WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 22:50

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 12:23 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

che che... prisikarksėjau ir aš.
XMas užsikūrė kaip bitinėlis (t.y. kaip ir priklauso),o Nissanas protestuodamas pačiaudėjo ir pradėjo sukant starterį kvaksėt signalizacija-srovės neužtenka.Tingėjau atjunginėt ir tąsyt iki pakrovėjo akumą,tai užmaitinau nuo XM generatoriaus-15min krovimosi,ir Nissanas pasikūrė be jokių protestų.Pamatuoju "ant laisvų" generatoriaus duodamą įtampą-ogi 12,2V :shock: Nuo 2000rpm duoda jau 14V,bet kad aš važiuodamas tokių apsukų neišvystau :lol:
Nu,teks dabar krapštyti generatorių.Turiu kitą,bet kad toks pat :( O "rogės" buvo paruoštos dar vasarą... :? Neapsidrausi gi nuo visko. :cry:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 13:24 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Tomazas rašė:
kodel niekas neisrado sildomo vairo. manau populiarus butu :D

Tam reikalui pirstines isrado ;)

O neblogai veikiantys sildomi vairai ir sedynes yra ant sniego motociklu

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 13:28 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Kirkšnių pakasytuvai irgi būtų visai neblogas išradimas :D.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 13:50 
O del salto vairo, tai man asmeniskai yra labai nepatogu vairuoti su pirstinem!!! Nemegstu, jau geriau pirstai pasala, bet patogiau. Su viena ranka vairuoju, kita prie peciuko laikau, tada apkeiciu rankas. . . :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 16:16 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Neiškenčiau ir aš :) - nuo sekmadienio popietės garažiukyje gulinti Jorgettka užsikūrė, tiesa jau 330 000 km savo parodė - pradžioje ne visi cilindrai keletą sekundžių nori gražiai dirbti, o ir melsvo dūmo nepašykštėjo ;).

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 18:17 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

xminde rašė:
Neiškenčiau ir aš :) - nuo sekmadienio popietės garažiukyje gulinti Jorgettka užsikūrė, tiesa jau 330 000 km savo parodė - pradžioje ne visi cilindrai keletą sekundžių nori gražiai dirbti, o ir melsvo dūmo nepašykštėjo ;).

xminde tavo dar niekis kiek pravaziavus,vot maniske tuoj neuzilgo pasieks 457000 :o ir vaziuoja kaip bitute :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 18:28 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Aš gi nerašiau, kad mano kaip bitutė nevažiuoja :). važiuoti ji dar važiuoja, bet jau... susidevėjimo sindromai lenda...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 18:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Edma rašė:
proffanas rašė:
...nors... :roll: Jeigu būtų strigus pompa,tikrai pajustum :D kamštis gal koks "pečiuko" linijoj,ar dar kokia mistika? :roll: Visai smagu paspėlioti,kai ne pačiam toks nuotykis :lol:
va.va,man taip ir bendradarbiai sako: neziurek kad antifrizas ,jis irgi kristalizuojasi- tirsteja,virsta i slapia sniega ,ypac smulkiuose induose ,kaip radiatoriaus smulkiose angelese...
Taip ir yra...Supyliau vakar litra antifrizo koncentrato 97 proc., ir viskas susitvarke... 8) Taip kad antifryzo gamintojai ir prekybininkai ahrenieni tegu dapaiso ,kad -35 laipsniu antifryzas pradeda salti prie - 20. :evil:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 18:40 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Edma rašė:
Taip kad antifryzo gamintojai ir prekybininkai ahrenieni tegu dapaiso ,kad -35 laipsniu antifryzas pradeda salti prie - 20. :evil:

