tadas1991 rašė:
Vakar buvau TA - Kauno Chemijos g. stoty turi įrangą guolių tikrinimui. Paprastai tikrinama - mašina ant keltuvo - ant to keltuvo dar vienas keltuvas, kuris kelia mašina į viršų servisinio keltuvo principu - ratus pakabina ore. Tada tikrintojas ima ratą ir sukinėja su rankom, klibina, makaluoja. Mane dėl vieno priekinio būklės įspėjo, kad jau artėja. Bet tai man atrodo uždėta tik ant vienos linijos - kitos dvi su kitu keltuvu ir duobe - nemačiau tokių devaisų. Buvo ir kuriozas - tikrintojas pakėlė mašiną - išklibino tuos ratus - nuleidžia - mašina nukrito kartu su keltuvu, neišeina ištraukti paminkštinančių pagalvių, tikrintojas suglumęs - mašina sugedo. Sakau: nuleiskit keltuvą - pakelsiu mašiną ir išsitrauks. Ateina vyresnis ir "kietesnis" ir aiškina, kad Citroen hidrauliniai keliami tik pastačius svirtelę į MAX, nes kitaip nukrenta (fiksuoja aukščio pokytį - gaunasi kaip nukrovimas ir kranas numeta slėgį).
Tenka mašiną leisti, kad pasiekčiau užvedimo raktelį ir mašina kyla atgal - tikrintojas ištraukia pagalvės

Beje, kris bolidai su popieriniais ir makrofleksiniais slenksčiais - pagalvės aišku keturios ir gana ilgos, apkrova išsilygina, bet keliama už slenksčių, tai visiški padirbiniai visvien turėtų kristi. Jei dar kažkokio metalo ten likę - dar gal laikys.
Keista, kai aš variau birželio pabaigoje Vilniaus centrinėje stotyje, mano xantijos nekilnojo, sakė, dar nėra numatyta procedūra, tipo naujiems kompas užkvailioja tada (nors tuo aš tikrai netikiu), tai tikrino tiktai tuo "senuoju" būdų. Beje, mano žiniomis, Kretingoje (seneliai ėjo) išvis dar nekilnoja, o barškėjima žiūri duobėje. O šiaip, atrodo, paskutinių laikų TA mada - "nusiplaukite variklį".