WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lie 01 2025, 14:00

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Mech.PD vs APD
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 08:15 
Taigi gerbiami kaliegos. Noriu paklaust Jusu kas vartoja XM'us automatus 2.1 TD varikliu. Kokie pastebejimai atsiliepimai.
Kadangi nepasitaike apturet ni vienos auto su tokiu mechanikos stebuklu, tai noreciau pasiklausyt atsiliepimu. Kokie niuansai islenda eksplotuojant tokius auto. Klausimas pasistojo atsisveikinus su pries tai turetu manualu ir esant paieskose kito XM'o, kuris, visai tiketina gali buti ir automatas, jei pasitaikytu toks visas geras.[/b]

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 08:35 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Klausimas, kuris neturės objektyvaus atsakymo :), kaip ir kokios moterys gražesnės - lieknos ar apkūnios. Kas važinėja su automatine - sunkiai ją iškeistų į mechaninę, o mechanikos mylėtojai - arba paranojiškai baidosi automatinės greičių dėžės arba tiesiog jaučiasi sportiškesni su mechanine :).
Aš pats važinėju su mechanine, bet esu bandęs visus tris automatinius XMų variantus - tai daugiausia galios automatinė greičių dėžė atema iš V6 ;).
Dėl ekspluatacijos - panaršius archyve rastum tikrai nemažai atsiliepimų, jei dėžė tvarkinga - važiuoji ir važiuoji, bet jai jau buvo padrožta, tada malonumai nuo apie 1200 lt prasideda ;).

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 10:18 
Atsijungęs
Senbuvis

Apie pastebejimus APD. Pavaros turi junginetis per 0.5- 1s.Jei veliau,jau turi problemu.Jei ne specas,savishke buc paemes kaip su gera APD :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 14:11 
ArvydasAS rašė:
Jeigu daug vazineji, tai su automatu buna toks minusas: nuo nedarbo kaires kojos raumenys ima atrofuotis, nutirpineja kairysis sedimosios žandas ir t.t. Velgi, jei daug vazineji su mechanine, tai vieni nuostoliai, nes nuo pedalo maigymo greitai prasitirna kairysis batas. Zodziu ir taip ir taip blogai ;)

O jei rimtai, tai manau Xmindes atsakymas teisingas ;) Vot as nusipirkau automata ir... "dzin" man tas automatas, nes kruvas kitu bedu reikia toj geldoj tvarkyti. O kai tas sutvarkysiu, tada galesi mastyti, kas geriau, ar mechanine ar autoamtine :lol2:

Na mexanines dar toks pastebimas didelis minusas finansiniu atzvilgiu, kad susidevi sankabos pedalo guma :) nuo maigymo.
Nu byra aisku ir mexanines ir APD ir jei zmogai neatsiliepia kad tai nevykusios dezes, gal ir nebus apsisprendimo didelis veiksnys :)
Toks klausimas iskilo del kazkus kazkada girdetu atsilieppimu (liutuku forume kiek pamenu) apie 406 APD. Kad nelabai ten vykusiai kazkas yra.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 14:36 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

