As taip pat turiu tokia Citroen Xantia su Activa pakaba. 1993metu, 2,0i 16v, ir 112kw.
Taip kaip paaiskino Malgis, tai kolkas su tokiomis problemomis neesu susidures

O netraukia todel, kadangi jame stovi voztuviukas toks, kuris iki 3 - 4000 rpm benzina vartoja ekonomisku rezimu. o paspaudus daugiau virs 3rpm ar 4rpm pasikeicia voztuviuko padetis ir atsiranda visas galingumas. Bent jau pas mane taip yra. Vaziuojant, spaudziant gaza, jegos neitin pamatysi, bet kai pasiekia 3,5 rpm, tai pas mane yra pajauciamas toks staigus jegos antpludis, lyg kazkas dar ja is galo stumti pradetu, arba antra kvepavima igautu
O man ji yra gan ekonomiska sakyciau, su 20 litru nuvaziuoju 200km tiksliai misriu rezimu

.
Kazkaip itariu, kad pas tave ne Activa - Activos gamintos tik nuo 95, iki tol Xantijos 2.0i ir 2.0 16V varikliais turejo Hidroaktyvia pakaba. O hidroaktyvas ir ACTIVA - labai skirtingi dalykai.
O siap tas senasis 16V varikliukas turi kintamos geometrijos isiurbimo kolektoriu (ne voztuva), dar zinoma kaip ACAV sistema ir tikrai igyja antra kvepavima ties 4000rpm, tik daznai ta sistema nevisai funkcionuoja del to netraukia arba srebia.