Gerasdviratis rašė:
Galvu guldau,kad tilto bedos,tai tik bedu komplekso dalis.
Šakių guoliams vienareikšmiškai kranty; ratai per savo aukštį nuo vertikalės nuėję 2cm, ir vidinius posparnius kabina net standartinio dydžio padangos. Aš su savo 110kg galą teįspaudžiau centimetrą-pusantro; važiuojant turėtų būti megataburetė. Todėl labai tikėtina, kad bus batai ir tiltui.
Kad gyvenimas neatrodytų kaip pasaka, dar leidžia ir alkūninio salnikas (iš dėžės pusės), suskirdę galinių stabdžių žarnelės, cypia kažkuris pagalbinio diržo guolis, vairo stiprintuvo skystis mano vadinamos "šūdo ant šlapio asfalto" spalvos, kažkas nepotrebno plaukioja antifrize, išlaužtos (iki skylių slenksčiuose) abi priekinės domkrato pakojos, senai nuliukus rodo ir rakteliu mirksi "servisas" (t.y. senai laikas keisti variklio alyvą), kuriama mašinėlė išspjauna sodrų dūmą, perdažyta pusė priekio, skirtingos galinės padangos, ir dar gatavi abu priekiniai amortikai.
Beveik neradau prie ko prikibti tik variklio skyriuje (variklis prieš pardavimą nuplautas; kuro siurblys sausas), ir prie priekinės važiuoklės, jei neskaityti tų amortikų.
Šiaip, mašinai prikelti pilnai turėtų pakakti 3klt, suinvestuotų per pusmetį- metus. Įpratus prie hidraulinių mašinų kapremonto kaštų, tai neatrodo daug; bet čia gi ne hidraulinis bolidas...
Desertui, dar amputuotas katalizatorius, padangos buvo prikočiotos iki 3,5bar, ir kažkodėl atsuktas bei suteptas tepalu bėgių perjungimo mechanizmo varžtas (kur apačioj tiesiai po ryčiagu iš salono). Virinimo pėdsakų ten nesimato; todėl nė velnio nesupratau, kodėl ten taip padaryta

. Galimas daiktas, kad su tuo ryčiagu dar išlįs kokia istorija, bet jos nuspėti kol kas negaliu.
Bendrai mano nuomonė apie mašinėlę svyruoja tarp "bloga" ir "labai bloga". Dabar tai anaiptol ne citroenas. Nieko nepataisomo joje dar nėra (ar bent nepastebėjau), bet sutvarkymas kainuos didelius pinigus ir užims ne vieną dieną, o kartu su pirkimo kaina už tas pačias babkes buvo galima pasiimti ir pilnai susitvarkyti kur kas aukštesnės klasės, komfortiškesnę hidraulinę Xantiją. Manau, kad visai verta iškart bandyti parduoti tą Xsarą, tegu ir su nedideliu nuostoliu, bet, berods, turimas reikalas su "meilės iš pirmo žvilgsnio" citroenine versija

.