WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 14 2025, 07:23

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Gru 07 2004, 10:56 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pas mane Xm`as nusprende kad jau kaledos ir pradejo dziuginti kaledinem iliuminacijom prietaisu skydelyje. Vaziuojant nei is sio nei is to pradeda pradeda mirkseti perpejancios lemputes del perdaug karsto ausinimo skyscio palydimos uzrasu " slow down , coolant temperature high " nors temperatura 88-90 C kaip visada. ACS elektrikas pakeite ta ruda temp davikli bet nuo to nieko nepasikeite.Jis sake kad yra mates Xm`u pas kuriuos atskiri laidai nutiesti nuo to rudo daviklio bet lemputes vistiek mirkcioja.Tampant uz laidu efektas neisgaunamas jis atsiranda tik vaziuojant tiek ant posukiu tiek tiesiojoje vienu zodziu be jokios aiskios priezastes. Gal kas jau turejo ir yra isprendes sia problema ?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2004, 11:01 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Boo, man tokis dalykas atsitiko tik nusipirkus xm ir vaziuojant pirma kelione uz miesto. Tai ne tik kad slow down bet padla varikli uzgesino. Nu isllipau is kosminio laivo, apziurejau, paspardziau i rata priekini , atsidariau kapota, patikrinau ausinimo skyscio lygi, bakelis buvo pilnas iki virsshaus, netgi begt pradejo. Pakrapsciau makaule, uzdariau kapota ir daugiau nebeteko matyt tos lemputes degancios. Eiline << misterija ......

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2004, 11:11 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Boo, man tokis dalykas atsitiko tik nusipirkus xm ir vaziuojant pirma kelione uz miesto. Tai ne tik kad slow down bet padla varikli uzgesino. Nu isllipau is kosminio laivo, apziurejau, paspardziau i rata priekini , atsidariau kapota, patikrinau ausinimo skyscio lygi, bakelis buvo pilnas iki virsshaus, netgi begt pradejo. Pakrapsciau makaule, uzdariau kapota ir daugiau nebeteko matyt tos lemputes degancios. Eiline << misterija ......

Nu pas mane variklio negesina bet tas tesiasi jau savaite ir tikrai pradeda uzp..... Kad dar nors uzsidegtu ir ramiai degtu bet kai uzeina tai mirkcioja ir pypsi 3 kart per 5 sek mazdaug. Ir dar klaksi kazkokia relyte po bardacioku.
Atjungus davikli isijungia radiatoriaus ventiliatoriai. O gal atjungti ji ir uztrumpinti ? Jei nuo to niekas neatsitiks ....
Arba gal galima kokia nors rele atjungti kad tas navarotas nedaeitu iki skydelio nes tolko is jo nedaug

Paskutinį kartą redagavo 1 RaimisD. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2004, 12:43 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

xamas rašė:
O raudona stop lempa neuzsidega kartu su ausinimo skyscio raudona lempa ir ventiliatoriai neisijungia tuo pat metu? As toki efekta buvau isgaves vasara, po nakties tik uzvedus variklis man pradedavo pypset kad high temperature, imediality stop engine. Pasirodo bloke fiske gero kontakto neturejo, tiksliau buvo beveik nusinerusi, bet tuo metu ir ventiliatorius paleisdavo na polnoj katushke :roll:

Ne, pas mane uzsidega geltonas termometras ir paskui (jei dega pakakankamai ilgai) uzsidega raudonas kartu su stop.Ir raso ne stop engine o slow down ar kazkaip panasiai.
Visos temperaturu fiskes apziuretos ir patikrinti kontaktai viskas ok.
Tas daviklis kuris rudos spalvos( pas TD 12 jis desiniau to kur rodo ausinimo skyscio temperatura, anot ACS elektriko jis atsakingas uz si navarota) idetas kitas is ACS sroto bet niekas nepasikeite.
Ventiliatoriai manau isijungia tik tai vaziuojant patikrinti nelengva.
Ir dar pastebejau tas false alarmas isjungia kondisina. (tame logikos yra nes mazdaug atrodo kad kaistam ir reikia palengvinti variklio darba)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 18 2005, 16:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Arte. rašė:
Rudas daviklis ventiliatoriu, su lempom jis neturi bendro, jei atjungi, teisingai, veikia propeleriai:). Pas mano XM pasidegiodavo irgi, dabar praejo jau, uzeis gal dar:). Cia toks budrumo patikrinimas:). Tikri citroenshikai i tokius niekus demesio nekreipia, ar, kaip sako Xamas, is kuloko i panele ir uztils amziams:)

Arte

Kantriai laukiau labai ilgai bet gedimas pats nepasinaikino.Kulokas i panele irgi nepadejo ;)
Po triju karaliu nusprendziau kad laikas nupuosti kaledines girliandas nuo XM paneles.
Teko pirkti nauja ta ruda davikli ir problema isnyko.
Visdelto turi jis rysi su tom perspejimo lempom

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume