Dominykas rašė:
jo net graziai prasant I kalbas nesileidzia. net skelbimu ramiai paziuret nein. reikia istvermingo zmogaus kad palaikytu fronta
ir galima butu ramiai BX'a susirast.kito taikaus budo nematau
DD otai skambinu kad padetu parsivaryt o man sako kad jau wsio-naber. MANO.
Žmogus tiesiog savo srity, moka kovot už automobilį.
Pameni, kai LeManą pavyko šiaip taip nukaut pirmam, irgi rezervavus telefonu ir susitarus, kad atvažiuosiu apžiūrėt ir jei patiks - tikrai imsiu, po valandos skambinant susitart su žmogum dėl laiko ir vietos (tą patį vakarą, realiai už kelių valandų), jau pasakė, kad nežino, nes paskambino saulynas ir pasiūlė daugiau?
Dominykai, man atrodo tu taupyk litus ir darysim Eurotripą parvaryt tau normalų nesupuvusį ir dar iš savęs gyvą BX iš kurnors žemiau, negu Lenkija. Pas mane vokiečių, ispanų ir anglų žinios leis susikalbėti su turkais beveik visose valstybėse, iš kurių varomos naudotos auto. Tik per skelbimus pereit ir normaliai susitart, už kokią štuką eurų jaučių kažką labai neblogo būtų galima nukaut
Būtų pilkajam 14tukui paskutinė ilgesnė kelionė
Nes su tais lietuviškais tai pats matai, kaip yra. Arba puvėkas, bet dar su viltim ir paimamas saulyno, arba tos puvėkas, kad jau net ir saulyno nebedomina, kokių realiai yra 90proc...