Jus lietuvaitis vaziuojat do pobiednogo,kai ratai nusmunka tadu jau klausiat kodel nebevaziuoja.Kiekvienam auto reik laiku keist tepalus,dirzelius,tarpines,guolius,ir kitas dylancias detales,jei to nedaroma laiku,tai pasistoja klausimas ,kodel nebevaziuoja ,nors tik kazkoks dirzelis nutruko. Vsio,tavo tiltas suejo varpelis,nes laiku guoliu nekeitei,guolis uzsikirto ir pradejo judet is tvirtinimo,suede svirti.Reik restauruot. Su mus servisu kvalifikacija,tai tarkim tik viens kitas imsis guolius pakeist,o restauruot tik tie ,kas sugeba tai daryt,zino ir kasdiena tai daro.Bo paprasiau,kad Dagryje guolius pakeistu,nes Xsara virs 90000 jau perlipo,tai kaip dejo retorikos meno,sako aik tu v zopu su savo Xsara ir savo guoliais,.buvo studentai viena prancuza jau isarde,tai dvi dienas dejo,paskui trecia diena ieskojo kas gali atgal sudet. Viso to reikalo kaina apie 800 lt plius minus,priklausomai kiek ten suesta,bet jei kliba,tai manau,kad suesta jau tiek,kad daugiau nebeimanoma,nors imanoma,paskui da padangos kliuna uz korpuso,kai daugiau pakrauni. Galima nuimti tilta nuo tokio pat auto,bet visa esme,kad ten guoliai irgi bus supuve,tai ilgai netrauksi. Is mano patirties,kiek keiciau guoliu suejus terminui,tai visi buvo supuve.AX keiciau jau prie 200000km,prosroceno.Toki pirkau,visa laime,kad muzikas sunkumu neveziojo,tai guolis rankose issiarde,bet tiltas dar sveikas liko.Xsarai po 95000 guoliai nebuvo subyreje,bet sratai rudi ir keturkampavi,vos judejo.ZX keiciau po 120000 irgi supuve.Su dar vienu ZX dar pravaziuota 54000,tai ankstoka juos keist,patartina apie 80000 -universalas,kai isardysiou aprasysiu kokie jie bus,bet garantuoju,kad papuve. Technikinej negali kiekvieno modelio konstrukcija zinot.Las man interesna,jei ten nedega kokia piataja-desiataja lempute,tai rimtas trukumas,o jei galine pakaba suejus varpelis ar amortizatoriu nera-galima naudot-saugu.
_________________ AX GTI 1991(mano meile), ZX Universalas 1,4 1997 , Xsara Exclusive 2,0 2002 BX GTi 4x4 1991
|