Jo, galejo but ir taip, o galejo buves savininkas del tik jam zinomu priezasciu pasikeisti i kita, t.y. dabartini....juo labiau kad i si, manau per 70ltr. sueis, t.y. didelis lb, gal jam tokio reikejo....
Nors balionas, manau, detas originliai, t.y. nebuvo kaitaliotas. skyles duju vamzdeliams tik dvi izgreztos dugne, berods....priesingu atveju keitimo atveju butu dar dvi skylutes, juo labiau kad esamas balions-olandiskas, tks, sakyciau retas, kuriame norint paziureti duju lygio indikatoriaus paroodyma, reikia metalini dangteli nusukti..o duju IN vammzdelis i ji ateina is vieno galo, o OUT iseina link kito....
Paskambinciau, bet pries savaite tlf prap...sau. numeri savo atstaciau, o visu kitu, tame tarpe, ir buvusio savininko-kaput...kita vertus, ka jis man padetu, nu pasakytu, kaip buvo, o ka tai pakeis...?
dekui, as irgi jau apsiskambinau, siauliuose tokia firma yra. Nuimi, atvezi, patikrina, sumoki 60lt uz > nei 40ltr. talpos baliona, atsiimi, isidedi.
Nlb supratau, lt079if, apie kpkias tu ten "atsargines pazymas" rasei..?
Paskambinau ir i TA, saku, tak mol tak, turiu auto, kuriame kadais buvo dujos, dabar nera, vazineju benzu, mol tokia pirkau, ...
tech. pase benzas/dujos...
Viska alei varzteli reikia isimti, tada netikrinsime.....
Zinoma, tas viskas, priklauso, nuo to, ant kiek pazystamas tas apziuros inpektorius...
bet neapsimoka zaist...
Isideciau kita, galiojanti baliona tam kartui...rusy guli, bet i ta IN/OUT vamzdeliai ateina i viena taska, ir grindyse salia vienas kito pro skyles. Dabr gi, masinoje, vienas paleie kairy sona, kitas palei desini dingsta grindyse...
:(
Padetis be iseities, teks tikrinti baliona....
Tiesa, dar pasukau i ta firma, kuri dejo...Marijampole, pasirodo..UAB "mantagas". Atvaziuok, sako, patvarkysim....
tai kad man siauliuose baliona patikrint pigiau, nei pas juos pjaut....O be to, ka jie man ten patvarkys>>? Nauja pazyma israsys..? TA inspektoriui svarbu ne pazyma, o kokie skaiciukai realiai ant bako iskalti...Nors gal po savaiteles uzsuksiu, jei pro kauna leksiu....Dar kelias sav. TA galioja mano..
Nors, minutocku, turbininiame toks kompaktiskas 40ltr. balionelis stovi...iki jo gali daeiti vamzdeliai, reiks patikrinti..tuomet balionus tikrai sukeisiu tam kartui.....taip ar taip tektu baliona atsukinet ir vezt patikrai....
Visada su XM...