WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 08 2025, 23:07

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 15 16 17 18 19 ELLIPSIS 75 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 07 2007, 10:01 
Šiandien ryte važiuojant į ofisą aš irgi vos nepasikrikštyjau.. Važiuoju sau ramiai antra juosta, o fruktas, važiuojantis pirma juosta keli metrai toliau už mane, sugalvojo pasukt į kairę, tai visa laimė, kad greitis buvo apie 30-40, tai atsipirkom svylančių padangų kvapu, tiesa, tas herojus dar pažiūrėjo į mane tokiu žvilgsniu, kaip kad aš kaltas būčiau, jog jis nesidairo.. :lol: Ir tokių situacijų vos ne kasdien.. Nesuprantu kaip tokie žmonės vairuoja ir kiek avarinių situacijų jie sukelia..

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 07 2007, 11:01 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

jau senokai pastebejau, jo visiskai nesvarbu kaip gerai vairuotum, kaip besilaikytum taisykliu - svarbiausia ziuret ka daro aplinkiniai ir bandyt atspet ka jie masto - kitaip avariju neisvengsi, nesvarbu, kad busi teisus. Praktiskai bent karta i menesi uzsiraunu ant tokiu situaciju, jog per plauka pavyksta isvengt avarijos, nes "atspeji" ka darys kitas eismo dalyvis (t.y. ka padarys, nors neturetu daryt). Cia daugiausia liecia tuos kurie issukineja is salutinio ir taves nepraleidzia, pjauna per istisines, "pasidaro" papildomas juostas ir pan. Pries imantresnes sankryzas (kur pagrindinis uzsisuka) ir matomumas yra prastas, o mano pagrindinis - visvien stipriai pristabdau ir tai yra ne kart isgelbeje sveikas skardas, jei kazkas pliurpia priekyje mobiliaku ir nera galimybes lenkt placiu lanku - velkuosi is paskos ir t.t. Tiesiog geriau duoti durniui kelia, nei tiesint skardas ar remontuot sveikata. Aisku nevisad imanoma to isvengt :(

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 07 2007, 11:24 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Evil rašė:
Aisku nevisad imanoma to isvengt :(
Va būtent :( Jei grynai apie mano atvejį, tai galantas antroje mynė ~78, aš pirmoje ~82 realių km/h, ir aš jį pamažu vijausi, nes man ant uodegos kabojo fura (furistai paprastai nepaiso ten esančio 70 apribojimo; prašoka ant 90). Mačiau, kad galanto šoperėlis plepa, bet nebuvo jokių ženklų, kad jis gali sukti dešinėn. Žodžiu, tobulai idiotiškas atvejis gavosi-daryk ką nori, atrodo ir laiko manevrui dar kelios sekundės yra, o avarijos visvien neišvengsi... Gerai nors, kad greičiai ne po 200.
Šiaip bet kokį keistai manevruojantį ar vos besivelkantį vairuotoją stengiuosi kuo greičiau aplenkti, ir kuo didesniu lanku: jie paprastai būna neprognozuojami, ir niekad nežinai, kada pvz. spirs per stabdžius ar pasuks nerodę posūkio. Geriau, kai jie lieka toli užnugaryje, o ne panosėje. Bet kai nėra nė užuominos, juolab tiesioje plačioje (toj vietoj trys juostos vienon pusėn) autostradoje... :fly: Susimokės žmogus; gal kitąsyk bus atsargesnis.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 13 2007, 21:57 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Teko pamatyt šiandien, kaip atrodo šviežiai numuštas žmogus. Įvažiuojant į Karmėlavą nuo Jonavos, prieš kokią valandą. Baisu, kiek kraujo.... Ir nesvarbu, kad vairuotojas ten greičiausiai nekaltas....

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 13 2007, 23:31 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Taip gana baisu matyt,man teke praleist i prieki ereli su mersedes benz markes automobiliu,kuriam matyt mano 55km/h greitis buvo per mazas ,tik mane aplenkus isbego moteriske i gatve pries mersedesa,aisku baigesi viskas kraupiai,bet visa tai galejo buti nutike man :/ O kaltas jis neliko.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 14 2007, 07:15 
Žinutė ištrinta

Paskutinį kartą redagavo 1 sigius. Iš viso redaguota 0 kartus.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 16 2007, 09:09 
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/ar ... d=14082024

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 16 2007, 14:53 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Vakar žiūrėjau "Šuns širdį" ir pagalvojau - aktualu ir šiandien, ypač tie pamąstymai apie suirutę. Kaip ir karas keliuose - pirmiausiai turi baigtis karas galvoje, tada jo neliks ir keliuose. Šiandien per du begalvius galėjau patekti į vieną absurdiškiausių avarijų. Važiuoju iš Švenčionių į Ignaliną, kelias pakankamai geras, pasiveju besmegenį, vairuojantį sunkvežimį tipo Kamaz, ir kuris važiuoja beveik viduriu kelio. Pradedu lenkti, priešais šalikelėje stovi VW Golf II - irgi pagarbiai vos ne 4 ratais ant asfalto. Kai priartėju prie Golf atsidaro vairuotojo durys, išlipa antras besmegenis ir ramiai žiūri į mane klapsėdamas beintelektėmis akytėmis. O man kur dingti ?
Gerai kad stabdžiai veikiantys... Rašytų Delfyje paskui: "Sužverėjęs Citroen vairuotojas taranavo stovintį Golf"
Aišku, galima sakyti - ko lenkei, matei kad Golfas stovi ? Bet... Kuris iš mūsų, važiuodamas apie 100 km/h, pasivijęs sunkvežimį, judantį 60km/h, ir matydamas tuščią (išskyrus stovintį šalikelėje golf) kelią į priekį maždaug 1,5 km, nelenktų ?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 16 2007, 21:29 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

As nelenkciau, juk po minutes bus vel geras ir saugus kelias manevrui

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 10:35 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kas cia per pirkejas su << i parduotuve detaliu vaziavo?
http://www.delfi.lt/archive/article.php ... 1187298000

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 10:40 
xamas rašė:
kas cia per pirkejas su << i parduotuve detaliu vaziavo?
http://www.delfi.lt/archive/article.php ... 1187298000

Nelabai panašu į autodetalių parduotuvę :lol: :lol: :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 12:30 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

šio ryto scenelė: važiuoju sau ramiai darbelin myliman iš po atostogų pro KTU pagrindgatve, reikia sukt kairėn, iš dešinės mergišča su awdzine-bulkine makt kairėn man priešpriešais. na aš stabdys, signalas, nustebęs veidas. o mergišča iškišo liežuvį (toks biškį pabalęs, aiškiai kažkas su virškinimu negerai) ir nuvarė sau. taip kad jei ant bulkinių awdzinių, vairuojamų mergiščų, ką nors griežtesnio parašysiu - nepykit, susnervyjau

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 20:42 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

grumlinas rašė:
šio ryto scenelė: važiuoju sau ramiai darbelin myliman iš po atostogų pro KTU pagrindgatve, reikia sukt kairėn, iš dešinės mergišča su awdzine-bulkine makt kairėn man priešpriešais. na aš stabdys, signalas, nustebęs veidas. o mergišča iškišo liežuvį (toks biškį pabalęs, aiškiai kažkas su virškinimu negerai) ir nuvarė sau. taip kad jei ant bulkinių awdzinių, vairuojamų mergiščų, ką nors griežtesnio parašysiu - nepykit, susnervyjau
Ale radai ko nervintis kolega :wink: ... mano didmiesty kasdien sukant atsiranda gudručių, darančių dvigubus ir trigubus posūkius bei stengiantis visus aplenkt ...nebesistebiu...:wink:

'07 Peugot 307 SW HDi 135
AM/FM Canva 278 ASQ Farun JBA 230 - 66

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 21:21 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pries keleta dienu i darboviete atvaziavo uzsakovas is V, ar K ,nepamenu. Padejau pakrauti i jo auto(vw sharan) detales, bekraunant pastebejau "nanciakus" gulincius prie rankinio st. Tai as jo ir paklausiau, ar cia del reikalo :lol: , ar siaip, o jis tik syptelejo ir suburbejo. Tai man kilo klausymas, ar didmiesciuose tai jau kaip ir vaistinele tapo privaloma :roll:. Tai tuojaus saudytis pradesime :?:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Rgp 20 2007, 21:43 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

bardakasbx rašė:
Ale radai ko nervintis kolega :wink: ... mano didmiesty kasdien sukant atsiranda gudručių, darančių dvigubus ir trigubus posūkius bei stengiantis visus aplenkt ...nebesistebiu...:wink:
nematau problemos atleisti kitam jo prasižengimus, kai jis neišsidirbinėja, bet ta nekultūrna pinda matyt įsivaizdavo, kad jos šūdbulkei eismo taisyklės nerašytos...

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 1122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 15 16 17 18 19 ELLIPSIS 75 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007