WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 12:41

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 286 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 6 7 8 9 10 ELLIPSIS 20 Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 18:20 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

:appl: pagaliau padarė žmogiškai, bet tik vienas tas ir nepatiko iš ju padarymų rankinis. :bum:
Taigi kaip dėl automatu ir viso kito ką parašiau? :roll: :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 18:53 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

O ar ne elektrinis rankinis pas C5 trečioką?

EX Xsara 1.9 D '02
EX Xantia 1.8 '94

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 19:17 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na, na, prašom papasakot, kokie gi blogumai yra rankinio, stabdančio priekinius ratus?
Auri, spyruokliniai turi paprastą, hidro - elektrinį. Bet galiu ir klyst. Nuo komplektacijos priklauso.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 19:24 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Man priekio rankinis irgi nepatinka ir ne todel kad ziema negaliu jo uztraukt, o todel kad susukus ratus jis sunkiai uzsitraukia ir taip jau esu palaidojes pora trosu :drunk:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 21:26 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

arciss0 rašė:
:labas: Kaip C5 3modeliui laiko automatinė dėžė? Ar verta dairyti automato? Kai įsigijau pirma citriuka pradėjau svajoti apie 3-laidos citriuką, tai galvoju gal bandyti ieškotis 2.0 100kw sedana su automatu. Ką manot? Kaip su elektronika pas juos? Vienas sakė ka visi prancuzai nuo 2005elektra svaigsta. Nors kai pirkau savo citra irgi sakė elektra bus kaput, nu neturėjau problemų, buvo daug ką keičiau, bet šiaip normaliai džiaugiausi.

Pas mane 100kw ir automatas, visokiu pletku esu girdejes, faktu neteko skaityt apie automatu resursa. Su elektra pravaziavus 15t km ir perziemojus, problemu rimtu neiskilo, buvo pora kartu stabdziu pedalo varlyte pakvailiojo, bet pati pasitaise, ir jau vel viskas gerai :)

arciss0 rašė:
Labai daug skiriasi eksplotavimu kainos nuo 1-laidos citru 3ciam laidos citrui?

1 laidos neturejau, komentuot negaliu

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 21:32 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Skirsis pirmukas ir dabartinis stipriai ir kainom ir eksplotavimo kastais,tai juk dar galima sakyt nauja masina...

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 29 2013, 22:48 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

nu tada taip atvirai, gryžus iš užsienio tarkim nusipirkus C5 trečioką susitvarkius kapitaliai diržai ir kas priklauso,draudimai, padangos nu žodžiu pilnai paruoštas važinėjimui, su lietuvos atlyginimai įmanoma ją išlaikyti gyvenant dviese? Gal toks vaikiškas klausimas, bet nu taip yra. :oops: :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 05:57 
Atsijungęs
Naujokas

arciss0 rašė:
nu tada taip atvirai, gryžus iš užsienio tarkim nusipirkus C5 trečioką susitvarkius kapitaliai diržai ir kas priklauso,draudimai, padangos nu žodžiu pilnai paruoštas važinėjimui, su lietuvos atlyginimai įmanoma ją išlaikyti gyvenant dviese? Gal toks vaikiškas klausimas, bet nu taip yra. :oops: :roll:
Galima.Jei vienas nevalgys. :D
Jei turėsi lietuvišką atlyginimą - pvz Snoro bankrotą administruojančio, tai užteks gal gal 100 tokių išlaikyti.Galėsi konkuruoti su Vilnius veža :shock: Blogiau, jei dirbsi valytoju už minimalų :oops:
Skaičiuok pats, bet jei sugebėsi įpirkti, tai išlaikyti, važiuoti galėsi :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 11:10 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Aš rimtai klausiu be pašaipų. :roll: Aš baigęs mokslus išvariau iš lt ir nesu gyvenęs "ant savo sprando" rudenį grįžtu po visam tai reik naujos auto, įpirkti ją galiu nes bus taupau beveik sutaupytą, bet va ar išlaikyti įmanomą su lt atlyginimais. Nes kaip sakai jei įpirkti sugebėsi tai važinėti galėsi, tai nelabai galioja jei parsiveži šaibelių iš užsienio nusiperki auto susitvarkai viską po to žiūri ka neturi nei kurui ar dar kažkam. Nes žiūrinėju daug visokių variantu ką pirkti, bet pagalvojau gal vėl pasiimti C5, III modeli.

