WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 22:55

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2007, 13:56 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

scaniagt rašė:
Būtų gerai šviesas pajungti nuo krovimo lemputės per reles (ar panašiai), kad šviesos įsijungtų tik varikliui užsivedus.Ar ten kokio diodo reikės, nes krovimo leputė užmaitinta nuo pliuso ir nuo generatoriaus pliuso užgensa, atrodo :)

Vovka kažkur yra pasakojęs, kad pas jį šviesos įsijungia nuo 2000 apsukų, paieškok.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2007, 14:38 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Evil rašė:
yra pasakojes, kad jam taip meistras padare, o kaip paciam pasidaryt kad nuo 2000 rpm isijungtu, lieka paslaptim :roll: Sita as taip pamasciau, kad jei jau yra masinoj HA, tai galima kazkaip prisikirsti prie esanciu davikliu ir pvz paimt greicio signala ar gazo nuspaudimo signala ir ji panaudoti sviesu ijungimui...
Pas mane padaryta nuo tepalo slegio lemputes, kai ji uagesta tai ir sviesos isijungia ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2007, 14:44 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Evil rašė:
tai, kad ta slegio lempute pas mane per 2s nuo uzvedimo uzgesta, o as noriu, kad sviesos veliau uzsidegtu - nes pvz ziema norisi pasildyt biski masina, o tuom tarpu lempos visai nereikalingos :-s
Na tai del laiko reliuke ir viska ispresi, bet kai reikes kur pajudeti ir sviesos nedegs o ju reikes tai kas tada bus :roll: as tai jungikli pasidares turiu, kai nereikia tai isjungiu as tas lempas ir fsio :wink:

Paskutinį kartą redagavo 1 Marijonas. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2007, 21:15 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
o ar tikrai taip sunku kas karta uzvedus ijungti sviesas, uzgesinus isjungti? man nesunku.

labai patogu kai užsikuri automobilį, o šviesos pačios įsijungia ;) pas mane įsijungia pergazavus iki 2000 aps ;)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 29 2007, 21:30 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kosmoz rašė:
o ar tikrai taip sunku kas karta uzvedus ijungti sviesas, uzgesinus isjungti? man nesunku.

Na jei jau vaziuot komfortabiliai tai iki galo :D Siaip tai vasara buna daznai pamirstu isijungt, ypac kai trumpam kur sustoju ir vel vaziuoju - kai tamsu tai iskart krenta i akis neapsviestas skydelis, o vasara - ne. Tai vat ir galvoju kaip cia padaryt, kad nuo apsuku ar greicio isijungtu... nes tos su uzdelsimu relytes ne visad patogios...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 30 2007, 08:45 
Pvz pas mane C5 stovi sviesos daviklis ir kaip buna pakankamai tamsu sviesos pacios uzsidega, o mitsubishi kai turejau tai nuo degimo buvo kazkaip padaryta. Ir visai patogiai ilipai, uzvedei masina lempos jau dega. :)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 09 2007, 23:06 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

[quote="Rolis"]:!: Parduotuvėje "Lemona" galite įsigyti "artimųjų šviesų automatinį įjungėją" su visais kabeliais ir jungikliu už 39Lt. Yra pajungimo instrukcija.
Aga . . . labai fainas daiktelis. Ėmiau su laiko rėle ( apie 40 sek. ), kadangi maniškė yrrr zyyyzeliukas :D Estiššškai skubėdamas pats įsidėjau per 2 val. . Tvarkingą zyzeliuką per tokį laiką net porą kartų suspėtum pakurti :lol: :lol: :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 10 2007, 07:45 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

nesamone kazkokia jei svieos isijungia tik po 40 sekundziu, as jau buciau keleta kilometru nuvaziaves ir pora tvoru pasiemes :lol: 8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 10:46 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Evil rašė:
yra pasakojes, kad jam taip meistras padare, o kaip paciam pasidaryt kad nuo 2000 rpm isijungtu, lieka paslaptim :roll: Sita as taip pamasciau, kad jei jau yra masinoj HA, tai galima kazkaip prisikirsti prie esanciu davikliu ir pvz paimt greicio signala ar gazo nuspaudimo signala ir ji panaudoti sviesu ijungimui...

