vitokas rašė:
pas mane stovi irgi duijos su tiesioginiu 5purskimuvariklis 3.0l 12 voz.nezinau kaip tu vazineji ,bet jai normaliai nevaikant ir is vietos be prakasu tai ima apie 12litru duju cia iskaitant ir vazinejima po miesta.Vaziavimo kokybe taip kaip ir su benzu.Tai tiek otu galvok kaip nori.Nors ju idejimas pries metus kainavo 3600 lt.
viena is kruvos mane kankinancius abejoniu, kokia sirdute pasirinkti perkant citrina, yra kubatura. kazkaip nesinori vazineti suryjant ~19ltr duju vazinejant Vilniuje. Per didele prabanga. Vitokai, ar is tiesu "stengiantis" galima isitekti iki 15LTR mieste? Nieko neturiu asmenisko, bet zinau asmenu, kurie sako, o kiek mazai ryja mano "taburete", bet koloneleje daznai lankosi.
apgaudineja ne tik aplinkinius, bet ir save. Kam to reikia?
Pasakyk tiesa: ar galima labai retai prasukant ratus isitekti iki 15 ltr mieste?
Jei taip, tai as labai nedvejociau, greibciau koki nors exlusive ir esciau padangas

Na jei dabar sugebu su opeliuku 1.6i prasukti ratus ant asfalto, tai su 3 ltr laukiniu zveriu tai nebutu sudetinga
P.S. nuo kelintu metu citronai pradejo deti visokius ABS, RDS ir pan. Ta prasme pilna ta stabilumo komplekta, kur yra visokie antipraslydimai, soniniai slydimo stabiliazavimai ir pan.