WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 14:16

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 19 2007, 09:49 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

edis s rašė:
Man del to pribure daug visokiu bedu.Nusipirkau babina pakeiciau ir dingo tiek antipolution tie catalytng.

noreciau ir as tik tokiu problemu :)

C5 2.0i 16v '02 break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 19 2007, 23:44 
Atsijungęs
Pastovusis

pridėsiu ir aš savo C5 pagydimą nuo antipolution fault: po diagnostikos nustatyta II liamda zondo mirtis (liga išgydyta perlitavus rastą jungimą), simptomai nesikeičia. pakeista "babina", žvakės geros - liga progresuoja.
Galiausiai patikrinau hidraulinio skysčio bakelį - jis beveik tuščias! 1L supylus užgęsta "service", variklio simbolio lemputė ir antipolution f... kompas nebemeta. :D

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 20 2007, 09:16 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

sagera rašė:
pridėsiu ir aš savo C5 pagydimą nuo antipolution fault: po diagnostikos nustatyta II liamda zondo mirtis (liga išgydyta perlitavus rastą jungimą), simptomai nesikeičia. pakeista "babina", žvakės geros - liga progresuoja.
Galiausiai patikrinau hidraulinio skysčio bakelį - jis beveik tuščias! 1L supylus užgęsta "service", variklio simbolio lemputė ir antipolution f... kompas nebemeta. :D

Logiska, jei varva LDS tai tersia aplinka :D Blin reix paziuret si bajeri grizus..

C5 2.0i 16v '02 break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 20 2007, 11:19 
Atsijungęs
Pastovusis

Vakar pakeičiau tepalus, o šiandien ryte šiek tiek pavažiavus atsirado užrašas catalytic converter fault, mašina pradėjo purtytis ir gesti. :( Ir ką tai turi bendro su tepalų keitimu?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Lap 22 2007, 16:34 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

a kuom maitinamas Tavo zveris?

C5 2.0i 16v '02 break

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 01 2007, 18:15 
ir vel ismete antipollution ir catalytic klaida.
patikrinau babinas, vel viena neveikia. Pakeiciu, variklis dirba graziai. Bet vistiek raso klaida antipollution fault.
Gal zinot kaip ja istrinti be variklio diagnostines irangos :?:

Į viršų

StandartinėParašytas: Sau 15 2009, 10:13 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

mane irgi uzsidege - is pradziu "Antipolution foult" poto "Catalizator foult ....". Buvau VEHO - po 100 lt diagnostikos pasake, kad reikia keisti kalizatoriu. Kaina 2600 pinigu + darbas ........... Gal kas turit patirties su katalizatoriaus ispjovumu?

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 15 2009, 21:36 
Atsijungęs
Pastovusis

jai pradejo mirti babinos,patariu keisti visas ir tiktai naujomis.Pranesimas po kiek laiko turetu pradingti,bet gal ir klystu.Senai buvo jau nepamenu. :D

Į viršų
StandartinėParašytas: Sau 21 2009, 19:42 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Shiaip kaip ten su citrinomis nezinau, bet bendru atveju jei stovi liamda zonas, ishpjovus katalizatoriu ir ivirinus i jo vieta nerudijancio plieno (kitoks nelaikys) rezonatoriu kompai paprasai klaidu nemeto. Jeigu ishpjausite ir ivirinsite vamzdi, bus ne viena problema... Greiciausiai nepraeisite tech. apziuros, labai greitai nuo per aukstos temperaturos ishdegs sekantis bakelis ir be abejones jusu auto kompas tokio pokshto labai teigianai neivertins :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 09 2009, 16:12 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Man pradejo mesti Antipoliution fault kokie 2-3 men. po to kai isidejau dujas (tiesioginis ipurskimas). Buvau nuvares i CP servisa - paaiskino kad reik pareguliuot CO ismetima - pareguliavo, uzgesino service lempute ir pasake, kad kai vel uzsidegs service lempute atvaryt ir jie ziures kas kartojasi. Vel pradejo ta klaida mesti po poros menesiu, bet i servisa nebevariau is eBay parsiunciau OBD2 kabeli juo prisijungiu prie auto kompiuteri ir pats uzsigesinu ta service lempute. (Gavus tam tikra Citroen programine iranga galima butu daug didesnius kalnus nuverst. Gaila, bet kol kas neradau iskur gaut nemokamai) Kas del Catalysing converter fault tai man taip nusikeikdavo jei prie ~-10C ir salciau bandydavo jungtis dujos varikliui gerai neisilus. Kalbejau su dujininkais - sake taip yra del to, kad saltyje duju purkstukai (konkreciai mano) nenori dirbt.
P.s. uz kabeli mokejau ~80lt

ex. XM 2.0i

Į viršų
StandartinėParašytas: Vas 12 2009, 20:40 
Atsijungęs
Pastovusis

Tas antioliution fault uzsidega prie kiekvieno sudo ,kas susije su varikliu ir kiek vienam citriukui reik atskirai ziuret.pvz:man dege,tipo turbinoj slegio ner ,pakeite kazkoky siurbliuka ir rode gerai ,spustelejau 90 ir vel tas pats,pavazinejau 3 men ie dingo ,tiesa radau slanga kiaura,i variau hermetiko ir uzgeso tei visi antipoliution ,ir trasoj bandziau viskas ok ir TA praejau kai mete ta klaida ,taigi toks vaizdas cia -forume paskaicius tai gali posukis uzgest ir rasys antipoliution ,o rusu forume paskaiciau kad pragazavus iki4-5 apsuku ant laisvo ir uzgesta visos klaidos ir veikia viskas ok,bamdziau is kart nepadejo bet po keliu dienu isokau i trasa vilnius klaipeda ,ties kaunu uzgeso.

Į viršų
StandartinėParašytas: Bir 28 2009, 10:03 
Atsijungęs
Naujokas

Užsidegė "servise" ir "variklio konturai", považiavus užsidege ir STOP, paskui STOP užgeso. Variklis dirba gerai, važiuoja normaliai netrūkčioja. Gal ką nors patartumėte?

Į viršų
StandartinėParašytas: Kov 03 2013, 19:58 
Atsijungęs
Naujokas

Šią žiemą man tą klaidą pradėjo mesti. Paskambinau meistram, sako - tavo katalizatotius nuėjo, ruošk porą štukų. Nepatikėjau, ir gerai padariau. Štai kame problemos buvo: pas mane sudėtos dujos. Prie didelių šalčių (-10 ir daugiau) kai įjungtos dujos - tada kažkuriuo momentu bendzinas persijungia į dujas (atitinkamai įkaitus varikliui). Matyt, šaltis buvo per didelis, todėl kažkas kažkus nesuveikdavo, mašina užgesdavo, o vėl įjungus - tą klaidą mesdavo ir traukimo nebūdavo. Šį reikalą išsprendžiau taip: važiuodavau benzinu, kol variklis normaliai įkaisdvo, ir tik tada perjungdavau į dujas. Nuo tada jokių problemų ir jokių klaidų. O jau buvau susiruošęs tuos tūkstančius mokėt už naują katalizatorių :S

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007