lt079if rašė:
na, nesenai skelbti identiški duomenys apie trumpųjų šviesų įtaką avaringumo padidėjimui (o ne atvirkščiai!) kai kuriose EU šalyse... ir ten žibinimo atsisakyta...
Gal galima, kolega, konkrečiau? kada ir kokiose šalyse? O tai šitas teiginys lygiareikšmis mano teiginiui, jog kai kurios EU valstybės, pamačiusios teigiamą įjungtų šviesų poveikį avaringumui, įpareigojo vairuotojus įsirengti papildomus žibintus... Kurios valstybės? A chren ego znaet...
Aš už įjungtas šviesas. Ką tik, prieš 30-40 min. sankryžoje tik iš antro žvilgsno pastebėjau OOOO su neįjungtom šviesom, kai su šviesom ji būtų buvusi pastebima iškart. man blogiau nuo to nėra, nors esu ir baudą mokėjęs už šviesas - pats kaltas, o bendrai paėmus, manau, kad yra geriau. Kadangi pas mus Lietuvoj, o ypač "Citrinoj.lt" yra demokratija ir gerbiama kiekviena nuomonė

, tai pritarti peticijai, ar ne - kiekvieno asmeninis reikalas. Negi imsi įrodinėt, jog tai nieko tokio, jei lempučių suvalgomas papildomas kuro kiekis, pačios lemputės ir baudos už neįjungtas šviesas viršija žmogaus pajamas... Tokiam žmogui iš tikro labai blogai

Jei pasirodys, kad tokių Lietuvoj dauguma, tada šviesų deginimą reikia atšaukti... Tiesa, dar lempučių deginimas turi neigiamą įtaką ekologinei situacijai - papildomos išmetamos dujos, tai, savo ruožtu, įtakoja šiltnamio efektą ir t.t. baisu, kai pradedi gilintis... Bet aš vistiek už deginimą... Nors kai ką ir šviesaus turime Lietuvoj

Džiugu