D_Sxm rašė:
Nu byra aisku ir mexanines ir APD ir jei zmogai neatsiliepia kad tai nevykusios dezes, gal ir nebus apsisprendimo didelis veiksnys :)
Toks klausimas iskilo del kazkus kazkada girdetu atsilieppimu (liutuku forume kiek pamenu) apie 406 APD. Kad nelabai ten vykusiai kazkas yra.
Automatine pavaru deze, siaip irgi mechanine :D Ir devisi ten viskas irgi paprastai nuo mechaniniu sklandumu/nesklandumu. Taip kad, cia sakyciau kaip ir su bet kuriuo daiktu: gerai priziuretas buvo, neges. Blogai - tai bus blogai ;) Tai jei ta deze, kuri tau paklius bus geram stovi tai - pirmyn ;) :xwrc:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 07 2005, 14:55 
na jei domina zmoniu nuomone apskritai apie automatus tai galiu pasakyt kad nei mano tevukas nei as, niekada nepirksime masinos su mechanine deze, na cia trumpai taip ;)
jei apie xm'u automatus, tai kaip cia minejo, kad jie eina ivairus, vieni geresni, kiti prastesni... reiktu pasneket tau su kokiais remontininkais;)
va tevukui papuole lyg gerai ishlaikytas automobilis, tai sakes kaip maloniai veikia deze, tikesimes taip ir tesis ;)
va pvz mano xantioje deze labai prasta (remonto atzvilgiu) ir remontas man brangiai acieina ;)
beto pasiskaityk forume apie vaziavima tomis automatinemis dezemis, jei as buciau nepasiklausinejes tai greitai butume tevuko puliamiota uzhdroze :D

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 08 2005, 17:53 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

pazystamas dirba autoservise kur remontuoja automatines pavaru dezes,
tai sake kad pas Peugeot 605 jos daznai lekia... ten gend tas hidrotransformatorius ar kaip ten ji, ta detale kuri i zapaske panasi :)
ir ja tik keist tenka, nes ji neremontuojama...
tai jei i Xm eina tokia pati pavaru deze tai manau ir ligos analogiskos...

Simas

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 08 2005, 19:11 
na man ten vienintele detale pasirode panasi i zapaske, tai ta hidrauline sankaba, bet kad man ja gavo ish citroeno gamykloos atrestauruota, su lipdukais visokiais gamykliniais. tai ta kaip suprantu restauruoja kazkas ;)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 08 2005, 19:36 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

restauruoja jas(pusles, movas kaip dar kas ja vadina).

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 09 2005, 16:28 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

na va nesuklydau - genda jos, gal kas patiklintu kaip pasireiskia toks gedimas, ir kiek veliau kainuoja jo pasalinimas?

Simas

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 10 2005, 11:31 
Atsijungęs
Senbuvis

lingus rašė:
kai aciimsiu savo masina surasysiu tiksliai kiek kuri detale kainavo, bet jau dabar man bendrai apie 5300Lt stovi...

Ar nepigiau but buve atremontuot uz 2 shtuku su garantija,nei kisht tokia suma :?: Tuo labiau,kad apie Vilniu,kazkas dar neishpindejes ir remontuoja uz visai padoria kaina.Kiek teko bendraut su APD specais,daznniausiai subyra voztuvu dezjute,t.y pagrindas ,perjungiant pavaras.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 10 2005, 12:38 
Atsijungęs
Senbuvis

lingus rašė:
vixmas rašė:
Ar nepigiau but buve atremontuot uz 2 shtuku su garantija,nei kisht tokia suma :?: Tuo labiau,kad apie Vilniu,kazkas dar neishpindejes ir remontuoja uz visai padoria kaina.Kiek teko bendraut su APD specais,daznniausiai subyra voztuvu dezjute,t.y pagrindas ,perjungiant pavaras.

uz 3 stukas as galeciau gaut naudota deze, ir ka as daryciau su ta puses metu garantija jei masina ruosiuos naudotis bent 4 metus? kas puse metu keisti deze? nesinori isigyti dar viena bomba. o kas sako kad suremontuos man kapitaliai uzh kelias stukas tai tegu nesvaigsta, nes uz darba moku 900, visa kita - detales.

Man naudota parveze uz 800 ir cia garantija ta pati,kaip ir uz 3 stukeles :wink: Kai nuvaziuoji tartis del APD remonto,pirmas klausimas:'''sau ar turgui'' Jie ir patys sako,jei nesubyra per garantini,40 kkm,tai vadinasi laikys,nes rem,komplektas eina per visus mazgus.Bet cia jau skonio ir kisheniaus reikalas.Ash isimeciau deveta,nes taip liepe paskutinis ir dar be problemu :lol:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: