Oho,kiek čia jūs prikalbėjot

.Malonu skaityt.
Dėl tilto "sailentblokų"turiu tam tikrų minčių pritaikyt iš kažkokių turimų visokiausių kitų mašinų,nes tie originalūs jau tokie minkšti,kad.....O be to dar,man rods,jie plyšta ir dėl galinio rato nuolat metamo purvo ir vandens,todėl surinkęs pagaminsiu kažkokią apsaugą iš plastiko.Jis tuo pačiu dar apsaugos ir ten vingiuojančius hidraulikos vamzdelius.
Vakar

toliau.Perrinkau galinių svirčių guolius,galinių ratų guolius išardžiau,patikrinau takelius,ar nėr pažeidimų išvaliau,prikroviau naujo tepalo ir surinkęs paruošiau,perrinkau ir išvalęs surinkau galinių stabdžių "suportus".Užtrukau visą dieną,nes ilgokai žaidžiau su svirčių guoliais,kol ,manau,teisingai sureguliavau.Be to jas nuvaliau nuo rūdžių ir nugruntavau.
Kas dėl pravažiavimo-pabandymo?Hm,hm

.Nežinau,nežinau.Kai prisimenu,kaip jis važiavo:džeržgė pavaras jungiant,strigo priekinis hidrocilindras,galiniai ratai buvo suvirtę,priekinis buferis nuo I laidos BX-o ir aplamai išorė nelabai,variklis ir pavarų dėžė na ir kitkas apsitepalavę ir kiti viduriai apleisti,"granatos"apsauga plyšus,priekinių stabdžių "suporto"tvirtinimo skylės sulenktos,matyt keičiant priekinį guolį,vamsdeliai tragiški,vairas sukiojosi sunkiai(dabar lyg lengviau),stabdžių cilindras šniokštė- ir kiek dar nebeatsimenu.Pirkau jį vien dėl dizelinio variklio ir atrodo neapsirikau,nes tikrai taupus ir traukia.Ir mokėjau gi 700lt.Tskant,pirkau sau ruošinį,kad pasidaryčiau automobilį savo darbu ir turimų atsarginių dalių sąskaita su nedidelėm išlaidom.Nieko kažko ypatingo nepasijaus važiuojant-bus tiesiog tvarkingas BX-as(tikiuosi).Svarbiausia,kad aš žinosiu kiekvieną jo dalį,mazgą.Nedarau gi iš jo kažkokio sportinio žvėries.Tvarkau taip,kaip man atrodo,koks turi būti.
proffanai,tu čia apie aptvarą gerai sumąstei-reiks pagalvoti.
Vakar pamąsčiau žiūrėdamas į BX-ą-atrodo išoriškai nieko nesimato,ką veikiau 5 mėnesius-tik atsirado papildomi besiskiriantys dažų plėmai,kur buvo rūdys ant kėbulo ir viskas.Toks susidarytų įspūdis.Na,gal priekinis buferis kažkiek papuošė BX-ą.Visi tvarkymai beveik nematomi,na,nebent pasižiūrėjus iš apačios.Bet po to mintimis perbėgau tvarkytais mazgais ir dalimis-lengviau išvardinti,ko netvarkiau.
Šiandien poilsis darbe

, o rytoj vėl žadu toliau

.