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 11:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

idomus tavo mastymas "Arciss0"... "pinigu sutaupiau, nusipirkau ir neturiu po to uz ka kuro pilti" - tai kur logika? Ar tai bus C5 ar C6 ar dar kokia auto - visos jos be kuro nevaziuos ir i jas pilti reikes, o kuro kaina nuo auto modelio gi nesikeicia :) tai jei turesi pinigu kurui vairuodamas Golf II'am turesi ir C5 III'am..
Kitas dalykas - automobiliui susitaupiai ir nusipirkai, o ar jau turi kur dirbti, kur gyventi ar zinai savo busima atlyginima? pasakymas is LT atlyginimo labai jau platus pasakymas nes minimali, vidutine ir didele alga turi labai dideli tarpusavio skirtuma, be to pragyvenimui reikalingos islaidos (beja ir atlyginimai) labai priklauso nuo gyvenamosios vietos (didmiestis, miestelis, kaimas ir t.t.)...
manau protingiausia tau butu, jei jau tas automobilis butinas, grizus nusipirkti "nebrangu" automobili, kad pinigeliu liktu dar bent puse tiek kiek turi sutaupes, o po to, susiradus darba, suzinojus savo atlyginima ivertinti situacija is naujo ir arba pakeisti automobili i norima ar "islaikoma" geresni arba pasilikti prie turimo. Tada bent jau nereikes sukti galvos is kur lituku paimti pragyvenimui.
na paprasciausiai nesuprantu tokiu zmoniu kur taupo belenkiek laiko, nusiperka automobili uz visas santaupas ir po to suka galva kaip dabar ta automobili islaikyti...
Man atrodo ne nuo to galo pradejai galvoti...

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 11:44 
Atsijungęs
Naujokas

arciss0 rašė:
Aš rimtai klausiu be pašaipų. :roll: Aš baigęs mokslus išvariau iš lt ir nesu gyvenęs "ant savo sprando" rudenį grįžtu po visam tai reik naujos auto, įpirkti ją galiu nes bus taupau beveik sutaupytą, bet va ar išlaikyti įmanomą su lt atlyginimais. Nes kaip sakai jei įpirkti sugebėsi tai važinėti galėsi, tai nelabai galioja jei parsiveži šaibelių iš užsienio nusiperki auto susitvarkai viską po to žiūri ka neturi nei kurui ar dar kažkam. Nes žiūrinėju daug visokių variantu ką pirkti, bet pagalvojau gal vėl pasiimti C5, III modeli.
O aš visiškai rimtai atsakau, nes nežinau koks bus Tavo atlyginimas Lietuvoje.Beje ir pats nežinai, tai gal pas būrėją reiktų užeiti -gal tiksliau pasakys...
Atsiprašau, jei jau įžeidžiau :oops: tokio s minties mano galvoje nebuvo :bum:

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 13:24 
Atsijungęs
Pastovusis

C5 III reikia pirkti su kuo mazesne rida ir tada tikrai jokiu bedu nebus. Geriausia pradet ziuret su 2,0 hdi 100 kw varikliu. Na jei su automatu tai tada 2,7 ar 3,0 hdi. Auto deze laiko iki 200 000 km ur paskui byret pradeda valdymo blokas dezes, be t ji pasikeitus vel 200 000
Turejau C5 III 2.0 hdi 100 kw. Nuvaziavau apie 100000 km ir lb gerai tarnavo

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 15:29 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Aišku...

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 16:26 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

rodos rašė:
arciss0 rašė:
O aš visiškai rimtai atsakau, nes nežinau koks bus Tavo atlyginimas Lietuvoje.Beje ir pats nežinai, tai gal pas būrėją reiktų užeiti -gal tiksliau pasakys...
Atsiprašau, jei jau įžeidžiau :oops: tokio s minties mano galvoje nebuvo :bum:

Nieko tokio viskas ok. :labas: Atlyginimo lt nesu gavęs. todėl ir klausinėju ar galima išlaikyti, nes man išvis atrodo ka nei vienos neįmanoma išlaikyti, nes nesu gyvenęs ant savo sprando,tai nežinau kaip kas.

O šiaip nu teisingai pasakė Odeckinas. :bum: :roll:
Bet juk nesakau ka pirkčiau iškart gryžęs, šiaip tai gavęs 1-2algas tada žiūrėčiau pirkti, bet bijau ka neištversiu ir norėsiu auto. :drunk: Alga mano bus minimali ar vidutinė(tik neaišku kiek skaitosi :lol: )

Į viršų
StandartinėParašytas: Lie 30 2013, 16:28 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Ramutis rašė:
C5 III reikia pirkti su kuo mazesne rida ir tada tikrai jokiu bedu nebus. Geriausia pradet ziuret su 2,0 hdi 100 kw varikliu. Na jei su automatu tai tada 2,7 ar 3,0 hdi. Auto deze laiko iki 200 000 km ur paskui byret pradeda valdymo blokas dezes, be t ji pasikeitus vel 200 000
Turejau C5 III 2.0 hdi 100 kw. Nuvaziavau apie 100000 km ir lb gerai tarnavo

Tai aš manau ka visu automatu resursas yra 200 000km. Nes kiek domiuos kitom auto visi sako po 200k pareis anksčiau ar veliau priklauso nuo tarpinės vairo ir sėdynes. O šiaip kiek kainuoja tvarkymas daug maž?

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 286 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 6 7 8 9 10 ELLIPSIS 20 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007