WWW.CITRINA.LT diskusijų forumas

Jaukiausia palata visiems citroligoniams
Dabar yra Geg 03 2025, 21:05

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Ismuse saugikli F12
StandartinėParašytas: Geg 27 2008, 09:29 
Pries autopilota man yra taip jau buve, bet uztekdavo pakeisti nauju saugikliu, o va si karta jau nebe.Apie mano autopilota gerai arba nieko 8) . vandens langu apipurskimo bakelis neturi daviklio.turi tik siurbliuka.As ji pats buvau isemes praplovimui. Nezinau ar tai galmima pavadinti GAMYKLINE SIGNALIZACIJA-uzvedimo klavietura, raktas ir pultelis viename reaguojantis per kelis tik metrus.Sirenos nera, smuginio nera, duris rakini, atrakini niekas nemirksi.Kai as ja ppirkau, tokia ir turiu.Gal ten ji ir yra neveikinti sugedusi, bet as jos nemaciau.O masina visa isnarpliojes.Ir net neisivaizduoju kur ji yra imontuota.Kas pasakytu, galeciau praskambinti tas vietas.

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 27 2008, 10:07 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na, tada as galeciau tik pasiulyti toki dalyka. Jei geras oras, tai koki sestadienio ryta, paimti multitesteri. Ir issiemus visa saugikliu bloka is kitos puses nuemus jungtis, ziureti kuris laidas trumpina i Mase. Kai toks bus surastas, tai pagal numeracija ir spalva galima bus ieskot. Darbas nelengvas, bet internetu burti, toliau, kol kas, manau, beprasmiska. Galiu pasisiulyt i pagalba. tik laika reiketu paderint.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 27 2008, 10:20 
Aciu, Sauliau, bet jau ir taip daug padejai.Na, jeigu susitvarkys man ji, tai butilka 100% otminia. Del savaitgalio turiu keblumu-penktadieni turiu baliuje dalyvauti nuo cia 130km i viena puse. Hmm.. as dviejuose vietose negaliu buti vienu laiku:(. kartas sestadieniais man darbas, o sekmadieni juk reikia pasiilseti(as ilsiuosi po Xantia palindes :lol: visa sekmadieni).

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 27 2008, 10:45 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

na, tamsta, cia jau kaip tau patogiau. :)
jei ka - kreipkis. ir pranesk kai issiaiskinsi kame bedos buvo.

P.S. tu su tais 130 km vazinejimais su neveikanciais prietaisu skydelio prietaisas, tai atsargiau, nes kiek matau pagal schemas tai turetu nerodyt net ausinimo skyscio temperaturos. ir neveikti kitos perspejancios lemputes. Tai teks dazniau tepalu, LHM ir kitokius skyscius tikrint.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 28 2008, 17:19 
Kad pranesiu kas ten buvo tai cia faktas-duodu danti.(ir taip ju nedaug like tu dantu(juokauju)). Taip, Sauliau, nerodo visos kaires puses isskyrus akumuliatoriu.As taip ir darau: kai saugikli ismuse, padaznejo priekinio dangcio atidarymas :roll: . 130km/h nelakstau su Xantijite.As jos tokiam greiciui neismaitinu net kai visa elektronika veike.(16ltr/100km)(problema issprendziau siandien, lauksiu kol pilnai baigsis dujos nustatyti litrazui).Nusipirkau nauja termostata del sventos ramybes sau ir masinai.Siandien nusipirkau dar viena testeri(krutesni), savaitgali turesiu daug darbo prie masinos.Patikekit manimi.Laukiu sestadienio ryto ankstaus kada prasides visos masinos senu detaliu keitimas, gedimu ieskojimas ir salinimas. :aaaa:

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 28 2008, 20:21 
Kolkas issiaiskinau tik ka, kad degina saugikli ta puse nuo kurio jau pereina srove 4 laidams.Einu aiskintis kuris is ju butent.Noriu issiaiskinti iki savaitgalio, kad galeciau lupti panele ten kur reikia(svelniai sakant :) )

Rezultatas toks: radau du laidus gaunancius mase(minusa) 249 baltas ir 223 baltas.Skaiciau skaicius nuo virsaus laida laikes vertikalioje padetyje:
2
4
9

2
2
3
Sauliau, laukiu tavo ziniu is schemu.Oi, kaip laikiu.Miegosiu prie kompo :D

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 28 2008, 22:20 
Atsijungęs
Pastovusis
Vartotojo avataras

Mano Xantijoj F12 saugiklis sudegė kai užtrumpinau atbulinio šviesas montuodamas parkavimosi įrangą. Saugiklių sąraše parašyta, kad atbulinių šviesų saugiklis yra F3. :shock: :umn:

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 28 2008, 22:49 
knyguteje pas mane ir parasyta, kad F3 atbulines eigos lempute.Reiks ir tai pracekinti.Dekoju uz informacija!Pravers. Na as manau pirmiausia reik is schemos ziureti.Lauksim ziniu..

