WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 23:15

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 453 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 8 9 10 11 12 ELLIPSIS 31 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 17:49 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

xminde rašė:
Proffanai... :wink: - pas mane tų kalpokėlių jau 3 ar 4 metai kaip nėra :), o kaip šviečia mano faros pats gerai matei :P.

Man ir atrodė,kad net mano xenoninės "vaivorykštės" viršutinis užpjovimas aiškesnis, nei paties spindulio "be kalpokėlių" :P
Beje, kaip reagavo TA?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 17:55 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Kažkada juk sakiau - kad technikine visada važiuoju iš pirmo karto ir tik už valstybinį mokestį. TA prie XMo farų iš viso nesiknisa - ji žino, kad mums blogai ir taip mus užjaučia :). Dėl linijos grižtumo - tai daro stiklo piešinys, o ne visokie kalpokėliai. Kalpokėlis yra tam, kad sutolygintų šviesą silpnindamat šviesos tašką iš faros centro :). Nuemus kalpokėlį aš turiu sustiprintą centrinį švietimą, bet man tai netrugdo :P.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 18:02 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Laikantis grumlino pozicijos, "jei kalpokėlis būtų nereikalingas-jo ir gamykloje nestatytų"... :roll: Reikalingas testas, kur viena fara su kalpokais, kita-be, kad skirtumą akivaizdžiai ant baltos sienos pamatyti :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 13 2007, 18:12 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Išėmus juos - priekinis apšvietimas pagerėjo, todėl jų atgal ir nedėjau. Bet jau grybaujame nuo temos, šiuos kelis postus reikia kelti į XM farų temą.

Paveikslėlis Paveikslėlis

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 16 2007, 12:38 
pastebijimas i "xenonai geris" puse. sianakt vaziuojant is palangos kaunan (22.30-01.su minutem) nuo pat Palangos iki beveik Raseiniu tvyrojo tirstas ir vietomis labai tirstas rukas, vietomis dulksna. xenon su priesrukinem ji kirto be problemu. skirtumas ijungus priesrukines - tik placiau apsviestos pakeles, tiesiai jokios itakos nedare. asfaltas matesi. galejau vaziuoti ~20km/h greiciau nei aplenkiamos auto be xenon. labai panasiom salygom yra teke vaziuoti nakti kaunan is palangos, tas pasivazinejiams tada ir tapo apsisprendimo deti xenon priezastimi, tad lyginti yra su kuo, ir rezultatai ispudingi. tuokart buvau aklas kamikadze.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 08:32 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Vienu žodžiu, važinėju dabar vienaakis... lemputė perdegė net trijų mėnesių nepavažinėjus. Tai dabar laukiu kol gaus tų garantinių 5000K lempučių, bo daba visi pacukai dedasi tik 6000K, tai normalių lempų ant smūgio ir nesuveikė. :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 08:45 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Kaune teko matyti ne vieną mašiną, kurioje viena lempa-ksenoninė, kita-halogenas... Tampa epidemija.
Pas mane-tfu tfu tfu, ketvirtas mėnuo be sutrikimų... :roll:

Tai gerai, kad tas perdegimas įvyko ne po metų... nors, jei ir toliau taip perdeginės, tai xenonai pasidarys prabanga... po 150 Lt už lemputę kas tris mėnesius plot.... :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 02 2007, 08:54 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

sigius rašė:
Ar neteko girdėti tokios liaudies išminties: "skupus moka 2 kartus" ;) Šiuo atveju, gal net ir daugiau :) Juk daiktas, matyt, ne šiaip kelis kartus pigesnis už kitų gamintojų.

Čia, Sigiau, ne skūpumas. ;)
Visa bėda, kad pas Xsaras lempučių perdeginėjimas yra didžiausias bugas, su kuriuo man yra tekę susidurt. Tai į metus bent po kartą visada keisdavau tas artimųjų lepmutes. O kadangi xenonų pardavekliai zaunyja, kad lisutros dega penkis kart ilgiau už paprastas, tai ir susigundžiau. Ale ne tik kad ilgiau, bet net trumpiau degė. :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 07:48 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Haroldas rašė:
Jeigu xantijos lemputes traktuojama kaip "bugas", tai ar nevertetu perziureti elektros grandine???

Ne Xantijų, o XSARŲ!!! Ir būtent antros kartos. ;) O bėdų su el. grandinėm pas mane tikrai nėra. Meistrai kreivų rankų nekišo, bo mašiną prižiūriu nuo 3 km kilometražo. ;)
Tiesiog tokia jau Xsarų konstrukcija ir nieko čia nepadarysi. :(

Haroldas rašė:
Vazineju su xenonais, problemu kolkas neturiu.

