WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 15:33

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 09:40 
Atsijungęs
Naujokas

Pasiskaitinėjęs pasaulio forumuose ir čia turiu įtarima kad pas mane ši membrana nelabai atlieka savo funkcijų.
Šlanga iš turbinos i kolektoriu buna padengta dyzeliu (ne tepalu), nelabai jaučiasi kad tas turbo kur nors padėtų, nors girdis kad veikia, dar visokie užsigazavimai, nelabai nori užsikurt (gal pro ten pat patenkančio oro)

Tai ir susidomėjau kaip ana keičiama? Labai hemaroinas darbas? Gal kas kokia scemute iš tos vietos numes...

2.1 TD XM, LUCAS

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 10:43 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Kai membrana pratruksta, pradeda laseti salerka. Pasikeisti nieko sudetingo, jei rankos is teisingos vietos auga ir supratimas yra ka darai. Priesingu atveju varyk pas dizelistus ir tiek zyniu.
Ji atsakinga tik uz papildomo kuro kiekio padavima o ne uz turbinos sukimasi ir svilpima. Ji sukasi visada kai ijungtas variklis :wink:

Cituoti:
Šlanga iš turbinos i kolektoriu buna padengta dyzeliu (ne tepalu),
:shock: Atsijunk slangute nuo membranos ir pasiziurek ar ten nebega. Dyzelio oro padavime buti neturi ir negali, todel gal ir uzsigazuoja :roll:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 11:37 
Atsijungęs
Pastovusis

Jei uzsigaziuoja, badyk kuro filtra pasikeist, nes man taip buvo. Pasikeiciau ir viskas ok

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 17:36 
Atsijungęs
Senbuvis

Taip, gali užsigazuot ir dėl to. Kuras patenka į įsiurbimo kolektorių, ir į degimo kameras tuo pačiu.

Man taip buvo, tai ir trečiu bėgiu kasėsi,nors ir atleistas akseleratorius, kol dašuto stabdį užspaust :lol:
Tiesiog nepavyksta tų membrankių pirkt sėkmingai Lietuvoj. (savanorių 222, kaune jų turėjo net dviejų rūšių, vienos laikė metus, pradėjo leisti išorėn, sekančios laikė 4mėn, pavarė saliaros į vidurį, kas gali būt mirtinai pavojinga varikliui.) Dabar užglūšijau, spakaina. Traukos gana. Negaila man tų 40lt už jas, bet kai užsigazuoja - nesmagu, visa laimė, tik dvi pakaitinimo žvakes numušė, o galėjo ir švaistiklius palenkt. Iš kart taip ir galvojau, bet žvakutes persukau, susinormalizavo.

Xantija 2HDI '99

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 17:45 
Atsijungęs
Naujokas

Tai gal as jas paskubėjau nupirkt iš savanorių 222.... Važiavau pro šoną ir galvojau prigriebsiu. 25 LTL.
Dabar nesu tikras ar čia jos kaltos, numovęs tą šlangutę atrodo dyzelis nebėgo... nei laisvas nei užkurtas.

Dėl filtro tai tikra tiesa, pakeitus užsigazavimai reti... bet karts nuo karto pasitaiko (nuo filtro keitimo prieš mėnesį 2 apturėjau).

O nenuėmus siurblio įmanoma jas pakeist? Ar ten viskas pradės ant karto byrėt ir geriau būtų dirbti neišnarintom rankom :). Dilema dabar - turiu, galima būtų pakeist, bet jei nelaiko tai nacher....

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 18 2008, 21:08 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nezinau, man dizridoj pakeite pries 3 metus, iki siol viskas veikia.
Del uzsigazavimu - gali per filtra ora gaudyti tada buna pasokineja apsukos bet ne iki redlaino. Jei sukasi iki dugno reiskiasi gali buti kad paduoda salerka su oru per isiurbimo kolektoriu.

Arte - o kaip tas uzsigazavimas galejo zvakes numusti :roll: ir kur jos tadum prapuole numustos?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 07:25 
Atsijungęs
Senbuvis

Kad nusipirkai - pasikeisk, vistiek gi dabar blogos. Išsivalysi to reguliatoriaus stūmokliuką ir jo lizdelį, naujos minkštos membranos, pajusi naują motoro alsavimą... o žinai, pavasarį :wink:

Nusiimsi jį be papildomų ardymų. Bet gerai būtų nieko nepamesti, ir matymas kito išardyto labai padeda.

