WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 04 2025, 08:20

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 177 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 5 6 7 8 9 ELLIPSIS 12 Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2008, 12:41 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Xzibit rašė:
kiek matau tema uzmirsta...

Ne uzmirsta, tik misle neiminta.
Gal dauguma tiesiog su tuo susitaike ar mano, kad taip turi buti...

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Kov 14 2008, 15:16 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Can be the potentiometer accelerator, or a sensor pump gas oil
vat ka man ispanas servizistas pasake ;)
jei kas supratot

Į viršų
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: Bal 11 2008, 09:54 
Atsijungęs
Pastovusis

Xzibit rašė:
kiek matau tema uzmirsta
o kaip tik galvojau apie C5 hdi
siaip bendravau su ispanu mechaniku(pezo servizistas) jis nuo pezu neatsitraukia
turi 306 2.0hdi ir visad kad ir kur bevaziuotu pasildo gana ilgai motora pries pajudedamas is vietos
taip pat ir baiges kelione gerai ji atvesina sujunges peciukus iki galo
kaip motyvavo sako labai gerai motorui
ir pezukas pas ji nelagina
nu uzklausiu as ji dar apie hdi motorus ir ju lagininima paziuresim ka jis pasakys apie sia problema

Na pas mane yra dar pezo 206 2,0 hdi. tai kai nupirkau buvo žveryyys. Akseleracija neatsilikinėjo ir pan. Sumaniau pakeisti tepalu, aišku – ir filtrus. Tiesa per šalčius sunkai kurėsi. Vienu žodžiu sutvarke: atsirado akseleracijos problemos, dingo trauka ir pan.
Mano c5 irgi yra akseleracijos velavimas, bet jau įpratau :roll:

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 05:44 
Atsijungęs
Senbuvis

Taip,o dirza voztuvu keitei!?Jei keitei,tai ir bus priezastis velavimo.Pagal zymes gamintojo istatytas dirzas,lagins variklis,kadangi taip turi buti.Vat jei norit kad neveluotu reikia ankstinti per ''danti'' voztuvu atidaryma,kylant stumokliui is zemo miries tasko i virsutini taska. Pas mane lagas atsirado tik pakeitus dirzus servize,iki keitimo nebuvo jokio lago.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 07:23 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pugas rašė:
Taip,o dirza voztuvu keitei!?Jei keitei,tai ir bus priezastis velavimo.Pagal zymes gamintojo istatytas dirzas,lagins variklis,kadangi taip turi buti.Vat jei norit kad neveluotu reikia ankstinti per ''danti'' voztuvu atidaryma,kylant stumokliui is zemo miries tasko i virsutini taska. Pas mane lagas atsirado tik pakeitus dirzus servize,iki keitimo nebuvo jokio lago.

Man dirzus keite ACS, joks velavimas neatsirado. O keite, pasak ju pagal metkes.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 09:00 
Atsijungęs
Senbuvis

Rimvis rašė:
Pugas rašė:

Man dirzus keite ACS, joks velavimas neatsirado. O keite, pasak ju pagal metkes.

Keista! :drunk: Rimvi!,o pas tave lagina dabar hdi?Tiesa,kiek pamenu pries dirzu keitima keiciau tepalus ir pravaziavau apie 200km ir nelagino,pakeiciau dirzus ir prasidejo... :bum: Teoriskai bendzininiam varikliuj,norint pasiekt max galingumo anksina duju fazes,nuo gamykliniu zymiu.Common rail sistemos principas labai panasus i bendzinines sistemos principa

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 09:20 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Pugas rašė:

Taip iseina, kad gamintojas specialiai surenka ir sustyguoja taip varikli, kad lagintu? Manau kad problema ne tame, kad jus zaidziat su dirzo perstatymu ne pagal mietkes, itariu kad meistrai kaip tik nepataike ten dirzo uzdet kur jis ir turi but.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 09:38 
Atsijungęs
Senbuvis

xamas rašė:
Pugas rašė:

Taip iseina, kad gamintojas specialiai surenka ir sustyguoja taip varikli, kad lagintu? Manau kad problema ne tame, kad jus zaidziat su dirzo perstatymu ne pagal mietkes, itariu kad meistrai kaip tik nepataike ten dirzo uzdet kur jis ir turi but.