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 29 2008, 09:17 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Markis rašė:
Kolkas issiaiskinau tik ka, kad degina saugikli ta puse nuo kurio jau pereina srove 4 laidams.Einu aiskintis kuris is ju butent.Noriu issiaiskinti iki savaitgalio, kad galeciau lupti panele ten kur reikia(svelniai sakant :) )

Rezultatas toks: radau du laidus gaunancius mase(minusa) 249 baltas ir 223 baltas.Skaiciau skaicius nuo virsaus laida laikes vertikalioje padetyje:
2
4
9

2
2
3
Sauliau, laukiu tavo ziniu is schemu.Oi, kaip laikiu.Miegosiu prie kompo :D

Kazkaip ne taip laidai suzymeti schemose. Mano turimose schemose is F12 saugiklio eina laidai suzymeti tieks skaiciais tiek raidem pvz C12C

Perziurejau ka turiu su siuo saugikliu tai reiketu patikrinti i saugikliu dezute ungiamu jungciu kontaktus:

Pilkas kistukas - kontaktai: B2 (cia ir toliau: gali buti atvirksciai - 2B); B1;
Oranzinis kistukas - kontaktai A2; B2; B3; B4;
Melynas kistukas - kontaktai B2.

Ziurek kuris trumpina i mase, Bet varza turi buti lygi 0 arba vos didesne, jei varza didele, tai lyg ir turetu but gerai.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 29 2008, 09:18 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Abuolys rašė:
Mano Xantijoj F12 saugiklis sudegė kai užtrumpinau atbulinio šviesas montuodamas parkavimosi įrangą. Saugiklių sąraše parašyta, kad atbulinių šviesų saugiklis yra F3. :shock: :umn:

Sis variantas pagal schemas yra xantjose nuo 1998 metu. Bet kas tuos prancuzus supaisys. :)

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 29 2008, 16:12 
Tai va, Sauliau..
S U R A S T A S G E D I M A S
Aisku dabar intriga visiems kas gi buvo ten jau taip :o . Viskas gerai su laidu kodais-yra ir su skaiciais raidemis ir su skaiciais.Paprasciausiai ant laido yra skaicius, o schemoje parodyta to laido vieta-raide skaicius. Tas laidas saugikliu fiskeje yra numeruojamas.As atjungiau ta laida is fiskes orandzines ir pajungiau atgal fiske i vieta.Skydelyje viskas veike.Kadangi zinau, kad tas laidas trumpina kuri istraukiau, tai pasiziurejau ant fiskes kokioje eileje ir eiluteje jis yra(labai mazuciai zenklai.Nuo A1 iki A7 viena eile).Tas laidas yra A2 vietoje.Chemoje jau yra parodyta kur jis keliauja, kur tarpine fiske stovi ir t.t.Kadangi zinau kuris laidas, tai teko tikrinti fiske: 30K ruda, D3 kontaktas, C12L laidas.Atjungiau fiske 30K ruda(salia akumuliatoriaus), laidas nebetrumpino.Liko praskambinti nuo fiskes iki laido galo.Jo galas GREICIO DAVIKLIS.Fiske 30K atgal i vieta, testeri ant varzos pozicijos ir pasiemiau greiciu daviklio fiske.Ja jau buvau atjunges savaitgali.Viskes kontaktai buvo isdege.Juos paklibinau su irankiu ir nutilo testeris.Gedimas pasalintas.Nukirpau laidus, izoliavau juos, sutvarkiau laida i saugikliu deze ir vaziavau patenkintas galedamas ziureti i vandens temperatura ir kitus esancias indikacines lemputes.Dabar toliau reikia testi ieskoti greicio daviklio su fiske.As turiu itarima, kad pats greiciu daviklis fiske ir trumpinima sukele.
Zinau, dabar Saulius galvoja, kad tai atsitiko nuo mano autopiloto montavimo :lol: :D atspejau? Noriu pataisyti, kad man jau pries visus montavimus elektros jau buvo pora kartu sudegine saugikli.Esu tai reses jau.Pakeisdavau nauju ir vel buvo gerai, bet trecias kartas nemelavo. :taip:. Uzvakar pravazinejau 5 servisus kur galeciau elektra savo pataisyti. niekas neturejo schemu arba Citroenu nenori apsiimti.Nuvaziavau i CP SERVISAS, susiradome kataloge tai ko reikia ir "susitaisiau" ju kieme.
ACIU, SAULIAU, UZ PAGALBA. Rodina vas nizabudet :P .Juokauju. Jei galiu kaip atsidekoti, sakykik

Į viršų

StandartinėParašytas: Geg 29 2008, 16:30 
Atsijungęs
Plepys
Vartotojo avataras

Na, neatspejai, nepagalvojau as apie tavo autopilota is karto. Nors itarimams pagrindo buvo.
Bet kuriuo atveju, sveikinu susitvarkius :appl:
Tikiuosi nors kiek padejau.

Į viršų
StandartinėParašytas: Geg 29 2008, 17:04 
beabejo padejote.Kitaip as vienas neissiversciau.Jau buciau benzu apipyles masina ir pridaves vari i supirktuve is principo :lol:
sia tema manau jau galima rakinti :taip:

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas  Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis 1 2

Visos datos yra Array Etc/GMT-2

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
POWERED_BY
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007