O kaip numuša nemačiau, tik viskas įvyko po to, kai pajutau tą nevaldomą galią. Nu, redline da nebuvo, tik variklis parodė, kiek jis gali sukt, jei ką :lol:

Taip atsitinka, ir kai turbina meta tepalo - irgi kuras. Numušamos žvakės, linksta švaistikliai. Greičiausia, nuo hidraulinio smūgio. Mano atveju, gal tai buvo tik papildomas kuras. Pirma mintis buvo - turbina. Bet labai greitai jos atsiprašiau, nieko, draugaujam toliau.
Žvakės nėr labai jau kietas dalykas, per vožtuvėlį manau telpa sutryntos. Jei kas netyngi galva nuimt, gali pažiūrėt, ar liko žymių, bet reiks ir labai tvarkingai, man prižiūrint surinkt atgal.

BX 1,9TRD '89

XMex2,5 dabar 2,1td '95

Xantija 2HDI '99

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 08:20 
Atsijungęs
Pastovusis

O kurioj vietoj ta membrana randas? Nes pas mane ir lucas, tai gali ir reiketu pasikeist. Gal kas foto turit?

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 10:21 
Atsijungęs
Naujokas

Tame ir bėdos kad pas mane šoka iki redline ir dar daugiau :), kalnas dumu ir jau uzsigazavus nelabai į ką ir reaguoja. Esant pasipriesinimui, įmetus bėgį, ačiū dievui, nešoka kaip isp**ta i priekį, kas kelį galėtų būt nemalonu.

Būt labai gerai matyt išardyta gyvai, bet manau teks pasitenkint paveiksliukais: :http://pouilleux.free.fr/download/sural_lucas.doc.

Prieš rudenį keičiant žvakes pas mane irgi buvo viena numušta, reik bandyt atsisukt pažiurėt, nes kiek pamenu tai anasyk numušta, buvo bet lemputė švietė.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 18:07 
Atsijungęs
Senbuvis

Jei jau su membranom - mekanika. Kokia ta jo markė - negi tokią info galvoje voliosi?

http://cx.podolsk.ru/xm/frame.htm (nuoroda ir Citrinos psl., NUORODOS

Va čia jei kas paskaitytų, tikrai daug kam papasakot galėtų :)
Jau pakankamai daug parašiau, jei reik dar, atvarykit, pačiupinėsit.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 18:08 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Apie elektroninio lucas siurblio užsigazavimus yra užvesta mano tema. "2,1td Lucas retkarčiais užsigazuoja"

simeonas{eta}gmail.com

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 18:40 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Cituoti:
Tame ir bėdos kad pas mane šoka iki redline ir dar daugiau , kalnas dumu ir jau uzsigazavus nelabai į ką ir reaguoja. Esant pasipriesinimui, įmetus bėgį, ačiū dievui, nešoka kaip isp**ta i priekį, kas kelį galėtų būt nemalonu.

Viskas logiskai, ant laisvu uzsigazuoti reikia nedidelio kiekio degalu, davus apkrova degalu poreikis padideja, o kadangi jis realiai degu misini gauna per ta plysusia membrana, ir itariu pakankamai nedaug, tai ir uzdudta lengvai. Praplystu normaliai tai chren lengvai uzdusintum, greiciau sankaba sudegintum ir tiek ziniu. Kazkada ACS'ai pasakojo, kad kai pramuse turbinai tepalus, tai uzsigazavo v drebezgi ir finale stumoklis voztuva pagavo - finalas turbut aiskus :wink:
Siulau kol nepasikeitei, atsijunk ta slangute nuo membranos, lai salerka geriau ant asfalto lasa nei i isiurbimo kolektoriu :idea: O geriau atjunk ta gala nuo isiurbimo kolektoriaus, nes nuo membranos lasa tiesiai ant ausinimo slangos kuri finale praplysta :!:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 19 2008, 18:44 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

http://public.fotki.com/karolisxm/siurblys/
Tai va isardziau, bet atsargiai nieko nepameskite ir nenulauzkite :evil:, labai trugdo lhm padavimo vamzdis i lhm siurbli (labai puikiai luzta :evil: ).
Housing1 puikiai matosi deformuotas guminis ziedelis :!: :?: . M2 fotkeje matosi pries pora metu keista membrama, kuri kaip speju del mirkimo dyzeline susiraite, arba lieva guma :evil: .
man buvo pasiulyta nusipirkti visa ivore su membranomis, nes tuose komplektukuose, kuriuos man siule vis netikdavo tai viena tai kita kandonke :roll:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: