WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 10:03

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Oroginalus CD keitiklis
StandartinėParašytas: Rgp 13 2006, 09:28 
sveiki... :) turiu exclusive'a .. pas mane yra originali audio aparatura.. ir kazkur turetu buti tas cd changeris.. :shock: bet niekur jo nerandu, net neiisivaizduoju kur jis turetu but... ir kur turetu but laidai atvesti.. ](*,) padekit man, tokiam neismananciam, nes atrodo visa masina apziurejau, o net jokiu laidu neradau tam cd changeriui... aciu :lol:

Į viršų

StandartinėParašytas: Rgp 13 2006, 09:52 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

o gal ten ir nera to changerio? :)
bent jau pas mane jo nebuvo.

geriausia pradeti ieskoti nuo mago :)
Laisvidas rašė:
sveiki... :) turiu exclusive'a .. pas mane yra originali audio aparatura.. ir kazkur turetu buti tas cd changeris.. :shock: bet niekur jo nerandu, net neiisivaizduoju kur jis turetu but... ir kur turetu but laidai atvesti.. ](*,) padekit man, tokiam neismananciam, nes atrodo visa masina apziurejau, o net jokiu laidu neradau tam cd changeriui... aciu :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 13 2006, 14:02 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Laisvidas rašė:
o tai jam specialiai skirtos vietos nera :?: :? as maniau kad turetu but jau nors kokie laidai atvesti, ar kasnors panasaus...... :shock:

o kai pirkai aoto, teisiu prie jos nebuvo, o gal nors jau kursinius praeitus radai...................... :wink:

Aidasm357@gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 16 2006, 08:05 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

jei nera ideto cd changerio - 99% kad nebus ir kabelio.
Laisvidas rašė:
o tai jam specialiai skirtos vietos nera :?: :? as maniau kad turetu but jau nors kokie laidai atvesti, ar kasnors panasaus...... :shock:

pas man tik mage skylute ir ant mago mygtukas buvo.
jei labai jau nori, tai ieskok clarion'o cdc634 eiles.
clarionas nelabai ten tu cd changeriu prikepes yr :)
dvieju rusiu tik :) tai tau reikia su C-Bus

http://www.clarionworld.co.uk/stock/cdc634.asp

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 22 2006, 09:53 
pabandyk paieškoti bagažinėje vairuotojo pusėje atsidarius apšifkės dangtelį, ten jis yra pas mane, bet kažkodėl jis neveikia :( kai įjungiu, kad grotu CD man rašo "CD ERG" ar kažkas panašaus, tai va tiek :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 30 2006, 10:30 
Galiu trumpai pasidalyti patirtim:
Pirkau Xantia Ex. '98, bet CD buvo nukosytas, o va laidas paliktas, bet jis buvo atjungtas nuo mages :)

CD leistuvo laidas is tikruju nuvestas i bagazine, uz apshyvkes dureliu (bant jau pas mano break'a)

Nupirkau Clariona ant Utenos turgaus, viskas liuks veikia....
(kainos neklauskit, bo senai tai buvo)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 02 2006, 17:54 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Pas mane yra org.magnetola su valdymu nuo vairo. Buvau išėmęs, tai nugarėleje, kur jungiasi laidai, yra viena apvali laisva fiškė. Kaip manot ar išeitų per tą fiškę pajungti CD ausinuką ir magnetolos panelėje paspaudus CD, jo klausyti?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 03 2006, 00:33 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

viskas imanoma, tik su valdymu begale problemu kyla, neverta net prasideti, arba ieskai tinkancio CD changerio, arba adapterio turimam cd changeriui, arba keiti maga

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 09 2007, 21:18 
pas mane irgi originali mc-fm Xanijos aparatura su valdymu ant vairo. Labai norejau isidet sau changeri bet vienas aparatura uzsiimantis zmogelis mane nuliudino kai nuemes mano maga atkodavimui nustate kad kitapus mago isvis nera fishkes changeriuj jungt, tad nezinau ka ir daryt :? Ar tai tiesa, ar visgi yra kazkox budas pajungti prie originalaus Xantijos mago cd keitikli? nes kazkaip kasetes kisht i jy man rankos nekyla o vat radijas groja shvariai (be trikdziu) tik tuo metu kai masina stovi vietoje, o kai pradedu vaziuot tai prasideta visokios pamiechos.. trukineja garsas, snypstalioja, tunelyje prie seimo isvis nieko nesigirdi ir pns. Gal kas patartumet kur reiktu ieskoti gedimo? Noreciau kad radija bent normaliai grotu nepriklausomai nuo to ar masina stovi ar vaziuoja :) Gal jau kas esate su tokia problemele susidure ir pakomentuosite sprendimo buda?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2007, 23:10 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

radija pabandyk zmoniskai izeminti, jei nepades, tai filtriuka kazkoki uzdeti, tavo muzikos ekspertas turetu zinoti kas kaip.

