DasI rašė:
Kad ir kaip besistengtum, vistiek objektyvumu chia nelabai kvepia. Kaip
supratau, blogu Vartu bei Bosh nebuna, o jei pasitaiko, tai reishkia juos kas
nors "sugadina", o visa kita - pigus shlamshtas...
Paprasta suversti kalte ant padaveju, nors, reiklus gamintojas gali nustatyti
griezhtas taisykles pardavejui ir kontroliuoti kaip ju laikomasi, o taip pat ir
pasirupinti uzhsistovejusiu prekiu surinkimu ir t.t.
Ir visgi ydomu, kodel tos Vartos bei Bosh uzhsiguli lentynose

Kodėl nelabai kvepia objektyvumu? Aš neatstovauju Vartos grupės, jie yra mano konkurentai
Kodėl manai, kad visa kita - pigus šlamštas? O kaip Vartos konkurentas Exide? Flyner vėlesniuose pranešimuose apie tai užsiminė:
FULLMEN -Prancūzija, TUDOR - Ispanija, DETA - Vokietija, CENTRA - Lenkija - tai vienos grupės EXIDE Technologies atstovai. O kuo blogi nepriklausomi gamintojai: lenkų SZNAJDER arba ZAP, slovėnų - TAB, vokiečių - HOPPECKE, italų - MIDAC/ENERGECO arba ASTON - visi jie naudoja iš didžiųjų gamintojų, kurių nėra tiek daug, perpirktas technlogijas arba įrengimus.
Dėl kaltės vertimo, tamsta neteisus, nes Lietuvoje praktiškai neįmanoma priversi prekybos centro arba daug taškų turinčio pardavėjo laikytis taisyklių. Net jeigu jiems net nenusišvilpt ant tavo prekės ir jos sandėliavimo taisyklių, tai bus visvien neaktualu, kai už prekystalio stovinčiam pardavėjui vėjas galvoje arba jis ir be tavo prekių turi pakankamai galvos skausmo. Gal gali pasakyti, kaip įkrauti akumuliatorių degalinėje, kai jis yra viena iš šimtų ar tūkstančių prekių? Duoti įkroviklį, kuris bus bematant sudarkytas? Apmokyti degalinės operatorių, kuris galbūt po 2 savaičių jau pardavinės bulkutes ar dirbs statybose?
Exide taip ir daro, neparduotus akumuliatorius surenka, o be to ir neperkrauna lentynų

Nelabai kur pamatysi linkstančias lentynas nuo Exide akumuliatorių, nebent Jutoje, kurie yra Exide atstovai. Dabar gali kaltinti mane neobjektyvumu
O Vartos su Boshais užsiguli lentynose dėl prieš kažkurį laiką išpūstos kainos bei laaabai didelės partijos pastatymo lentynose

Dabar nuo to kenčia, kaip ir Banner (atstovas Tobis).
P.S. Blogų akumuliatorių pagamina visi gamintojai, tačiau broko kiekis procentais labai smarkiai skiriasi.