i kuria vesiu masina taisyt :D o tai kaip reikia nuimti ta is galo visa detale kur skirstytuvas statosi visas tas slangas atjungt? ir antifreeza isleist?

Paklaust ir suzinot orientacine kaina masinos ardyt nereiks nebijok, gali ta ir telefonu padaryt :) , o kaip ten kur kas nusiima tai velnias zino, mano visu auto voztuvai su hidrokompensatoriais, pasiziurek podols.ru, yra kazkur imesta nuoroda arba klausk Lynco, pas ji repair manulas cd ar tais dvd formate yra

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2005, 10:47 
Tau tokia problema tada neiškiltų. Paskui reiks paklaust dabar man 13:00 egzas bl tai reikia pasimokyt biski ir sest i laidabrauki :D nes as jau isardes savo aftomobili :(

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2005, 11:30 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Ta manuala is Podolsko puslapio gali parsipusti visi kas tik netingi. Aisku jis ten kazkokia pauksciu kalba, bet ten juk piesinukai svarbiausia :)

C5 II V6 APD by Carlsson

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 10 2005, 15:15 
nieko issiaiskinsiu pats kaip issiardo ten viskas itariu ir tada galesiu ir jum pasakyt :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 11 2005, 10:55 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pagal ka sprendziama, kad voztuvus laikas pareguliuot? Ar ne pagal pagal caksejima?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 11 2005, 13:06 
pas mane tai pagal tai issiaiskinau kad kompresijos nebuvo ir nusprendziau kad gal voztuvai kalti o ne ziedai.
Kaip fiksuojasi velenai kad dizeli uzdet?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 12 2005, 17:22 
Dirzeli laikinai uzdejau bet nezinau ar gerai nes nieko nefiksavau :/ is akies kad pirmas stumoklis paciam virsuj butu ir voztuvai pilnai uzdaryti jo :/. Kuriose vietose fiskuojasi? Dw padekit kas nors dabar knyga ziuriu tai parodyta kad abu fiksavimo taskai prie dirzelio skivu bet gal cia tik ant naujesniu kad pas mane nelabai taip yra :/ Kas turit 2.0 benza? negi patys dirzelio nekeiciat?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 13 2005, 13:41 
Cituoti:
Tai issiaiskinau sake yra nuemus didiji skiva dirzeliu mierkes reikia kazkaip atsukt tai gaunasi bloko mierke su mierke ant skivo L raides forma.. dar nebuvau nuemes, bet kam idomu galesiu detaliau paaiskint kai pabandysiu surast

Aciu. Lauksim..Bet zinai, stebint tavo "ieskojimo kelius ir klystkelius", jau geriau bus tiesiai varyti pas meistrus, o ne po remonto pagal tave - vistiek pas meistrus :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 13 2005, 13:49 
tai jus jau kai zinosit kaip taisyt tai nebus jokiu keliu ir klystkeliu :D o siaip tai as pas meistrus siaip is principo nevarau nes kai pats darai tai paskui kazkaip jau jauti kas su masina darosi. BMW tai buvau viska viska perrinkes toki antikvarini beveik 1980 tai vaziuoji ir jauti kas jam patinka kas nea :D gal juokingai skamba bet prie jo as taip prisirisau kad jokia kita masina man neatrodo tokia miela. :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2005, 08:55 
Atsijungęs
Naujokas

Mietkes pas visus peugeot variklius kyliuojasi ,ir nei pas viena ju, jos nesutampa su pirmu cilindru auksciausiame taske.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2005, 13:33 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

msxm rašė:
Cituoti:
kaip tai nesutampa? Kad man vakar kaip tik sutapo.

O gal ir todel nelabai traukia tavo varikliukas? ;)

jei butu neteisingai isstatytos mietkes masiniukas visai nevaziuotu!

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2005, 14:08 
Atsijungęs
Naujokas

2 Paulius
Tu nori pasakyti ,kad pas tave 2,1TD kai visos zymos uzkyliuotos pirmas cilindras aukciausiame taske?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 17 2005, 14:13 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

as (per durna galva) nuemiau dirza neisstates mietkiu. Tada atsukau velenele uzkyliavau, paskui siurbli pasistaciau. O paskui sukau ir ieskojau veleno mietkes. Radau pastatau dirza, suku voztuvai remiasi, keleta kartu taip. Kol pasikonsultaves su motoristais suzinojau, kad velena uzfiksuoti galima keletoj vietu, o ta kurios reikia randama pastacius I cilindra i mirties taska, tai kai pirmas cilindras yra virsuj. Taip padariau, uzdejau dirza ir mano 2.1TD vaziuoja.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: