...ir esu dėkingas dumblui,kuris išsamiai papasakojo mašinos istoriją,ir forume sėdintiems,kurie sirgo,kad šis BX 18 TRD Turbo būtų mano.Čia prie Hyper Rimi aikštelėje,kur įvyko derybos.
O čia jau prie garažo.
Visada buvau dyzelių skeptikas,bet va ,kaip atsitinka ir esu labai patenkintas.Čia pirma mano dyzelinė mašina ir esu kol kas patenkintas,nors tik nusipirkęs,įlindau po ja duobėn ir gal 2 savaites tvarkiau tą,kas man atrodė tvarkytina.Pratęsiau duslintuvą.
Pakeičiau supuvusią galinio sparno atramą ir pritvirtinau kablį duslintuvui.
Pakeičiau suplyšusias galinio tilto galines atramas.
Pagaminau galinius posparnius iš rentgeno popieriaus.
Kažkur tekėjo LHM-as,bet pakako tik prisukti galinę sferą.
Nulūžęs galinio plastikinio langelio kraštas.
Sutvarkiau atpjovęs iš turimo blogo ir priklijavau.
Vieną dieną skyriau priekinių statramsčių rūdžių valymui ir nudažymui su visais gruntavimo ir glaistymo ritualais.
Pakeičiau suplyšusią "granatos"apsaugą.
Sutvarkiau pripuvusį variklio aušinimo skysčio ventiliatoriaus varikliuką.
Darbo dar su ja yra,mano požiūriu,bet dabar jau važinėju ir baigiu ją įsimylėti.Kad tik nesupyktų mano GT

.Vakar važiavau į Kėdainius pro Ukmergę ir atgal-apie 300km.Nustebau ir likau maloniai priblokštas-tą kelia suvažinėjau su 13l.dyzelio,t.y. gavosi 4.3l/100km.greitkeliu važiavau 80-90km/val,vienu žodžiu visą kelią ramiai ir taupiu rėžimu.Važiavome dviese.Dyzelio l. kainavo 2.97lt.
Per visą turėjimo laiką supyliau 58l.dyzelio.Birbinimas garaže,važinėjimas(nelabai ilgai)su pristrigusiais stabdžiais,pasibandinėjimai mieste aplink garažą,kelios kelionės sodan,o prieš savaitę dar teko tempti apie 80km.automobilį-greitis visą kelią buvo apie50km/val.Kartu su kelione į Kedainius nuvažiavau 920km.Vidutinės kuro sanaudos per šį laikotarpį gavosi 6.3l/100km.
Man patinka

.