Pas mane yra taip: spynele:1)padetis akumuliatorius;2)padetis gabaritai isijungia visi kiek priklauso ir elektronikos prietaisai(kas priklauso tai padeciai-salono vintiliatorius ir t.t.);3)degimas;4)starteris.Ijungus degima gabaritai dega.Sukant rakteli starteriui ijungti, gabaritai ir kiti prietaisai issijungia kol sukasi starteris.Uzsiveda variklis, gabaritai jau dega,praeina 10s-20s ir uzsidega sviesos trumposios.sviesos trumpos uzsidegs tik kai bus uzvestas variklis.Kol sviesos neuzsidege, salone dega indikatorius, kuris man pasako, kad sviesos dar neuzsidege.Diena labai gerai tas indikatorius.Rankenele sviesu: visa laika jos padetis pastatyta ant trumpuju sviesu tam, kad ilgosios kitaip neveiks(toks jau mechanizmas).Automatinis sviesu isijungimas uzmaitina trumpasias sviesas ir ilgasias sviesas, bet naudojimas kaip standartinis-kilstelt rankenele i virsu ijungti ilgasias. Vakare, jeigu reikia tik uzkurti varikli ir nereikalingos jokios sviesos, sviesu rankenele pastatau ant nulines padeties(gabaritai uzgesta), kad trumpasias sviesas isjungti, yra atskiras jungiklis(isjungus su jungikliu, salone uzsidega indikacine lempute(diodas), kad trumposios sviesos neveikia arba nera ijungtos dar).
Man sis dalykas labai patinka.Jauciu komforta pas save masinoje.Aisku man reikejo prie to priprasti apie 2 savaites

.Vis sukiojau rankenele arba vazinedavau tik su trumposiomis sviesomis.
Imontuoti reikejo dvieju dienu be masinos schemos.