WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 09 2025, 22:31

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 02 2004, 19:01 
Atsijungęs
Senbuvis

Kolegos, o ko jus cia del galvos tarpines taip zmogu gasdinat?

Tai blogiausia, kas gali ivykti, bet net ir tam ivykus, nematau as cia tragedijos, pakeitimas nera toks jau pasakiskai brangus, galu gale tai normalu prie tam tikro kilometrazo. Man rodos citruose gali buti daug blogiau, kada tikrai alus ir citrofanu uzuojautos pravers :)

Man rodos kolegai vertetu apsilankyti pas variklista, kad patikrintu elemetarius spejimus, mat per Interneta labai rizikinga tokius gedimnus spelioti - versiju prie panasiu simptomu kaip matai yra daug.

Sekmes,

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 03 2004, 15:56 
Kad nuorinti sistema yra du keliai. Vienas kai apsiziojes issipletimo bakelio skyle puti i ji ir asukineji nuorinimo varztelius. Kitas labjau civilizuotas. Siltam varikliui kol dar yra slangose spaudimo (jis >> nuo modelio turi buti 0,8 - 1,4 bar) atsukti nuorinimo varztelius ir isleisti ora.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2004, 14:38 
Siandien neapsikentes nuvariau savo masiniuka i viena srvisiuka, kuri man rekomendavo meistrai pas kuriuos tvarkiau slegio reguliatoriu. Laiko tai iskart neturejo, sake vakare prades ardyt, bet atsidares kapota iskart pasake sau po nosim: vistiek tuoj galas sitam varikliui... As taip ir nepagavau ka jis turejo omeni!!! Ar jis cia bando isgasdinti mane pries ja ardydamas rar jis koks ekstrasensas, mato kiaurai varikli??? siaip rida tik 150t km ir dieba normaliai tai is ko jis taip sprendzia greit??? (susinervinau :cry: )

Beje dar vienas klausimelis: ka reiskia geltona lempute prietaisu skydelyje kaireje puseje virsuj, ten lyg ir variklis ir per viduri kryngelis kazkoks :?:
dekui

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2004, 14:46 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Andrius rašė:
siaip rida tik 150t km ir dieba normaliai

O tu pilnai įsitikinęs kad tik 150t km ? Mašinai tai apie 10 metelių :wink:

Cituoti:
Beje dar vienas klausimelis: ka reiskia geltona lempute prietaisu skydelyje kaireje puseje virsuj, ten lyg ir variklis ir per viduri kryngelis kazkoks :?:
dekui

Jei teisingai supratau, tai sako kad kazhkas su variklio elektra netvarkoje.

P.S. į kokį servisą nuvarei?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2004, 15:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

hehe. pagasdinanciu buna. tavo vietoj is pradziu ausinimo sistema nuorinciau :) yra toks arturas netoli vilniaus. tai jis gali tau kapitalini pasidaryt pasiulyti net tada, kai uztenka laisvos eigos siurbliuka praplaut.

su ausinimo sistema buvo ir man tokia baika - gaude ora ir kaisdavo, bet problema buvo staigiai lokalizuota - varztas toks i bloka buvo isuktas pries tai nepatepus hermetiku ir per ten nuolat oras i ausinimo sistema patekdavo. o orui joje esant bezpredielai kaipmat prasideda.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 08 2004, 16:03 
kad atsuktas spidometras tai nesiginciju, bet kad ji man dirbtu taip tragiskai kaip man ten ivardino... jie net uzvestos jos dar nebuvo girdeje!!! nuvariau i zalgirio g.131 ten prancuzisku masinu variklius ir t.t. tvarko. Sakiau kad be manes nepradetu tvarkyt, vaziuosiu 5 val ten ir ziuresiu, kad nepriburtu to ko nera. Man jau tas variklis kaip ir nebekaista tik nevisur vaiksto ausinimo skystis, pvz i peciuka neateina ir nuo susidariusio spaudimo slangos sujungime skystis nuteka... ten blyn net 4 nuorinimo varztai (net jis tap sake) ir nei vienas man nepadejo :(
O del tos lemputes tai ji man pradejo deginet kai pradejo tas skystis uztyksti ant kibirksties paskirstytojo, tai kartais dabar net kibirkstis prasoka... zodziu ziuresiu ka man ten pasakys...

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007