Apie tai jau pernai po didžiųjų šalčių spaudoj dideliausi straipsniai ėjo;susirask sausio pabaigos-vasario pradžios straipsnius,ir žinosi visus pasiteisinimus :D
Ne veltui ir ant "neužšąlančio" langų apiplovimo skysčio perspėjimas,kad "stiklas turi būti įšilęs" :twisted:
Pas mane supiltas antifrizas pagal gamintoją turi laikyti iki -45C,tai tikiuosi kad -30C atlaikys :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 19:13 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Pagaliau pasidavė ir mano gerasis XM'as. Prieš tai per šalčius kurdavosi kai sako "s pol abarota", pasikeldavo ir kokius 5 km būdavo pusiau be stabdžių, bet vis tiek važiuodavo. Na o šiandien po šalčiausios nakties, nors jau bandant užkurt dieną, kai buvo tik -10C, variklis padirbo kelias sekundes ir užgeso. Pakartotinis vedimas teigiamų rezultatų nedavė. Matyt kažkur užšalo saliarkos vamzdeliai. Teks laukt kol atšils, gerai kad neilgai - jau kitą savaitę prognozuojama teigiama temperatūra.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 21:17 
perku belgiska visada ir su jokia masina bedu neturejau, net pernai per tuos nerealius salcius...

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 22:15 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
proffanas rašė:
Taigi ant bet kurio langų ploviklio tas parašyta-perskaityk nors kartą instrukciją :lol: Vienur rašo,kad tai privaloma,kitur-kad rekomenduojama,trečiur-kad šiaip reikia,bet masiškai tie užrašai atsirado tik po pernykščių šalčių.
Konkrečiai parašyk firmos vardą, nes mes gaminam -25 C langų ploviklį ir -50 C ledo tirpiklį ir tosolą bei antifrizą vadinamą - 40 C, tai suprantu, kad taikai man, nes, tipo, esam chalturščikai :twisted: . Oi, prisiperkat įvairaus belgiško ir lenkiško skiesto pakaunėj brudo, o paskiau visi deda... :cry: nesuprantu vis tik tos tautos... :(

Easy... Nei aš žinau kas kur dirba,nei ką konkrečiai keikiu:žinau,kaip būna...
Dabar namie teradau kanistriukus nuo "Autochemijos" -25C ploviklio (parašyta "prieš purškiant rekomenduojama pašildyti priekinį stiklą") ir nuo xrenpajmiošgamintoją "Wym's -21C";ant šito nieko panašaus nerašo... Jei atmintis neapgauna,įspėjimas dėl reikalingo šilto priekinio stiklo yra ir ant "Lestos" ploviklio.
Puikiai žinau,kad plonytis skysčio sluoksnis (pvz.tai,kas liko ant nubraukto valytuvu stiklo) šaltyje (ant ledinio paviršiaus) elgiasi visai kitaip nei didesnė skysčio masė,bet pernai pasiutau,kai "Autochemijos" ploviklis "-25" bakelyje užšalo esant -14C :evil: Šiemet abiejose mašinose irgi šis ploviklis,bet esant -19 jis tebebuvo skystas.Pagerėjo :roll:

Va tiek žinių šiam šaltam vakarui;rytoj visvien dar koks negerumas išlįs... ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 23 2007, 23:14 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

:) Gerai,kad ne mes :lol: , aiškūs mūsų didmeniniai konkurentai, :lol: supratau; Autochemija buvo pavarius broko, tad apgailestauju, kad pirkot brudą,ir dar jų, bet dabar gamina neblogą - tikrinom, atitinka rodiklį, bet gali pasitaikyt visko, kaip ir Lestoj. Wyms - 21 lyg lenkijoj gaminamas, kažkokią info darbe turiu - nepatariu labai pasikliaut, lievas. O šiaip dairykitės Getz įvežamo belgiškų produktų arba Aretos produktų bet tai jau reklama, esu neetiškas kitų atžvilgiu :oops: atleiskit :wink:

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 24 2007, 22:42 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

As ir ruosiuos ilgai vazinet ,todel ieskosiu Webasto :wink:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Vas 25 2007, 00:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Flyner rašė:
Webasto gerai kai yra automatizuotas, t.y. su taimeriu. Jei paprastas- vis vien reikia eiti ir užkurti... Patį Webasto...

Vat aš iki pilnos laimės noriu apturėti taimerinį Webasto ir autopilotą =P~

Ne taimerinis geriau, o tas kur distanciniu pulteliu užvedamas :wink:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 95 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 3 4 5 6 7 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007