WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 11:55

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 453 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 15 16 17 18 19 ELLIPSIS 31 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 08:46 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Flyner rašė:
Tiesą sakant dabar pykstu ant xenon'ų. Važiuojant naktį vos ne kas antra mašina iš galo mane akina. Specialiai tada prilimpu prie galo tokių vodylų ir sujungiu visas įmanomas savo šviesas. :evil: Tegu žino, kad šlamštą nusipirko. Kaip jie dar technikinę praeina... :roll:

Nu, tokiu atveju labai gerai praverčia fotochrominiai veidrodėliai. Tikra sėkmė tokį daiktą turėt mašinoje. O kas dėl tų kelvinų, tai kažkada juk diskutavom, kad valdžia galų gale turėtų sureglamentuoti šitą sritį, ir daugiau kaip 5000 K nebeleist dėt. Bent jau 50 procentų visų problemų dėl akinimo išsispręstų. 8)

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 09:08 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

o kaži nesudetų fotochrominės dangos ten kur akinius gamina. Aš kai pernai akinius pirkau sako norėsi padengsim vėliau jei norėsi. Ar tas fotochromas skiriasi akiniam ir veidrodėliam? Gelbėtis reikia patiem jei kiti puodynes ant galvu nešiojasi

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 10:12 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

riksas rašė:
o kaži nesudetų fotochrominės dangos ten kur akinius gamina.

Fyg znajet... tik ten nėra taip paprasta su tais veidrodėliais, nes, pavyzdžiui, gamykliniame veidrodėlyje dar yra ir toks pribambasas, kad jei tamsoje įjungi atbulinę pavarą, tai veidrodėlis yra pašviesinamas, kad geriau matytum.

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 11:19 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Cia kas kaip nori tegu tas taip ir daro, man asmeniskai netenkina vazinejimas su xm'o standartinem sviesom del vieno ir vienintelio dalyko - ne velnio nematydavau kur vaziuoju ir 80km/h greitis nakti buvo ribinis saugus. Sudejus HID'us ne karto niekas nemirksejo kad akina, tuo tarpu anksciau su halogenais uzverstais i virsu, kad nors ka nors matyciau, mirksedavo vos ne kas antras. Tai kaip cia del to akinimo - ar is tikro normaliai sureguliuotos faros su HID'ais neakina taip jau baisiai kaip cia bandoma nupiesti, ar is priekio vaziuojantys bijo mirkseti - o vdrug ir ilgos bus HID'ai :D Abejoju :wink: Beje pas mane II kartos stiklai, tad del I kartos su pertvarom neturiu nuomones. Beje orginalus HID'ai kartais taip pat sekmingai blizgina i akis kai pareina automatine aukscio korekcija.

Fotochrominio veidrodelio pats nepasidarysi, jo uztamsejimas valdomas elektriniu signalu. Man sekmingai si klausima sprendzia galinio lango uzuolaidele. O jei jau is galo labai akina - spyri i tapke ir dingsta tas akintojas horizonte :lol:

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 11:26 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

jus cia visi sutartinai peikiate XMo originalias lempas, nu bet man jos sviecia tikrai normaliai, pakankamai. Vat mamos Honda Civic 92 metu lempos tikrai apverktinos, dar esu daug vaziaves su Toyota Carina E, ir toyota Corolla, abi 93 metu, nu tikrai nieko blogo apie XM lempas negaliu pasakyti. Kol atliekamu pinigu nera, tol ir Xenonu nedesiu. Zinau kaip jie sviecia, puse metu turejau Corolloje, visai gerai kai kelias slapias, bet esant sausai dangai man xenonu nereik.

06' BMW X5 4.8is ex
11' BMW 335i 6mt ex
09' BMW 335xi

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 03 2008, 11:28 
Kosmoz rašė:
jus cia visi sutartinai peikiate XMo originalias lempas, nu bet man jos sviecia tikrai normaliai, pakankamai.

