Ne be priežąsties aš čia ir aiškinuosi

.Tvarkysiu mūsiškės,nes vakar ryte nuėjęs prie jos pamačiau gulintį galą,ko niekada nebuvo-susirūpinau.Pradėjus važiuoti,o net ir tik užsivedus,galas nekilo.Waj waj waj,-galvoju,-nekyla galas

.Aukščio reguliavimo rankenėlei jis buvo pavaldus,bet įspūdis buvo toks,kad gal žmona ant kažko užvažiavo ir išderino jį sulenkdama ar panašiai.Reikėjo mieste važiuoti apie 12 km.Lygiu keliu straksėjo galas,nors kažkiek amortizacijos dar buvo,bet pastoviai kontaktavo į atramas.Teko žaisti su aukščio rankena,bet malonumo iš to jokio.Pagaliau vakare garaže virš duobės.Pritepta tepalų visame spyruoklių ir slankiklių mechanizme gal visas puskilogramis.O ten ir purvas prilipęs.Vietoj išvalyt sunku,bet mėginau,ploviau,valiau,ploviau,kol pamačiau mechanizmus.Na vokietys pasistengė.Nepykstu.Tiksliau pykau trumpai.Žmona auto viduj kilnojo rankenėlę pagal mano prašymą,o aš stebėjau visą kulminaciją.Nuėmiau traukutę,pastumdžiau korektoriaus ašelę-neblogai,bet kažkas ne taip,kai turi būti-niekaip nepagaunu aukščio-tai per žemai,tai per aukštai.Mėginau stumdyti slankiklį ant virbalo,kurį valdo aukščio rankenėlė-nieko nesigauna.Be to mačiau,kad stringa tas spyruoklių mechanizmas.Supratau,kad vietoj nelabai pavyks išplaut-teks nusukinėt.Jau nusprendžiau,kad tai ir bus priežąstis,kol atlaisvinau apkabą nuo stabilizatoriaus ir pamačiau,kad lūžusi traukutė su bumbulu,ant kurio maunasi vienas plastmasinės traukutės galas.
Sureguliavęs aukštį tik slankiklio ant strypo,kurį valdo rankenėlė pagalba,padaręs truputį aukštesnę padėtį,nes man įsėdus,mašinos galas nesureaguos ir nepakils,nes nuėmiau lūžusią dalį(pirmo-spalvoto pav. 4 geltonos dalies žalia dalis)nuvažiavau prie namų.Ryte galas nenusileido nei per cm.
Traukutę ryt virinsiu,mėginsiu plauti viską,kas aplink korektorių ir jį patį.