Nusispjauk per kairį petį. Iš ten, kur aš pirkau, tai apskritai iš parduotų paskutinių penkiasdešimties komplektų "brokuotas" papuolė kaip tik man. Bet aš įtariu, kad ne brokuotas, o labai jau "mėtytas". Nes 5000K pacukai neperka, tai tas komplektas ir gulėjo gulėjo, buvo dėliojamas iš vienos vietos į kitą, kol galų neatsirado Mario ir nepasakė, kad jam kaip tik šito komplekto ir reikia. :lol2:
Beje, nežnau kaip pas kitus gamintojus gaminamuose blokeliuose, bet GT hiduose yra dar ir apsauga nuo smūgio. :shock: Tai yra, jei bulbašini kam nors į vuodegą, tai blokeliai atjungia įtampą. Geras. :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 08:07 
Flyner rašė:
Noriu ir aš Xenon'ų... <...> Gal išsimokėtinai galima pirkt? <...>

Kad dabar siulo juos vos ne an kiekvieno kampo, issimokejimui - irgi, ir kaina neskausminga: http://www.superxenon.lt/index.htm

sigius rašė:
Ir vis tiek aš manau, kad šitie xenonai, tas pats kas buitinėj technikoje Vido, First Austria, Roadstar ir kitas š. <..>

Yra ir ne s. : http://toronto.kijiji.ca/c-cars-vehicles-parts-accessories-Original-Philips-Xenon-conversion-kit-for-9600-bulb-types-W0QQAdIdZ11570449; http://www.brightheadlights-hid.com/hid-9004.htm
Tik pas mumi ju net neveza niekas, del suprantamu priezasciu. :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 08:14 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Tiesiog tokia jau Xsarų konstrukcija ir nieko čia nepadarysi. :(

O kuo ta konstrukcija ipatinga? Gal galima ja patobulinti?

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 08:17 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

old cat rašė:

Nu taip, 300USD + 20% (transportas) + 2.6% (muitas) + 18 (PVM)

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 08:20 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Haroldas rašė:
O kuo ta konstrukcija ipatinga? Gal galima ja patobulinti?

Protingi kurmiai porino, kad nepadaryta normali ventiliacija faroms (atseit, per daug sandarūs gaubtai). Buvo bandyta korpuse gręžt mažutes skylutes. Bet nepagelbėjo. Bo atsirado šalutinis poveikis - pradėjo rasot. :(
Tai vot už tai ir reikia keisti lemputes bent kartą per metus. Tikiuosi, kad ksenonus teks bent tris kart rečiau keist. O net jei ir į metus po kartą teks keist, tai vis tiek važinėsiu su ksenonais, bo važiavimo komfortas yra žymiai žymiai didesnis, nei su paprastom lampečkom. 8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2007, 08:30 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

old cat rašė:
Na, jei kas rimtai veztu - pirktu juk ne mazmenine kaina, ir nebutinai is JAV.
Tik, aisku, situacijos tai nekeicia is esmes.
Beje, idomu, po kiek is kinieciu perka? Kokia 30-40$ uz komplekta, speju. :roll:

As vezuosi is kinijos, ir perku tikrai brangiau, nei po 30-40$... Kaina prasideda nuo 85$, o toliau - kaip sugebesi nusidereti.
Musu mazmena: http://www.evita.lt/p-catalogue/id-100/sel-149/xenon-hid-lempos.html

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 15 2007, 08:37 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Mario rašė:
Naujausi įspūdžiai apie ksenonus:
Perdegė tie ksenonai net nepravažinėjus pusės metų. :lol2:
Rinkom rinkom, taikėm taikėm tas lemputes ir... galų gale susidėjau 6000K vietoj buvusių 5000K (čia, aišku, viską garantinis padengė). Tačiau besina tas mėlynumas po normalios baltos spalvos... :evil:
Plius dabar galiu drąsiai užtikrint, kad mėlynos liustros šviečia prasčiau. Išbandyta tamsoje užmiesčio keliais.
Ai, ir dar, kai jūs ten pradėjot apie tą mirksėjimą kalbėt, tai pradėjau stebėt ir aš tuos ksenonus. Ir tikrai mirktelna jie. Kai užsivedi mašiniuką, tai kokių 20-30 sekundžių "bėgyje" jie mirktelna, o paskum jau dega normaliai nemirkčiodami. Keistas reiškinys, sakyčiau... :-k

O cia kokioj awto jie padege? Kazkaip labai jau greitai...
O ta mirgsejima galima greitai pasalinti (jei tai erzina).
Buvau isimetes 6000K ir patekus ant slapio asfalto as juos greitai pasikeiciau i 4300K.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 453 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 8 9 10 11 12 ELLIPSIS 31 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007