O po teisybei, galit netiketi, galit mane daunu isvadinti, bet geriausia muzika isgaunama is musu jau uzmirstu kaseciu. Po ju eina vinilas, o tik poto visokie CD, DVD, mini diskai ir pan.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2007, 23:25 
Kosmoz rašė:
radija pabandyk zmoniskai izeminti, jei nepades, tai filtriuka kazkoki uzdeti, tavo muzikos ekspertas turetu zinoti kas kaip.

O po teisybei, galit netiketi, galit mane daunu isvadinti, bet geriausia muzika isgaunama is musu jau uzmirstu kaseciu. Po ju eina vinilas, o tik poto visokie CD, DVD, mini diskai ir pan.

beje, ar esate girdeje apie toki daikta kaip FM adapteri kuris kisasi i prikurke ir groja jusu MP3 rasytus is kompo per Flasha? manau tai priimtinas variantas neturint isejimo prie Fm+Mc pasijungti cd changerio.. tik ar verta vat klasuimas.. ant kiek tai efektyvu man labai ydomu..
placiau apie.. : http://www.hot-spot.lt/

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 10 2007, 23:39 
proffanas rašė:
Efektyvu.
Groja daug švariau nei kasetė ir net šiek tiek švariau (platesnis dažnių diapazonas :!: ) nei radijas.
Problemos pastebėtos tik Vilniuje; daug trikdžių transliavimo dažnyje.
Beje, savo XMe ir Vilniuje jokių papildomų trikdžių nepastebėjau.
Xantijoje jį senokai eksploatuoja kolega Dolfrin; kol kas nesiskundė niekuo, išskyrus ištraukinėjimu iš prikurkės kaskart išlipant :)

ok, dar klausimelis tuomet; jei pas mane radijas traukia su trigdziais bevaziuoajnt, tai logiskai mastant turetu ir mano mp3 su sio adapterio pagalba groti identisku svarumu, ar ne?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 20:12 
proffanas rašė:
Tau priėmimą reikia susitvarkyti, o ne ant mp3 pulti :) Transmiteris juk gros taip pat.
Gal antenos kontaktas blogas, gal neįžeminta normaliai... Neprispėliosim. Bet faktas, kad reikalas kontakte. Gal netgi magas buvo spardytas ir kažkur paikė atšoko, bet gal negalvokim apie blogiausia? :roll:

Siandien buvau del savo bedos pas elektrika.. jis pasake kad magas izemintas (t.y. pritvirtirtintas) normaliai, tad nusprende kad greiciausiai beda bus antenoj, tad pakeite man ja i nauja, bet deja po visu expreimentu bedos liko tos pacios; blogai traukia radijas bevaziuojant o kai kuriu stociu net stovint netraukia.. ka patarsit kolegos? :cry: man ne tiek tas radijas rupi, kiek nori pasijungt prie originalaus savo Citroen fm+mc MP3 transmiteri, bet deja jo pasijungt negaliu kai taip radijas netraukia o cd changerio pasijungt prie savo mago negaliu, nes ant mago nera jam jokio isejimo.. net nezinau ko griebtis ir kaip sita reikala sprest.. patarkit gal ka protingo? :roll: gal koki konkretu meistra man rekomenduosit ar firmele kur sutvarkytu mano bedas su Fm'u?

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2007, 22:58 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

itariu tas elektrikas ne nebuvo praardes mago... Kazkada, senais senais laikais, pazystamas atidave magnetola, mol neveikia, imk... na tai prasiardziau o ten plata matyt nuo temperaturu aukstu keliose vietose pertrukus ir nebefunkcionuoja. Tai tiesiog su lydmetaliu trukusias vietas sujungiau ir eme veikt. Cia irgi labai panasu jog gali kur nors pacioj magnetoloj biski kontakto kur nebut prie antenos - reiktu ardyti, zaisti ir gal surast gedima. Nors siaip tai maniskis 4030 blaupunktas irgi nelabai graziai radija traukia, pries tai turetas pioneerius DEH-2100 kur kas svariau imdavo stotis. Bet jei isvis nepagauna stociu, ar pagauna vos kelias, didziausia tikimybe, kad kazkur nera kontakto antenos. Jei gaudo su trugdziais, bet dauguma stociu, tuomet jau kazkas rimtesnio nei kontakto nebuvimas.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Oroginalus CD keitiklis
StandartinėParašytas: Rgp 16 2009, 15:23 
Pas mane taip pat xantia exclusive su gamykline audio aparatura valdoma nuo vairo. Tiesa ji nera standartiniu ismatavimu ir reikia remelio norint ideti standartinio dydzio magnetola. O sita "vieta magnetolai" nera duoble din standarto ? Pvz pioneer kenwood ar kitos kompanijos negamina tokio dydzio magnetolu? Beja pakeitus standartine magnetola (su kasetemis beja) pasijaustu kokybes/garso pagerejimas nieko daugiau nepakeitus ?

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1 2 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: