ramuniuks rašė:
matai,mano drundalete tie xenonai buvo sudeti gamykloje,tai as ju ir nekeisiu,tuo labiau nedesiu jokiu led ar kitu.o tamstos limuzine matyt sumesti kitaiski xenon uz kokius 200lt,.ir labai krutai atrodo.,
Juokdarys tamsta

Mano limuzine

kaip tamsta jį pavadinai, o tiksliau senam triperiukyje yra kaip teisingai pastebėjai sudėti kitaijski zenonai

Tik vat stipriai klysti, kad jie sudėti tam kad "krūtai" atrodytu. Nieko juose apskritai "krūto" nematau. Jie sudėti išimtinai dėl to kad būtu saugiau važinėti. Nežinau kas kam atrodo, bet faktas yra tas kad 3 kartus stipriasnis šviesos srautas tikrai geriau apšviečia kelią. Jei kažkas tokio akivaizdaus fakto nepastebi - siūlyčiau pasitikrinti regėjimą! O xm'o lempos nepriklausomai ar I ar II kartos man švietė nepriimtinai.
Kitas dalykas tas - kad nėra jokio skirtumo ar tie zenonai kitajski ar ne kitajski, nes veikimo principas visų jų vienodas. Nustebtum turbūt pats sužinojąs kiek tavo mašinoj ir buityje yra kitajsku tave supančių produktų

Ir pagaliau nematau čia nieko baisaus pasikeisti karta per porą metų lemputes už kokį 200Lt

Beje duodu kepurę prišikti, kad tiek tamstos tiek ir mano abejuose sėdi siauraakių gaminti HID'ai
Cituoti:
o kalba buvo apie originaliu xenon kaina.as manau,kad kaina yra didele ir neverta tos naudos kuria ji duoda.pvz.as visai nenoreciau,kad manajam drundalete perdegtu,lempute ar aukst.itamp.blokelis......as pas
O jei kalbėti apie orginalius HID'us, tai taip jų kaina yra didesnė bet ar tamsta bent susimastiai kodėl ji tokia - o gi todėl kad prie HID'u privalomai turi būti automatinė aukščio korekcija bei farų apiplovimas. Naujai mašinai ėmiau HID'us ir ateityje tikrai imsiu nes matau akivaizdžią jų naudą saugumui. Lyginau ne su vienu nauju automobiliu ir lieku prie savo nuomonės. O jei jau nėra babkių turint ponaujį aparatą pasikeisti lemputę ar kokį perdegusį blokelį - tai geriau jo iš viso neturėti, o ypač

. Beje būtų idomu sužinoti kiek jau metų pas tamsta orginalios lemputės tarnauja?
Kalbėdamas apie HID'us, turiu omenyje tik leistinus naudoti 4500K, o kas nori pasipacukinti tegu deda ten visokius 6000K ar dar bjauresnius ir pacukinasi - bet tokiems plaktuku per faras pereiti nepakenktu

, kaip ir tiems kurie važinėja nesusireguliavę farų!