jawasaki rašė:
sveikas,
gal cia netycia uzklysi... ir cia gal atrasysi, nes PM neina paziuret gautos ir parasyt taip pat neduoda...
jawasaki rašė:
sveikas,
radau tavo tema apie koloneles remonta, pradziai galiu pasakyt - esi techniskas zmogus Gal galesi man ka patart... turiu 406 V6 su drebanciu-virpanciu bei cypianciu (kaip guma per metala) vairu. Anksciau, prasidejo ziema, budavo ryte, paskui dingdavo, o daba jau atvirksciai - pasukineji vaira kelias min. ir atsiranda. Sakyciau vibracija pareina nuo veleno is koloneles, ji taip pat jauciasi ir griztamojoje slanguteje iki filtro. Nzn ka itart... zinau jog ji jau buvo remontuota, galvoju kad gal skirstytuvo veleno ivore sudilo ar pan., siaip labai panasus jausmas kaip oro butu (slangelis auksto slegio vos vos rasoja, kitos padrekusios prie sujungimu, gal kai arde poto nenuplove), siurblys sakyciau vos garsiau dirba... Kaip tau atrodo - nuo kurio galo pradet
Is anksto DEKUI uz konsultacija
Sveikas,
Na mano epopėja su vairo kolonėle dar nebaigta. Perrinkus kurį laiką viskas buvo gerai, o vėliau prasidėjo cirkas - sukant vairą jaučiasi toks tankus trukčiojimas. Kame šaknys dar neatknisau ir palikau tą malonumą Juliui iš Citroligoninės

. Perrinkau visą hidrauliką įskaitant ir siurblį, tačiau rezultatų 0 sveikų. Pradžioje visi specai statė ant to, kad miręs siurblys, tačiau ta teorija nepasiteisino. Dabar belieka tik viena versija, kad mano pagaminta ir aprašyta bronzinė įvorė duoda per didelę trinti ir liniuotė eidama per ją striginėja. Kadangi originali įvorė buvo iš grafitinės bronzos kuri nereikalauja tepimo, o mano gaminta iš fosforinės bronzos kuri yra trinčiai atspari, tačiau savęs netepanti - tai gali būti pagrindinė trukčiojančio vairo priežastis. Stiprintuvas tokius trukčiojimus dar labiau sustiprina.
Pežo kolonėlės niekada neardžiau, bet spėju, konstrukcija turėtų būti panaši. Oras tokioj sistemoj nevaidina vaidmens, nes yra didelė skysčio cirkuliacija ir jis ten negali užsilaikyti. Dėl cypimo - man buvo toks fintas kad sukinėjant vaira cypė būtenta ta guma kuri tarp variklio skyriaus ir salono per kurią išlenda vairo velenas. Papurškiau į tą gumą WD ir cypimas dingo
Dėl vibracijos velnias žino gali būti dvesiantis stiprintuvo siurblys, arba kažkas panašaus kaip pas mane - kažkur atsirado per didelis įveržimas ir stringa liniuotė mechaniškai. Čia distanciniu būdu ne kažin ka prikašpirovskinsi , norint kažka būrti reikia gyvai pamatyti, pasukinėti, pakalusyti. O ka meistrai šneka, ar dar pas juos nebuvai? Pats iš kokio galo Lietuvos esi?