WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 06 2025, 13:44

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 30 2007, 20:37 
Atsijungęs
Senbuvis

Sheip pagalvojus gal ir nieko variantas butu, nes jei atsizhvegti i 2 lempuchiu keitimo kartu teorija, kai nusprogus tik viena lempute, tai ydejus deveta shalia kitos dar padoriai shviechianchios lemputes turetu gautis panashus vaizdas - su salyga, kad ta deveta nebus blogesne uzh ta kur pas mane rausvai shviechia :) Nu ir dar kaina kogero reiktu paderinti... :)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Gru 31 2007, 16:52 
Irgi esu girdėjęs, kad kiekviena lemputė metams bėgant vis kitaip šviečia. Taigi jei sieki tobulumo, keisk abi. Jei nori sutaupyti, turėsi užmerkti akis į šiokį tokį šviesumo skirtumą ir įsigyti dėvėtą lemputę. Šieip ar taip maniškei dar toli iki raudono švytėjimo... O kainą dar kažkiek gal ir paderinčiau.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 03 2008, 00:40 
Atsijungęs
DUK moderatorius
Vartotojo avataras

Nenoriu kurti naujos temos, todėl rašau čia:

Situacija:
Mano C5-ių Xenonai dreba, dirbant varikliui. Ar šiaip, mirkčioja. Važiuojant užgęsta. Vėl užsidega (kartais kairys, kartais dešnys).
Klausimas:
Kas čia negerai? Pati lemputė? Blokelis? Ar šiaip, kur nors kontakto nėra? Kaip pasiūlysite tvarkytis su poblema.

Ačiū

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 03 2008, 09:34 
Atsijungęs
Senbuvis

Ieskok bedos laiduose arba blokelyje, tik atsargiai, ten dideles itampos su zaibais laksto :)
Netipinis gedimas, taciau buvo atveju, kuomet po avarijos, zibintas buna nesandariai lipdytas is keletos daliu, ko pasekoje buna aplietas balasto blokelis (tas, kuris atsakingas uz xenon ir ju judejima aukstyn/zemyn, kad neakintum kitu vairuotoju) ir jis pradeda durniuoti.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Sau 27 2008, 19:34 
Mano C5 nustojo degti xenono lemputė, nupirkau naują už 250 Lt, tačiau pakeitus ją problema neišsiprendė.Pasirodo sudegė aukštos įtampos blokelis. Kol kas nepavyko niekur rasti naudoto, tačiau viename servise pasiūlė dėti naujus universalius blokelius kurių kaina apie 300 Lt. tačiau neaišku kaip į tai sureaguos kompiuteris. Gal kam teko juos montuoti?

Į viršų

Pranešimo tema: Re: C5 nedega ksenonas
StandartinėParašytas: Rgs 08 2008, 21:02 
Atsijungęs
Senbuvis

Vien zho pas mane viena lempute jau taip link ruzhavumo po bishky neshe - paskui karts nuo karto uzhgesineti pradejo, nu o paskutiniu metu jau ir mirgeti po bishky pradejo, taigi nusprendziau nebelaukti kol galutinai nusibaigs - emiau ir pasikeichiau i kitaiskas naujas - netoli 90Lt uzh abi palikau. Kolkas viskas normaliai atrodo, tik tiek, kad kogero atspalvio kelvinu bus daugiau nei 4300K - shviesa tokia melynesne, tai vat idomu kiek tie kitaiski laikys - pavazhinesim - suzhinosim :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 17 2008, 00:37 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

kur uz ~90lt lempuciu pora pirkai kaip tik reiketu.

Į viršų
StandartinėParašytas: Spa 17 2008, 08:10 
Atsijungęs
Senbuvis

Ish ebay'jaus - shtatu, kadangi dabar bagso kursas pakiles - gautusi brangiau. Pazhejau - pardavejas is kurio pirkau nieko nebepardavineja shiuo metu, nu bet ten ju kruvom... O sheip lempos isishviete (aprashyme buvo parashyta, kad tik po ~50h shvietimo lempos pasiekia savo shvietimo parametrus) ir dabar labai patenkintas(tfu tfu tfu...)

Į viršų
 Pranešimo tema: Re:
StandartinėParašytas: Bal 16 2009, 22:09 
Atsijungęs
Naujokas

ArvydasAS rašė:
Nenoriu kurti naujos temos, todėl rašau čia:

Situacija:
Mano C5-ių Xenonai dreba, dirbant varikliui. Ar šiaip, mirkčioja. Važiuojant užgęsta. Vėl užsidega (kartais kairys, kartais dešnys).
Klausimas:
Kas čia negerai? Pati lemputė? Blokelis? Ar šiaip, kur nors kontakto nėra? Kaip pasiūlysite tvarkytis su poblema.

Ačiū

Kaip pavyko išspręsti problemą? Pas mane tokie patys požymiai, tik su kairiu xenonu (kompas priekiniu žibintų "nemato").

Ačiū

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Re:
StandartinėParašytas: Bal 17 2009, 22:28 
Atsijungęs
Senbuvis

Labai rašė:
Kaip pavyko išspręsti problemą? Pas mane tokie patys požymiai, tik su kairiu xenonu (kompas priekiniu žibintų "nemato").

Ačiū

Ash pasikeichiau lemputes, nes lemputes konkrechiai buvo i pabaiga - viena tai tikrai, pradzioje pamirgedavo, paskui pamirksedavo, paskui ishvis usigesindavo ir vel uzhsidegdavo priedo leisdama tokius skierku garsus, kol galiausiai prisiruoshiau pasikeisti. Tai jau taip sutapo, kad ta pachia diena priesh pasikeichiant ishvis uzhgeso.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re:
StandartinėParašytas: Lie 01 2013, 21:36 
Atsijungęs

Haris rašė:
Mario,
Per danti tikrai niekas nieko netraukia, paprasciausia tai galima padaryti zymiai pigiau.
O jei HID blokelis stovi pacioje faroje, ji juk galima ir i isore iskelti.
Ar ne taip?

Buvau gerai su lengva tiesos blokeliu.JI patasyti net su oscilografai, beveik nėra sansu.Ten HID savininkas rinkinys, tada dimensija lengvas Hydractive 3 susisiekite su atrodo mikroschmea ir paprastai ten SMD visi nuostabiai padaryta. Venkite gamintojo Velarc.Issima iš Faro, tačiau ji yra mažai naudos, nes sustojimai gali būti skirtinga, ir tas pats augalija induose, kurių daug pinigų.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007