Jo, man jos irgi gerai šviečia, tik garsiai niekam nesakom... :lol:

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 09 2008, 00:02 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Tvarkingi xenonai jokia beda (iki 4500K). Taciau daznai ir 12000K susimeta pacukai - patys vairuotojai akis isvarvins, na ir tegu. Jauciasi mat kieti.
Juokingiausia, dabar mada statytis dazytus melynus halogenus. Butu mano valia, uz netvarkinga sviesos spalva ar kampa bausciau vairuotojus ne ka svelniau nei virsyjancius greiti 20kmh

Į viršų
 Pranešimo tema: Re:
StandartinėParašytas: Geg 09 2008, 12:02 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Zeus rašė:
Kosmoz rašė:
jus cia visi sutartinai peikiate XMo originalias lempas, nu bet man jos sviecia tikrai normaliai, pakankamai.

Jo, man jos irgi gerai šviečia, tik garsiai niekam nesakom... :lol:

kaip spėju abu važinėjant antros karto XM ;) O jų lempos normalios ;)

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 09 2008, 12:55 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Nu pas mane pvz taip pat II kartos lempos, bet manęs jos vis tiek netenkino. Aišku prisipažinsiu ilgą laiką tenkino, kol neturėjau galimybės palyginti su nuliovu auto lempom, ypač su pugo orginaliais HID'ais :wink:

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 09:09 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Pole rašė:
Nu pas mane pvz taip pat II kartos lempos, bet manęs jos vis tiek netenkino. Aišku prisipažinsiu ilgą laiką tenkino, kol neturėjau galimybės palyginti su nuliovu auto lempom, ypač su pugo orginaliais HID'ais :wink:

NU tu Pole ir palyginai, pirsta su b..... :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 18:41 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

xamas rašė:
Pole rašė:

NU tu Pole ir palyginai, pirsta su b..... :)

:lol: :appl:

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 20:19 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

O aš dabar kažkaip nelabai pasigendu xenonų :roll: . Gal prieš tai metų laikas kitas buvo, daug tekdavo tamsiu paros metu važinėti, bet dabar man pilnai užtenka originalių liustrų.

ex XM 92' 3.0 V6 APD Break

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 11 2008, 07:53 
Aurimas rašė:
O aš dabar kažkaip nelabai pasigendu xenonų :roll: . Gal prieš tai metų laikas kitas buvo, daug tekdavo tamsiu paros metu važinėti, bet dabar man pilnai užtenka originalių liustrų.

Galiu pasakyt, kad geros, originalios liustros (ne kinietiškos) šviečia ne ką blogiau už Xenon'us. Lyginu BMW 2004 xenon su Golf 5 paprastom. Kaip bebūtų keista, Golfo liustros ne ką prasčiau šviečia ir spalva balta ir sklaida gera, nu pasaka, jei pas mane taip šviestų, gyvenime jokiu xenonu nebūčiau dėjęs..

Į viršų

Pranešimo tema: Re:
StandartinėParašytas: Geg 20 2008, 08:41 
Atsijungęs
Tech Moderatorius
Vartotojo avataras

Tai va, mielikaliegos. Mirksėjimų priežastis buvo generatoriaus krovimo relė, (temos pradžioje kažkas panašiai minėjo, tik bėdą vertė ant akumuliatoriaus), kuri duodavo vos 12,3-13,5V įtampą,; voltu mažesnę, nei reikėtų. Po genero sutvarkymo-anei mirktelėjimo.
Jei pas ką xenonai mirksi-pasimatuokit įtampą ant akumo klėmų, veikiant varikliui įvairiomis apsukomis.

Į viršų
 Pranešimo tema: Re: Re:
StandartinėParašytas: Geg 20 2008, 08:49 
Atsijungęs
skelbimai
Vartotojo avataras

proffanas rašė:
Tai va, mielikaliegos. Mirksėjimų priežastis buvo generatoriaus krovimo relė...

Keista...
:? :? :?
HID konverteriu drabine itampa nuo 9 iki 18voltu.

Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 453 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 15 16 17 18 19 ELLIPSIS 31 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007