Flyner rašė:
TOYO atstavit... Uz gera kaina nusipirkau DUNLOP GRASPIC DS2 195/65 R15Q. Tikiuosi pateisins viltis tie stiklo pluoshto sh***liai...

Nu ir kiek ta gera kaina?
Aš po ilgų svarstymų,konsultacijų,patirties,uždėjau tokias.Po 200 lt.Čia su dideliu blatu.Pirmas įspūdis ....chmmmmm.Na,.. nieko blgo.Tylios,per sniegą lipa,ant ledo slysta normos ribose.Čia LT patirtis.Tuoj vyksiu į kur kas rimtesnes šalis.Ten, niekad nebūna sauso,neapledėjusio kelio.Jei parašysiu ,reiškia gryžau,padangos geros.Jei ne... apsirikau...
Kam įdomu, palaukite.Nuomonė tikrai bus.
Jei nebus ...laikykite XMmistu( nu tipo komunistu)
Nu pernai aš už jas mokėjau po 195lt plius nemokamas užmontavimas. Nuomonė tik gera, padangos eksploatuojamos jau antrą žiemą (jei lapkritį jau vadintume žiema) ir pravažiuoju tikrai nemažai. Pas tėvus niekada niekas nevalo kelių ir šį šeštadienių teko patirti padangų privalumą- ant gryno ledo stabiliai šimtuką laikyti galima. Į posūkius tokiu greičiu niekam nepatarčiau lėkti ant ledo, tačiau tiesiojoje jokio blaškymosi, iš vietos startuoja gerai kabindamosios net į pliką ledą. Plius gerai stabdo tiek ant šlapios dangos, tiek ant sausos, tiek ant sniego ir ledo. Kol kas tiek pastebėjimų. Esu labai patenkintas.