WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 03:35

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Xsara problema su pakaba
StandartinėParašytas: Bir 14 2008, 20:54 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

gal kas galit padet iskilo problema su galine pakaba atrodo kad tiltasbutu nepritvirtintas nuvariau i tech. tai apziurejo sake jokiu problemu nera jokio klibejimo kas gali but ? dekui

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Xsara problema su pakaba
StandartinėParašytas: Bir 14 2008, 21:25 
Atsijungęs
Plepys

Jus lietuvaitis vaziuojat do pobiednogo,kai ratai nusmunka tadu jau klausiat kodel nebevaziuoja.Kiekvienam auto reik laiku keist tepalus,dirzelius,tarpines,guolius,ir kitas dylancias detales,jei to nedaroma laiku,tai pasistoja klausimas ,kodel nebevaziuoja ,nors tik kazkoks dirzelis nutruko.
Vsio,tavo tiltas suejo varpelis,nes laiku guoliu nekeitei,guolis uzsikirto ir pradejo judet is tvirtinimo,suede svirti.Reik restauruot. Su mus servisu kvalifikacija,tai tarkim tik viens kitas imsis guolius pakeist,o restauruot tik tie ,kas sugeba tai daryt,zino ir kasdiena tai daro.Bo paprasiau,kad Dagryje guolius pakeistu,nes Xsara virs 90000 jau perlipo,tai kaip dejo retorikos meno,sako aik tu v zopu su savo Xsara ir savo guoliais,.buvo studentai viena prancuza jau isarde,tai dvi dienas dejo,paskui trecia diena ieskojo kas gali atgal sudet.
Viso to reikalo kaina apie 800 lt plius minus,priklausomai kiek ten suesta,bet jei kliba,tai manau,kad suesta jau tiek,kad daugiau nebeimanoma,nors imanoma,paskui da padangos kliuna uz korpuso,kai daugiau pakrauni.
Galima nuimti tilta nuo tokio pat auto,bet visa esme,kad ten guoliai irgi bus supuve,tai ilgai netrauksi.
Is mano patirties,kiek keiciau guoliu suejus terminui,tai visi buvo supuve.AX keiciau jau prie 200000km,prosroceno.Toki pirkau,visa laime,kad muzikas sunkumu neveziojo,tai guolis rankose issiarde,bet tiltas dar sveikas liko.Xsarai po 95000 guoliai nebuvo subyreje,bet sratai rudi ir keturkampavi,vos judejo.ZX keiciau po 120000 irgi supuve.Su dar vienu ZX dar pravaziuota 54000,tai ankstoka juos keist,patartina apie 80000 -universalas,kai isardysiou aprasysiu kokie jie bus,bet garantuoju,kad papuve.
Technikinej negali kiekvieno modelio konstrukcija zinot.Las man interesna,jei ten nedega kokia piataja-desiataja lempute,tai rimtas trukumas,o jei galine pakaba suejus varpelis ar amortizatoriu nera-galima naudot-saugu.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 15 2008, 17:35 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

aisku matai kai pirkau jau jis bildejo tai va tokie dalykeliai, bet jeigu i gala atsiseda i zmogelis tai aisku susmunka masina zemiau ir barskejimo kaip nebuta, negali but kokia tilto pagalve nusokus ir kaip turi klibet tas ratas nes ji klibinu ir taip ir taip nei krust....

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2008, 07:44 
Atsijungęs
Plepys

Kaip ten bebutu,kai pakrauni aisku nebilda,su rankom reik daug jegos pajudint sunku ten. Realiai kas 100000 reikia keist,dazniausiai vaziuojama,o paskui parduodama.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 16 2008, 21:05 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

o pats restauruoji tu ?

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 17 2008, 16:37 
Atsijungęs
Plepys

Asmeniskai neturiu salygu,nei laiko,Zigmas tai daro,bet sia savaite labai apsivertes,pasiskambyk 869823393,kad eile uzsisakyt,ten dabo porai dienu pilnai.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 09 2008, 12:30 
Man ir vaprosikas tokis suskilojo: nieks nebilda, netraška ir pan., ale gale žmogam susėdus auto pasėda, padanga arką siekia (na, man taip atrodo). Kažkur buvau skaitęs, kad galima pareguliuot, pakelt tą galinę dalį. Maž ką žinot? Iš galo žiūrint, ratai nėr išvirtę, o ir kitų negalavimų nepastebėjau :roll: ...

Į viršų

StandartinėParašytas: Rgs 09 2008, 16:27 
Atsijungęs
Plepys

Tas pareguliavimas tai tas pats darbas,kaip ir guolius keisti-ardoma iki tiek pat.Zodziu profilaktiskai ir guolius pakeisi,tuo paciu ir i kita padeti pastatysi.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 10 2008, 07:44 
Gerasdviratis rašė:
Tas pareguliavimas tai tas pats darbas,kaip ir guolius keisti-ardoma iki tiek pat.Zodziu profilaktiskai ir guolius pakeisi,tuo paciu ir i kita padeti pastatysi.

Gdvirati, kiek tie guoliai gal kainuot? Kiek da darbas būtų? :roll: Dėkavoju už atsakymą.

Į viršų

StandartinėParašytas: Rgs 10 2008, 14:12 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

pas mane kita beda.kai tik nusipirkau xsara bildejo visas galas,dauzesi nesveikai.nuveziau pas tevo drauga i svilonis pas Raimi,(manao turetumet ji zinot),tvarke jis ten visko dachrena,visa galini tilta perrinkinejo,atramines gumas keite,dar kazka dare..zodziu pora savaiciu po remonto ir gero zvyrkelio vel viskas bilda,dauzosi,girgzda,gumos cypauja.gal kas koki GERA meistra galetu rekomenduot.ir gal kas galetu apsviest kas per pakaba gale,kad torsionas ir kaip js veikia zinau.bet kur ten kokios gumos ar dar kas net neisivaizduoju.ar cia daugumos xsaru beda silpna vaziuokle?

Į viršų
StandartinėParašytas: Rgs 10 2008, 21:13 
Atsijungęs
Plepys

Privatus rašė:
Gerasdviratis rašė:

Gdvirati, kiek tie guoliai gal kainuot? Kiek da darbas būtų? :roll: Dėkavoju už atsakymą.

Visas tas reikalas 600-900 lt,viskas pasimato kai issiardo.Man tas gamyklinis guoliu idejimas labai nepatinka.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 09 2008, 14:38 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

kestux rašė:
pas mane kita beda.kai tik nusipirkau xsara bildejo visas galas,dauzesi nesveikai.nuveziau pas tevo drauga i svilonis pas Raimi,(manao turetumet ji zinot),tvarke jis ten visko dachrena,visa galini tilta perrinkinejo,atramines gumas keite,dar kazka dare..zodziu pora savaiciu po remonto ir gero zvyrkelio vel viskas bilda,dauzosi,girgzda,gumos cypauja.gal kas koki GERA meistra galetu rekomenduot.ir gal kas galetu apsviest kas per pakaba gale,kad torsionas ir kaip js veikia zinau.bet kur ten kokios gumos ar dar kas net neisivaizduoju.ar cia daugumos xsaru beda silpna vaziuokle?

nu saviski tilta susitvarkiau jau buvo tos gumos kur tilta pati laiko suplysusios tai pasikeiciau po 60 lt ir dingo visi dauzymai nors bildejo tai nesveikai...

Į viršų
StandartinėParašytas: Gru 18 2008, 14:07 
Atsijungęs
Plepys

Tai tos gumos pagalvemis vadinamos.

BX GTi 4x4 1991

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę