Sulaukiau atsakymo iš Regitros.. Nukopinu, gal kam reiks:
Automobiliu su dešinėje pusėje esančiu vairo mechanizmu neregistruojame.
Registruojant automobilį įvežta iš pvz. D.Britanijos su perkeltu vairo valdymo mechanizmu tikrai neturėtu būti kokių nors papildomų problemų. Perkelus vairo mechanizmą iš dešines puses į kairę, registruojant papildomai jokiu dokumentu pateikti nereikės.
Siūlytume pasidomėti, ar pateikiant automobilį techninei apžiūrai neiškils kokiu nors nesklandumu (vairo mechanizmo perkelimo, dėl žibintu, stiklu valytuvu ir t.t.).
Informacijos galėtumėte ieškoti
www.tuvlita.lt. Vilniaus miesto transporto priemonių valstybines technines apžiūros bendras informacijos telefonas 8~5 2661122.
Registruojant reikės pateikti:
- pačią transporto priemonę duomenų sutikrinimui;
- registracijos liudijimą;
- įsigijimo dokumentą;
- galiojanti transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo sutarties liudijimą (polisą);
- asmens dokumentą.
Tai man vistiek nejasna...
Registruojant automobilį įvežta iš pvz. D.Britanijos su perkeltu vairo valdymo mechanizmu tikrai neturėtu būti kokių nors papildomų problemų.
Čia kak poniat?
Aš tai supratau taip, kad auto būna su anglų dokais, perdarai, tada gauni Lt dokus... Ale su Anlgų dokais bus kur pažymėta, kad aš mašinos savininkė? A tai nušvilps auto ir aš tipo nesisakaitau savininkė ir pretenzijų niekam negaliu reikšt??