Pas mane kseme stai toks stovi, niekada nepamirstu ijungti, niekada nepalieku su sviesom.
Kaina derinama.
Uzlaikymas 5-20s.
http://www.evita.lt/det-14533-product.html

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 11:45 
Alyvuogius rašė:
tai sigiau instruksija yra gi...vaziuosiu kita savaite i evita pirkt to DAIKTO..38 lt maciau vakar

Aš kažkaip linkęs nežaisti su elektra ir elektronika :) Užtenka, kad namie po mano žaidimų pusėje buto rozetės nebeveikia. O čia manau galima brangiai prisižaisti.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 12:10 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kiek maciau aprasyma, tai nuo generatoriaus - pradeda kraut ir po 5-20s isijungia. O magas beje ne nuo degimo padeties veikia, tai net jei nuo degimo laido jungiant nebutu problemu.
Man sita variantas nepatinka, nes vaziuoju zmonos is darbo pasiimt ir ziema, kad nesusalt tenka kokias 15 minuciu laukt su ijungtu varikliu - tai degancios sviesos - nei sis nei tas...
Ieskau sprendimo kaip padaryt, kad i apsukas ar greiti reaguotu...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 12:12 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Flyner rašė:
O kaip pvz veikia tas aparatėlis? Tarkim jei aš mago klausausi raktelį pasukęs bet neužkūręs automobilio tai šviesos irgi užsidegs? :roll: Ar čia nuo variklio užvedimo veikia? Nes jei nuo degimo tai biškį nelabai... Ir kaip pvz jei xenonai sudėti ne gamykliniai? Xenonų neturiu, tačiau labai noriu... :oops:

Kol kas man problemų nekyla rankiniu būdu įjungti ir išjungti šviesų. Jau netgi automatinis toks refleksas atsiradęs: atsisėdu, užsisegu diržą, užvedu automobilį, įjungiu šviesas. Ir atvirkščiai. :roll: Bet būtų visai smagu jei nereikėtų junginėti. :wink:

Aparatelis veikia tik tuomet, kai uzvedamas variklis (kai generatorius pradeda krauti akumuliatoriu). Isjungus motora, aparaciuks nebegauna sroves is generatoriaus ir isjungia sviesas ir pazibincius.
Mano kseme stovi su xenonais.
Kam reikes - skambinkite.
Flyner, tai dekis xenonus!!! Jau senai apie tai snekejom...

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 12:14 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Evil rašė:
... tenka kokias 15 minuciu laukt su ijungtu varikliu - tai degancios sviesos - nei sis nei tas...

Tai paspaudei mygciuka ir isjungei aparaciuka!
As nepersu sio produkto, o tik suteikiu informacija!!!

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 12:34 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Haroldas rašė:
Flyner rašė:
Šiaip tai aš norėčiau pasidaryti, kad užvedus variklį įsijungtų tik priekinės trumpos faros, o ijungus šviesų mygtuką veiktų normaliai, kaip ir priklauso. Ir daugmaž be jokių perdarymų... :roll:

Galima ir taip!
Perdarymu nebus, bus tik papildomi prijungimai, kurie standartinei elektros instaliacijai itakos nedarys.

Tik va dabar reiks pamąstyti kaip tai padaryti... Arba rasti kas padarys ir nebijos citro elektros. Prisišnekėjau :lol:

96' Volvo 850 TDI universalas (šeimai)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Geg 14 2007, 12:37 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

Flyner rašė:
Tik va dabar reiks pamąstyti kaip tai padaryti... Arba rasti kas padarys ir nebijos citro elektros. Prisišnekėjau :lol:

Su parookymu darbo pusei valandos! Butumei vln - padaryciau.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2 3 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007