Pats tikrinau,pagal metkes dirzas pastatytas kaip autodatoj

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 09:44 
Atsijungęs
Senbuvis

As gi sakau,benzininiams nenaujiems varikliams ankstina isiurbimo faze kad galingesnis startuojant butu.Tuo budu variklis siektiek daugiau kuro naudoja,bet tampa dinamiskesnis

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 14:01 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pugas rašė:
Rimvi!,o pas tave lagina dabar hdi?

Sita laga as pastebejau dar pries pirkima, todel ieskojau ir nusipirkau be lago :hm:

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 15:31 
Atsijungęs
Senbuvis

Rimvis rašė:
Pugas rašė:

Sita laga as pastebejau dar pries pirkima, todel ieskojau ir nusipirkau be lago :hm:

Kokia masina?keitei dirza paskirstimo!?tepalus!?kiek jau vazineji po pirkimo?

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 10 2008, 16:36 
Atsijungęs
Senbuvis
Vartotojo avataras

Pugas rašė:
Rimvis rašė:
Pugas rašė:

Kokia masina?keitei dirza paskirstimo!?tepalus!?kiek jau vazineji po pirkimo?

Tepalus, filtrus, plauta hidraulika ir visa kita kas priklauso nusipirkus auto.
Jei kas labiau domintu- AP, neterskim temos.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 11 2008, 09:01 
Atsijungęs
Senbuvis

Dar suzinojau,varikliuj pasidevejusiam ankstinimas duju fazes tampa butinybe,kadangi voztuvu velenelis susidevejimo budu keicia ismatavimus nuo gamykliniu,gamyklines zymes tampa orentatyvios tik.Nenuostabu kad daugiau nubeges variklis daugiau lagina(kaip jau minejo forume).As tik galvoju lagas tai variklio nusidevejimas,o dirzeli meistai nustatineja pagal gamintojo zymes,kurios tampa neteisingom del susidevejimo.Siek tiek info apie fazes rusu kalba http://www.quantexlab.ru/index.php?opti ... view&id=40

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 12 2008, 09:06 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Hmm,idomu kiek turi nubegt auto, kad veleneliu isdilimas itakotu dinamikai? 500kkm, milijona. pravazinejau su daugeliu auto, kurie prabege virs 300kkm, bet nieko panasaus neteko pajaust/girdet. Netgi mano benzininio xm veleneliu kumsteliai buvo beveik apvalus, bet jokio "lago" nebuvo. Taip iseina kad tik PSA HDI varikiams, per 100km nudyla veleneliai taip, kad daro itaka vaziavimui......MIstika....

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 12 2008, 15:49 
Atsijungęs
Senbuvis

xamas rašė:
Hmm,idomu kiek turi nubegt auto, kad veleneliu isdilimas itakotu dinamikai? 500kkm, milijona. pravazinejau su daugeliu auto, kurie prabege virs 300kkm, bet nieko panasaus neteko pajaust/girdet. Netgi mano benzininio xm veleneliu kumsteliai buvo beveik apvalus, bet jokio "lago" nebuvo. Taip iseina kad tik PSA HDI varikiams, per 100km nudyla veleneliai taip, kad daro itaka vaziavimui......MIstika....

kiekvienas milimetras voztuvu fazem svarbus.benzinaine masina yra benzinine nelygink dyzelio.ir ka tu zinai kiek tavo,ar kaimyno nubegusi masina!?i odometra ziuri!? tai as tau galiu pastatyti odometra kad ir 50km(turiu aparatura).''benzininio xm veleneliu kumsteliai buvo beveik apvalus'' nu cia tu uzlenkei :lol: apvalus :lol:

Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 177 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 ELLIPSIS 5 6 7 8 9 ELLIPSIS 12 Kitas

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007