WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Lap 10 2024, 22:00

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 25 2005, 22:02 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

vixmas rašė:
Aš taip pat manyčiau,jog jei šeiminikas 1922m gimimo,technikinės apžiūros blankas rodo,jog stabdžiai,ABS,CO patikrinti sausio mėnesį[rida taip pat įrašyta] o aš aparatą įsigijau kovo pabaigoje,duomenimis pagal servisinę knygutę galima tikėti.

Tiesiog asmeninis pavyzdys: Pagal serviso knygute manoji buvo tikrai 87 000 bėgusi, bet tuomet kazkaip juokingai atrodo vokietuku lipdukas po kapotu su nupiestu paskirstymo dirzeliu ir skaiciais 100 000 :wink:

C5 `04m. 100kW Exclusive

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 26 2005, 10:22 
Atsijungęs
Senbuvis

BX16TGI rašė:
vixmas rašė:
Aš taip pat manyčiau,jog jei šeiminikas 1922m gimimo,technikinės apžiūros blankas rodo,jog stabdžiai,ABS,CO patikrinti sausio mėnesį[rida taip pat įrašyta] o aš aparatą įsigijau kovo pabaigoje,duomenimis pagal servisinę knygutę galima tikėti.

Tiesiog asmeninis pavyzdys: Pagal serviso knygute manoji buvo tikrai 87 000 bėgusi, bet tuomet kazkaip juokingai atrodo vokietuku lipdukas po kapotu su nupiestu paskirstymo dirzeliu ir skaiciais 100 000 :wink:

Jei ,parsivarius aparata, sekancia diena praeini TA,tai...
:lol: O siaip,as misliju,tame visame'pirkime', yra loterijos niuansu :lol: :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 26 2005, 16:39 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

O aš turiu VW kurio spide tik penki skaičiai.Tuo bus vėl 00000 km. Ir garantuotas kad neatsukta.Vot. :D :D :D :D :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 26 2005, 21:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Arvydas rašė:
O aš turiu VW kurio spide tik penki skaičiai.Tuo bus vėl 00000 km. Ir garantuotas kad neatsukta.Vot. :D :D :D :D :D

Jo, pas mane ant kadeto irgi dabar kažkur 8000 pravažiuota pagal spidometrą :lol:

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2005, 22:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

vixmas rašė:
... :lol: O siaip,as misliju,tame visame'pirkime', yra loterijos niuansu :lol: :lol:

Bet kokiu atveju- mano manymu-nenaujo auto pirkimas tai loterija visuomet :roll:
Zmonems,kurie mano, kad su ju masinom vokieciai i baznycias vazinejo:
Pagalvokit, kad net mano masinai atsuko spidometra, tai nejau neverta atsukineti naujesniom masinom? Stebuklu juk nebuna-nieks neparduos idealios auto :roll: :wink:

C5 `04m. 100kW Exclusive

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 06:17 
Gerbemieji jei norisi matyti mazesnius skaiciukus tai nuperki nauja spidometra ir masina kaip "nauja". :lol: :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 08:48 
BX16TGI rašė:

o tai kas cia tokio ? tiesiog parasyta, kad kitas dirzelio keitimas kai 100 000 atsisuks.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 04 2005, 22:13 
Vieni perka kad mažai kilometrų būtų pravažiavus kiti,kad metų geresnių, o dar kiti perka,kad automobilis būtų gero stovio o ne kiek KM ar .... :?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 07 2005, 10:51 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

evka rašė:
BX16TGI rašė:

o tai kas cia tokio ? tiesiog parasyta, kad kitas dirzelio keitimas kai 100 000 atsisuks.

Nu tu tik pagalvok, ar gamykloje deda iskart tokius lipdukus? ;)
Juk ir taip aisku, kad kai nauja perki, tai po 100 kkm reiks ji keist... tai kam dar lipduka det? O kai jau pakeiti ta dirza, tai vat tada ir atsiranda lipdukas po kapotu, kad dirzelis pakeisTAS tada ir tada... :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2005, 11:52 
O kur dingo perekupu munduro skalbejai ?
Kur gi ju bent vienas argumentas, irodantis, kad ju auto spidometras nesuktas? Ar vien paremtas tikejimu, kad perekupas geras zmogus pasirode. Moka ir turkai atsukineti.
As irgi menesi laiko, nusipirkes >> , tuo tikejau :(
Zinoma, yra Vokietijoj zmoniu, kurie nuvaziuoja 10kkm i metus, bet kur kas maziau, nei istoriju apie auto, su kuriom kunigas nuo zakristijos iki baznycios tevaziuoja.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2005, 14:51 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

A tu i kainas paziurek mazai nuvaziuotu ( Vokietijoje), suprasi kodel 10 metu gelezies gabalas daug kainuoja :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2005, 16:09 
Geras, as irgi buvau irases panasia fraze, bet sugalvojau atnaujinti ispudzius is www.ebay.de Padariau isvada, kad vokieciai/turkai irgi ismoko speedus atsukineti :( Tai emiau ir istryniau ta fraze.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2007, 17:22 
http://www.carhelp.info/forums/59/ info apie spidometru atsukinejimus, pagal markes ir t.t. *** but gerai akd kas isverst galetu apie citruen c5, parasykit i maila, jei isversit, dekui :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2007, 18:46 
cMc rašė:
http://www.carhelp.info/forums/59/ info apie spidometru atsukinejimus, pagal markes ir t.t. *** but gerai akd kas isverst galetu apie citruen c5, parasykit i maila, jei isversit, dekui :)
Taip, tai musu ,,geradariai" - odometru atsukinetojai.
Ir dzukeliai, ir kauniskiai.Kazkas gales dziaugtis (su atsuktu odometru) nusipirkes C5, P406 Coupe..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 23 2007, 19:18 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Viltis,kad tavo auto pirkimo metu prabėgus 150 t.km,kaip Kalėdų Senelis.Visi žinom,kad jo nėra,bet kažkur toli kirba,o gal?Tai kam tikintiems net bandyti sunaikinti tą viltį.Tegu žmogus tiki ir džiaugiasi įsigijęs 1922 metų vairuotojo automobilį, kuriuo jis visai nevažinėjo. Yra daug būdų nuslėpti tikrają ridą,bet ir nemažiau -kaip ją atsekti.O toliau priklauso nuo naujojo savininko.Realistas-pabandys išsiaiškinti tikrają ridą,optimistas-tikės neginčijimai perekupu ir spidometru,pesimistui -vis tiek bus blogai.Ta proga anekdotas.
Dvie broliam pesimistui ir optimistui tėvai po eglute padėjo dovanėles.Pesimistui ferari modeliuką,optimistui-arklio mėšlo gabalą.Iš ryto tikrina dovanėles.
Pesimistas. O š....,galvojau,kad bus tikra.
Optimistas.Valiooooooo.Pas mane naktį arkliukas buvo atėjęs!!!!!!!!!

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 60 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 4

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007